Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הויפה ללא הפלאנג', אני חושב שלהתקין אותם לא כל כך פשוט, איך תתפוס אותם?

הפלאנג' לפי ידיעתי עוזר בפיזור הסאונד לכן זה קצת לא ברור לי איך הם ישמעו.

פורסם

בעזרת בניית טבעת עץ קאסטום והדבקה.

אבל מקסימום יש גם גרסא עם פלאנג' קטן שבאמת לא דורש הסתבכות רצינית עם ההתקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום רב,

אחרי חודשים שלא כתבתי,

רציתי לדעת מה התקציב?? כבר שאלו ולא ענית?

למה דווקא סט 3 חלקים (בתקציב נמוך, רצוי ואף עדיף סט 2 חלקים איכותי יותר)

התוצאות מסט 2 חלקים לעיתים טובות יותר וקלות הכיוון שווה את הכסף.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני הסיבה לסט שלושה חלקים כי הוא כבר יש את הבניות ואת המגברים ואת הקרוס ואת הכל כי כבר היה מותקן אחד כזה רק כמה דרייברים הלכו לעולמם, זה למה כן, למה לא? כי זה יקר, אבל ם להתחיל לשנות בניות וכיוב' זה לא זול אז יש כבר תשתית ל3 חלקים אז אולי עדיף להשאר עם זה,

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אז ככה,

בניות לשלושה חלקים זה בניות פר סט ולא אוניברסלי, צריך נפח מסוים, כיוון, קוטר, עומק וכו'...

כך שאם אתה מעוניין להשאר עם אותו הסט שהיה לך (אלמנטים חדשים) אז אין בעיה.

אם אתה מחפש סט אחר ומחפש שינוי פה מתחילה בעיה, לי היו כבר שני סטים של שלושה חלקים והשלישי כבר פה.

כל סט זה דרישה אחרת ובניה אחרת וכיוון אחר וכד'...

לכן ידידי כדאי לך לחשוב טוב לגבי זה, אני לא שולל אני רק אומר שלא לכל אחד מתאים סט שלושה חלקים.

ואם כבר היית בעולם הזה אז אתה בטוח יודע כמה זה מורכב ביחס לסט שני חלקים עם קרוס.

בהצלחה ונשמח לראות מה אתה עושה ברכב.

בירכת חג שמח וכשר לכולם

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...