Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי רכב רנו מגאן98 8V שעברה K426 ק"מ(יד ראשונה) , יפה , מרווחת , מאוד חיסכונית יחסית לשנת יצור (50ל' דלק ל650-680ק"מ) , לא אוכלת שמן ! אבל כל הפרונט(משולשים , מסרק הגה , פעמונים,מסבים ועוד) וגיר(רגיל) הלך לי ואינני רואה סוף לתיקונים. פתחתי את השירשור זה עקב המלצה חמה של חברי הפורום להחליף רכב.

אנחנו זוג צעיר(בעוד כשנה וחצי יהיה גם ילד) שמעוניין לרכוש רכב יד שניה, משנה של 2006 ומעלה , בתקציב של 50K-55K .

לאורך זמן שמתי לב כי הרכבים היפנים מאוד אמינות(הרבה יותר מרנו ושאר צרפתיות) , לכן רציתי לקרוא חוות דעת על רכבים :

1.סובארו אימפרזה ניו אייג'.(ראיתי דגמים 2005 עם מנוע 2.0).

2.ניסאן אלמרה 2006 1.8

3.הונדה סיוויק 2006

אני פתוח להצעות אחרות .

תודה מראש.

פורסם

אתם תמשיכו לנסוע כל שנה 30-35 אלף ק"מ, כמו במגאן שלכם?

האמת, אני לא יודע מה היא רמת האמינות של אמפרזה\אלמרה\סיויק עם 426 אלף ק"מ..

אם הקילומטראז' השנתי שלכם נשאר כפי שהיה כל השנים הקודמות, לחפשו רכב דיזל חיסכוני.

והרכב החיסכוני והחדש עם מנוע דיזל, תפתעו לשמוע -רנו מגאן DCI ידנית.

בתקציב שלכם תוכלו לרכוש מודל 2007 וליהנות מצריכת סולר של 1:18- 1:20 ק"מ לליטר.

מכונית נוחה, בטיחותית, מרווחת ובעלת בגאז' גדול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים עם ולאד, הקילומטראז' מטורף :).

האלמרה שלי מספיקה לקצת יותר מ-800 קילומטרים למיכל (60 ליטרים).

האימפרזה מנוע 2000 היא AWD ולכן אני לא מאמין שהיא תהייה יותר חסכונית.

בכל מקרה, דיזל תהיה הרבה יותר חסכונית מכל האפשרויות כאן.

פורסם

האמת, אני לא יודע מה היא רמת האמינות של אמפרזה\אלמרה\סיויק עם 426 אלף ק"מ.

גם אני לא יודע , אבל אני יודע שאני לא רוצה לקחת רנו יותר , ומי שרוצה מנוע אמין אז שיקח רנו(אבל שידע שכל השאר ילך לו כל שנה).

הקילומטרז' שנתי ירד מ 20K עד 25K.

אני מוסיף עוד רכב ל"תחרות" והוא : סקודה רומסטר 1.6 או 1.9 2008 , ביד שנייה יש רכבים שעוד לא עברו 100K ק"מ .

אני ממש התלהבתי מהלוק שלה (די קטנה אך באותו הזמן יש המון מקום ליחסון).

פורסם

בוקר טוב,

אימפרזה 2 ליטר היא מכונית לא מאוד חסכונית בדלק, ובקילומטראז' שלכם זה יהיה מורגש יחסית בהוצאות הדלק (במיוחד במחירים של הדלק היום). דווקא רומסטר דיזל 1.9 יכולה להיות אופציה טובה ודי שימושית למשפחה, רעיון מצויין לדעתי. אופציה נוספת יכולה להיות סקודה אוקטביה דיזל, למרות שקצת קשה למצוא רכבים כאלו במצב טוב.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

נסה לשקול קורולה 2008 רובוטית. בחיפוש מהיר ביד 2- תמצא כזו מיד 1 או 2. רכב מרווח וחסכוני והתמורה לכסף (55 מליסינג - ולפרטית 60K )שווה כל שקל. רק שתצטרך להתרגל לתיבת ההילוכים המעצבנת!!!

