Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי היתה לי סדאן שנת 2001, הוחלפה ל2004 לאחר מכן, כיום אני נוסע ב2007, ובעוד מס' חודשים יש אחת 2010 שמחכה לי ישירות מליסינג (של אבי...:-D).

הרכב נוח מאד,מרווח מאד, מזגן מצויין, משרה בטחון רב בנסיעה. הפוקוס נחשבת לאמינה מאד (תמיד יכולות להתרחש תקלות, נכון לכל רכב ובכפוף למצבו), ולכן היתה ועודנה להיט בקרב חברות הליסינג. הטיפולים נחשבים סבירים מאד גם במורשים.

רגישויות יש בכל רכב.

הפוקוס נחשבת ל"כבדה ועצלנית" עקב מנוע לא חזק במיוחד 100 כ"ס במקור. שוב, אם אתה מצפה לצאת ראשון ברמזור, זה לא הרכב, אבל כמובן שאין שום בעיה להתנהל על הכביש כמו כולם. מה שכן, במידה ומדובר על רכב עמוס ו/או בשילוב עם עליות חדות,

זה מורגש מאד. דווקא בשיוט של 110-120 היא שקטה יחסית לרבות אחרות.

דגמי 2003-2005 אפילו עדיפים ובשלים יותר יחסית ל2001-2002. אבל זה עניין של תקציב.

גרסת החמש דלתות יפה ומיוחדת בעיני,שים לב שהיא נדירה יחסית, ושיש לה ביקוש לא מועט.

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה רבה!

אכן אני מדבר על גירסת ה5 דלתות (אני אישית שוב לא אוהב דגם כזה אך זה לחברה) והיא באמת מקסימה וחמודה.

ממש לא מצפה להתחרות עם אף אחד ולא להגיע ראשון לשום מקום,העיקר שהאוטו יעלה יפה את עליות חיפה,שיגיע לאיזור המרכז ולנסיעות יותר ארוכות מבלי לפחד שהמנוע יתחמם\שמן\תקלות וכד'...

היום אני הולך לבדוק שתי מכוניות כאלו,לראות להתרשם קודם כל אם בכלל הרכב נוח וכד'.. אחרי הכול החברה מחליטה (כמו בכל דבר כמעט בחיים לא? :twisted: )ואז נסגור :)

פורסם

תיקון קטן- הפוקוס 00'-05' נחשבה לזריזה יחסית, אצלי (05') האיצה ל-100 ב: 11.7 שנ' נתון טוב יותר כמעט מכל משפחתית 1600 חדשה היום. ואת העליות לירושליים לא הייתה בעיה לעלות במהירות של 110-120 קמ"ש.

לפי התגובות פה נראה שכל מי שהייתה לו פוקוס היה מרוצה ממנה ולכן בחר להתקדם לפוקוס חדשה יותר... גם beresford שנשמע כמאוכזב מהרכב.

המלצה שלי אם הרכב טוב, לך עליו לא תתאכז.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

שלום,

אז נסעתי לראות רכב אחד (השני נמכר לצערי)

האוטו עם ה148K יד שניה מפרטית.

מנהיגה על האוטו עלה כך:

הגיר הועבר בצורה מצויינת חלק,המזגן מקפיא ונוסע מצויין,הברקסים חזקים מאוד.

המוכרת אמרה שלאוטו יש קצה שילדה ימני,זאת אומרת שהיא עמדה ברמזור או נסעה מישהי פשוט נדחפה לה לנתיב כשהיא יצאה מאיזה קאנטרי מצד ימין ופשוט נכנסה בה. כתוצאה מכך נפגעה הקצה שלדה הימני,והוחלף טמבון.לא נגעו ברדיאטור מנוע וכד'...

כמו כן אמרה שהיא לא מכרה למישהו אחרי בדיקה כי הוא ניסה להוריד אותה ב3000 שח,השאלה שלי היא האם בן אדם כל כך מטומטם שיוריד 3000 שח ויסכן את זה שלא יעבור טסט? הרי אם יש שילדה רצינית מורידים מהכביש\לא עוברים טסט.

השאלה היא אם שווה לי ללכת לבדוק את זה בכלל..

השמן גיר בסדר גמור צבע של שמן.

דבר שני,יש רעש באוטו כשלוחצים על הגז,מעין רעש של הד כזה או רעש חלול וממש מציק...המוכרת אמרה שזה בגלל שהאוטו זורק גז ( ??) ועם הזמן זה נרגע. וזה קורה רק כשנותנים גז באוטו ושהחלונות סגורים כמובן נסענו עם מזגן.

