Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

 

יש לי שברולט אופטרה 2006 שעושה בעיה כלשהי שחוזרת אחת לכמה חודשים.

 

תקציר האירוע:

פרק א': הרכב לא הניע לי, אלא רק כאשר נותנים גז הטורים עולים וכשעוזבים אותו הטורים יורדים והמנוע נכבה. בUMI נהריה זיהו שצריך להחליף חיישן זיזים, החליפו והכל בא על מקומו בשלום.

 

פרק ב': הנעתי לחבר את הרכב שלו בעזרת כבלים. הרכב שלי מפתח שוב את אותה הבעיה המוזכרת לעיל. שוב UMI נהריה - הפעם הם טוענים שהך ראש מצערת. סירבתי להחלפה וגיליתי לתדהמתי שככה"נ הם איפסו את המנוע על מנת לבדוק מה הבעיה והאיפוס עצמו פתר את הבעיה כי הרכב חזר לתפקודו הקודם ללא שום זכר לבעיות.

 

פרק ג' (היום): נסעתי ליומיים מהבית והבעיה חזרה כשאישתי ניסתה להניע. ל UMI נהריה אני כבר לא מוכן לחזור מה שאני צריך זה לדעת איך מאפסים את המנוע כדי שהרכב יחזור להניע. לא בא לי להוציא 3000 ש"ח.

 

תודה מראש

רק כשאתם מסבירים לי מה לעשות קחו בחשבון שאין לי עבר פורה במכונאות רכב, אז תסבירו!

 

תודה רבה!!!!!

פורסם

בשביל לאפס את התקלות אתה צריך סורק תקלות אפילו הפשוט ביותר לחבר לחיבור של המחשב שנימצא בדרך כלל מעל הדוושות ולדעת למחוק.

אך מחיקת התקלה כל פעם אינה פתרון.

נסה להשיג בית מצערת כזה משומש מפירוקים .

פורסם

שלום

ברשותי שברולט אופטרה 2005 ברשותי כבר 5 שנים ללא בעיות , אך מידי פעם המחשב משתגע וגם המנוע משתגע ביחד עם המחשב,

 

קניתי את הרכיב הסיני הזה , ELM327 סיני , עובד מעולה מזהה תקלות , מאפס את המחשב בשתי שניות והכל חוזר למצבו הקודם.

 

http://www.dealextreme.com/p/elm327-usb-vehicle-obd-2-scanner-tool-16923

 

חבל להוציא מלא כסף במוסך

תהנה

  • שנתיים מאוחר יותר...
×
×
  • תוכן חדש...