פורסם
דווקא רומסטר דיזל 1.9 יכולה להיות אופציה טובה ודי שימושית למשפחה, רעיון מצויין לדעתי.

מה ההבדל בדגם הזה ?(ברנו מגאן 98 דיזל או בנזין ההבדל מאוד משמאותי ומורגש!)

האם יש דגמים עם DSG (תיבת הילוכים) ומה היא נותנת ?

האם המחירון של הרכב הזה יצנח בשנתיים הקרובות ?

פורסם
נסה לשקול קורולה 2008 רובוטית. בחיפוש מהיר ביד 2- תמצא כזו מיד 1 או 2. רכב מרווח וחסכוני והתמורה לכסף (55 מליסינג - ולפרטית 60K )שווה כל שקל. רק שתצטרך להתרגל לתיבת ההילוכים המעצבנת!!!

ראיתי רק יריס במחיר כזה . ולמה טויוטה כזו זולה יחסית לשנה ? (כי בדרח כלל מוחרים אותם במחיר מחירון והוא 70K לדגם הזה)

ואיך משתמשים התיבת ההילוכים רובוטית ?

פורסם

בוקר טוב,

אני לא חושבת שיש דגמים של רומסטר עם תיבת DSG בתקציב שלך. אולי בדגמים החדשים יותר שנכנסו ממש לאחרונה עם המנועים החדשים.

אני באמת לא יודעת להגיד לך מה יהיה עם המחירון של הרכב בעתיד. אני לא חושבת שהוא יצנח כמו המחירון של הטנדרונים כיוון שהרומסטר הוא לא ממש טנדרון ונראה לי שכן יהיה ביקוש לרכב כזה בעתיד.

לגבי הקורולה-הדגם עם הגיר הרובוטי לא מבוקש כמו הדגמים הרגילים בגלל השם הרע שיצא לתיבה בארץ. השימוש בתיבת ההילוכים הזאת הוא כמו כל תיבת הילוכים אוטומטית רגילה, ההבדל הוא רק ברכות של העברת ההילוכים. היא נחשבת למכונית משפחתית די חסכונית.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

שלום לכולם .

כדיברתי אם הסוכן *****TRADEM הוא עמר שרומסטר 2008 עולה 89.900 , רגע אחת , זה מחיר יותר בהרבה ממחירון!

http://pricelist.yad2.co.il/search.p...4886&Year=2008

איך יכולים למכור רכב מליסינג במחיר יותר גבוהה מהמחירון ?(או שאוליי לא הבנתי משהוא נכון).

ועוד שאלה : ביד2 את הרומסטר 2008 מוכרים ב 50K עג 60K (מליסנג) או שאני מאוד נאיבי וקטנוני ולא מבין שזו היא משחק שיווקי , או שזו המציאות וחברת ליסינג הגזימה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=2008&Auto=&fromPrice=&untilPrice=55000&Info=%F8%E5%EE%F1%E8%F8

פורסם

בוקר טוב,

מחירון לוי יצחק של רומסטר 1.9 דיזל (נראה לי שזה הדגם עליו דיברת עם הסוכן) הוא 85,000 ש"ח. הדגמים שאתה משווה איתם בלוח יד 2 הם כנראה דגמים אחרים, זולים יותר. קשה לי להאמין שמישהו ביד 2 מוכן לרדת ב-35 אלף ש"ח מתחת למחירון על מכונית כמו רומסטר במצב טוב, זה לא ממש מסתדר לי.

אם מצאת הצעה טובה יותר במקום אחר נותר לי רק לאחל לך בהצלחה וכמובן - תתחדש!