מלבד זה,האוטו מבפנים מושלם ונקי מאוד,מבחינת ויזואלית שפשוף בטמבון הקידמי וזהו. אין מכות פח ולא כלום. אוטו מאוד מאוד שמור ונוסע מצויין.

מה אתם ממליצים לעשות? לקחת לבדיקה ולראות האם השלדה לא נוראית כל כך? או שלא כדאי להסתכן? ממש התרשמנו מהאוטו ומצא חן בעינינו...

אשמח לעזרה.

תודה

פורסם

הכל שאלה של היצע וכמה אתה מוכן להתפשר. אם היא עשתה את התאונה צריך להיות לה דו"ח שהיא קיבלה מחברת הביטוח.

אם מדובר בקצה שילדה, היא גם קיבלה פיצוי בגין אובדן ערך.

אני מודה שלא מוכרת לי הטרמינולגיה של רכב ש"זורק גז"

פורסם

צריך לבדוק מה הכוונה בקצה שלדה.

ברוב המקרים אין לזה משמעות, מלבד משמעות מסחרית. אם יש לרכב קצה שלדה והוא במצב מצויין מעבר לכך, לא חייבים לפסול אותו. בוודאי ובוודאי שהיא תאלץ להוריד במחיר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

האוטו הורד מ22.5 מחירון ל20. אולי אוכל להוריד ל19 מכיוון שהיא אמרה שבחור אחד רצה לקחת ב17 והיא לא הסכימה זה אוטו מצויין והיא לא מוכנה להתפשר....

פורסם

עידכון:

לקחנו את הרכב היום לבדיקה בקומפיוטסט.

מהתוצאות של הבדיקה עלה כך:

השילדה שזה לא עניין ביטיחותי,עניין של ערך ולכן צריך להוריד במחיר (כבר נעשה)

לבדוק טיימינג (נעשה ב120 אלף קילומטר האוטו כיום עם 148 אלף קילומטר)

להחליף שמן גיר

נזילה במשאבת הגה

הגיר מקיש בין P לR כמו כל רכב זה נורמלי לחלוטין הגיר עובר בצורה חלקה.

האוטו נכבה עם מזגן כשהוא בהילוך סרק. עם טורים נמוכים

לבדוק נזילה או איטום של הרדיאטור (בדר"כ בנדים בצנרת)

כנראה חור או מכה באגזוז לכן האוטו מרעיש מאוד בתוכו (כפי שציינתי לפני מס' הודעות)

תושבות מנוע וגיר בלויות.

כיוון פרונט

הלכתי למוסך מרכזי יחד עם המוכר,לקחנו את הסטורית הטיפולים 6 שנים אחורה של הרכב.

התאונה נעשתה לפני 9 שנים ועברה טסט ואין שום בעיה לגבי זה.

הטיימינג גם כן הוחלף. חוץ מזה אין שום דבר חריג.

במוסך מורשה שאלתי כמה אמור לעלות לי תושבות מנוע וגיר והנזילה בהגה-נאמר לי קרוב ל4000 לפני עבודה. חטפתי חום אבל מי עושה במוסך מורשה?

יש לי מוסך שאני קבוע שם וכנ"ל אבי ואני סומך על הבן אדם במיליון אחוז.

הלכתי אליו עם תוצאות הבדיקה והוא אמר לי אם האוטו נראה טוב והוא מוצא חן בעיניי,עניין לסדר את הכול כולל הפרונט איטום לתקן את האגזוז תושבות מנוע וגיר הנזילה בהגה+טיפול 10K יעשה ב3000 שח בלבד עם עבודה מע"מ וכו'...

זאת אומרת להביא את האוטו למצב חדש לגמרי.

כמו כן אמר לי שאת תושבות מנוע והגיר אי אפשר לדעת אם הן בלויות מאוד והכרחי להחליף אותן עכשיו או שאפשר לחכות עם זה עוד מעט,האוטו לא רועד ונוסע מצויין.

מה אתם אומרים? אומנם הרבה דברים לסדר אך רכב בן 11 וחצי עוד מעט לא ציפיתי שתיהיה בדיקה חלקה (אף פעם אין) והאוטו עצמו שמור במצב חדש לגמרי מבפנים וחיצונית...

סה"כ את ה3000 שח מתוך ה20K שעומד על התקציב ילך לתיקונים וככה יצא רכב תקין וחדש.

• תוכן חדש...