Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה "ללא משקפיים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הראייה שלי לא משהו אני רואה תכביש [את הכביש] ואת התמרורים והכל הבעיה שלי היא שאני לא רואה כיתוב מרחוק, ואני מתחיל לעשות שיעורי נהיגה ואני חייב לנהוג עם משקפיים, אם אני לוקח משקפיים עם עדשות 0 כאילו ללא מספר ועולים עליי מה יכולים לעשות לי?

פורסם
אתה רציני או שזה סוג של בדיחה?

רציני, פשוט אין לי עכשיו כסף להוציא על משקפיים

וזה גם שאני לא רואה תחת, אני רואה הכל רק קשה לי לקרוא את השלטים של הערים וכל זה ואת התמרורים אני רואה מצויין.

פורסם
ילד, תשים משקפיים לפני שאמא שלך תבכה עליך.

יאללה נו בלי כל התגובות האלה אמא לך תבכה עלייך, לא חבל עלייך? וכו... טכלס מה עושים?

פורסם

בבדיקת הראיה של הטופס הירוק קבוע שאתה חייב להשתמש במשקפיים?

- אין לך ברירה, גם אם אתה רואה "בסדר". מה תעשה בחושך?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשית טופס ירוק בכלל? זה כולל בדיקת ראייה. אם הראייה שלך לא תקינה ללא משקפיים לא יחתמו לך, ולא תוכל ללמוד נהיגה בכלל (עד שתתחיל להרכיב משקפיים).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בבדיקת הראיה של הטופס הירוק קבוע שאתה חייב להשתמש במשקפיים?

- אין לך ברירה, גם אם אתה רואה "בסדר". מה תעשה בחושך?

אני רואה סבבה, מה שאני רק לא רואה זה אותיות , תמרורים והכל אני רואה מצויין ועוד פעם מה העונש לא אכפת לי מה אני יעשה

פורסם
יאללה נו בלי כל התגובות האלה אמא לך תבכה עלייך, לא חבל עלייך? וכו... טכלס מה עושים?

תכלס? הולכים וקונים משקפיים.

כי אם יש לך כסף לשיעורי נהיגה וטסטים אבל במשקפיים אתה לא מוכן להשקיע,אז משהו בסדרי עדיפויות שלך דפוק.

V5

פורסם

אם אין לך משקפיים רופא העיינים לא יחתום לך הטופס ירוק

אני הלכתי אליו בלי המשקפיים שלי למרות שהוא מכיר אותי והוא רוצה שאני אלך הביתה להביא אותם להשתמש בהם בבדיקה

פורסם

נתחיל מזה בן כמה אתה ?

אם אתה פחות מגיל 18 ולהורים אין דרך לממן אותך, אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית, אם אתה מאזור השרון אני אסדר לך תור אצל אופטיקאי פרטי בישביל חוות דעת ואחלה דיל למשקפיים (כמובן לא מסגרות יקרות, הרי אין לך כסף לא ?)

פורסם

אלפי שקלים ללימוד נהיגה יש לך וכמה עשרות לבדיקת עיניים ומאות לזוג משקפיים אין? אל תהיה מגוחך.

אם אכן אינך מסוגל לקרוא את השלטים גם לא תהיה מוסוגל להבחין במתרחש על הכביש - הולך רגל קצת יותר מרוחק או מכשול כלשהו, ותהיה סכנה גדולה שתגרום תאונה. הבריאות שלך חשובה מרשיון הנהיגה - לך לבדיקה אצל רופא עיניים, אח"כ התאם משקפיים על ידי אופטומטריסט מוממך, ורק אז צא ללימודי הנהיגה.

וכמה הערות נוספות:

1. לאחר שתתחיל להרכיב משקפיים לא תרצה להפרד מהם - פתאום תגלה את העולם, הטלויזיה תהיה יותר ברורה, במגרש תראה את הכדור, בכתה תראה את המורה והלוח.

2. התשבורת היא עניין משתנה, ולכן יהיה עליך להתאים משקפיים חדשים בכל תקופה (שנה-שנתיים) - אל תחסוך בעניין זה.

3. אם מה שמפריע לך הוא החשש שחבריך ילעגו לך - והם לא יעשו זאת - התאם עדשות מגע. בעניין זה הוועץ באופטומטריסט כיון שיש לעדשות יתרונות וחסרונות במצבים שונים.

גילוי נאות: אני הרכבתי משקפיים כל ילדותי וכעת נזקק למשקי קריאה, ושניים משלושת בני נזקקים למשקפי ראיה - והם לא יעזו לנהוג ללא משקפיים למרות שהצורך בהם אינו מצויין ברשיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבוב זה לא צחוק בכלל, יש לי מינוס 1 שזה מספר לא רציני בכלל בשתי העיניים וגם אני כמוך בהתחלה זלזלתי בחשיבות של זה אחרי שהוצאתי רישיון עד שיום אחד בלילה בכביש לא מואר כמעט ועליתי על כיכר שלא מוארת מרחוק.

עזוב את הכיכר, הכיכר יכל להיגמר בנזק לפרונט של האוטו קצת פחח קצת זה קצת זה קצת זה והאוטו חדש, תחשוב מה היה קורה אם זה ילד שירד לכביש ותסמוך עליי שאפילו אם יש לך מינוס חצי אתה לא תראה את הילד מרחוק עד שיהיה מאוחר מידי.

לטובתך לטובת הרישיון שלך ולטובת כולם, סע עם משקפיים.

עזוב את זה שישללו לך את הרישיון במקום אם יהיה לך סעיף ברישיון של משקפיים ולא תרכיב אותם.

נ.ב

אני מניח שאתה צעיר וגם אני כמוך אם יש לך אולי איזה משו בראש שחושש מנזק תדמיתי או משהו מצחיק שכזה, קנה עדשות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ניתן לסדר משקפיים דרך קופות החולים (אני מאמין שיש איזושהי הנחה / הסדר) לחברי קופות חולים.

אל תעשה נסיונות !

במקרה הרע (חו"ח) - תאונה. במקרה הרע פחות (חו"ח) - הראייה שלך תידרדר עוד יותר.

כמו שכבר אמרו - אם יש כסף ללימודי נהיגה - גם למשקפיים יש.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני רואה סבבה, מה שאני רק לא רואה זה אותיות , תמרורים והכל אני רואה מצויין ועוד פעם מה העונש לא אכפת לי מה אני יעשה

ניתן לרכוש משקפי ראיה במחירים יחסית זולים 250-300 ש"ח.

אם עדיין אין לך את הכסף הזה תמתין עם השיעורים של לימוד הנהיגה, כי בטיחות קודמת לכל, תחסוך וקנה לך משקפיים.

ודרך אגב גם רכישה של משקפיים עם עדשות פלסיק עולה כסף (המסגרת), אז חבל על החיים שלך, של הולך הרגל/רוכב אופניים וכו'

תעשה טובה לעצמך ותרכוש לך זוג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...