פורסם

היי,

מבחינת תמורה לכסף – סובארו אימפרזה תיתן לך את היחס הטוב ביותר. אמינה מאד, פשוטה לאחזקה, זולה יחסית ונמצאת בכמויות גדולות בשוק (בעיקר בחברות ליסינג והשכרה). שווה לבדוק. אופציה נוספת היא מיצובישי לאנסר 2007-2008 או פורד פוקוס מאותן השנים. המחיר שלהן הוא במסגרת התקציב שלך, והן טובות מאד.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם
היי,

מבחינת תמורה לכסף – סובארו אימפרזה תיתן לך את היחס הטוב ביותר. אמינה מאד, פשוטה לאחזקה, זולה יחסית ונמצאת בכמויות גדולות בשוק (בעיקר בחברות ליסינג והשכרה). שווה לבדוק. אופציה נוספת היא מיצובישי לאנסר 2007-2008 או פורד פוקוס מאותן השנים. המחיר שלהן הוא במסגרת התקציב שלך, והן טובות מאד.

בהצלחה,

גיל מאוויס

גיל, אתה קורא את מה שכתבת? הבנאדם נוסע סביבות 25K בשנה, ועד עכשיו הצליח להגיע אל 426K עם הרנו מגאן שלו.

הוא פשוט חייב רכב חסכוני - ואתה סתם הצעת לו רכבים מהמלאי שלך.

לפותח השרשור:

ממליץ לך לחפש סקודה פאביה ספייס, ידנית - דיזל.

במידה ואתה לא מוצא - בהחלט שווה לשקול אופציה של מימון כנגד החיסכון בדלק.

מכיוון שאין לך שום בעיה לנסוע עם רכב במשך 13 שנה - אני הייתי בודק האם אפשר לקנות בתשלומים לאורך זמן רכב חסכוני כמו הפאביה למשל, או אולי קיה ריו או אפילו סיטרואן C3 פיקאסו (אפשר גם בנזין, חסכוני למדי) - וזאת במקום לקנות מיצובישי או סובארו מליסינג - שם אתה צפוי לקבל צריכת דלק של 1:10.

רק בשביל החישוב הזריז:

25K בשנה בסובארו שעושה 1:10, זה 2500 ליטרים של דלק. הדלק עולה היום 7.39 ש"ח - דהיינו : 18475 ש"ח נכון להיום.

אותה תוצאה עם פאביה ספייס שעושה מינימום 1:16, זה 1562 ליטרים. העלות הסופית היא 11,564 ש"ח.

החיסכון השנתי - 6911 ש"ח. זה המון!

אם תעשה חישוב לאורך 5 שנים למשל (מתוך הנחה שמחיר הדלק לא עולה) - אתה מגיע כמעט ל-35 אלף ש"ח בחיסכון בדלק.

ככה שבעצם התקציב שלך הוא לא 55K, אלא 90K - אם תרצה או לא תרצה. או שתשלם בתחנת הדלק או שתשלם לחברת המימון.

ב-90K אתה כבר קרוב מאוד לשלל רכבי דיזל - ורובם יהיו כמעט חדשים - דבר שמבטיח לך אמינות טובה יותר מאשר רכב השכרה שכבר עבר 100 אלף ק"מ.

פורסם

אני מאוד מודא לך DRSUBARU על היתייחסותך , ובאמת החישוב בחיסחון בדלק פשוט עדיר!(איך לא חשבתי על זה לפני.)

אך השאלה שלי נשארה פתוחה : האם ביד2 את הרומסטר 2008 מוכרים ב 50K עד 60K מליסנג ?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=2008&Auto=&fromPrice=&untilPrice=55000&Info=%F8%E5%EE%F1%E8%F8

פורסם

מחיר הגיוני מאוד לרכב 1600 אוטומט מגודל עם עבר של רכב טכנאים מאחוריו. כנראה שהוא מתרסק חזק במחירון.

אגב - אני אישית במקומך לא הייתי מסתכל אפילו על המחירון - מכיוון שבכמות הק"מ שאתה עושה והזמן שבו אתה מחזיק את הרכב - כמעט כל רכב שאתה מחזיק יהפוך לחתונה קתולית.

סתם לצורך העניין - אני בספק אם יימצא מישהו שישלם מעל 2000-3000 ש"ח על הרנו שלך - ולהערכתי יש סיכוי טוב שתצטרך למכור לפירוק ואפילו לא לאדם פרטי.

גם רכב שומר ערך לא יצליח להימכר במחיר נורמלי כשיש עליו 300 אלף ק"מ ומעלה.

• תוכן חדש...