Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו יצא לי לראות בחור שהיה עובד עם חברות הליסינג ומכין להם רכבים שיוצאים מליסינג למכירה, הוא היה מוציא מכות קטנות מאוד של פתיחת דלת לדוגמא ע״י סט כלים מיוחד לרוב בלי לפתוח את הדלת או שאר חלקים פשוט נכנס מחורים קיימים, והיה ממש מיישר את הפח כמו חדש. אני ממש לא רוצה לעשות לרכב צבע א. כי לא צריך ב. כי יש רק כמה מכות מזעריות.

משהו יודע על בעל מקצוע טוב שיודע לבצע עבודה כזו ?

תודה ולילה טוב

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

כל פחח יודע לעשות את זה. כמובן שמשתלם לו יותר לעשות לך צבע/להחליף דלת אז הוא מעדיף לא לספר לך שאפשר ליישר ככה דפיקות בפח.

פורסם

אזהרה קטנה - בשום אופן אל תנסה לעשות את זה עם פטיש (מבפנים), זה ייכער ברמה שאתה לא תאמין.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אין לי שום רצון לבצע את זה לבד, אני מכיר כמה וכמה פחחים העניין הוא כמו שאמרתם הוא יעדיף לצבוע ואני לא יודע עד כמה יש לו את הניסיון בזה.

אף אחד לא עשה עבודה כזו או ראה בעל מקצוע עם הכלים הנ"ל ?

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

פחחי רכב רגילים לא מבצעים עבודה כזאת.

מדובר בכלים מיוחדים, עדינים ובדלת, לדוגמא, מכניסים אותם מסף החלון (כשהוא מורד) לתוך הדלת ובמיומנות ולאט עם סבלנות מיישרים את הכיפופים ללא צורך בתיקוני צבע.

גם פגיעות של ברד בגג הרכב ובמכסי המנוע ותא מטען מתקנים מקצוענים כאלו.

אני מדגיש, שלא כל כיפוף ומכה ניתן לתקן בצורה כזאת.

בברכה - רפי לין

פורסם

מכיר 1 שעושה את זה באופן פרטי הוא קנה כלים רכש קצת ידע ולוקח על קמט מעצבן 150 ש"ח מאחר שיש לי איזה 15 קטנים עדיף לעשות פחחות :)

פורסם

אפרופו יבש

ראיתי סרטון ביוטיוב פעם עם בחור שמראה איך לתקן מכות קטנות ומעצבנות ע"י שפשוף עם שקית קרח יבש.

השטח מתקרר ומתכווץ וחוזר לצורה המקורית שלו.

לא יודע כמה זה אמין..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אפרופו יבש

ראיתי סרטון ביוטיוב פעם עם בחור שמראה איך לתקן מכות קטנות ומעצבנות ע"י שפשוף עם שקית קרח יבש.

השטח מתקרר ומתכווץ וחוזר לצורה המקורית שלו.

לא יודע כמה זה אמין..

פיזיקה רגילה יש גם אפשרות לחמם את המקום בעזרת פן רגיל ואז יש ספריי קר מאוד (מוריד יבלות ) פשוט משפריצים על מקום המכה ואז הפח לבדו חוזר להיות ישר כמו בייצור .

אבל נראה לי שזה עובד על מכות שיש שם רק פח אחד ולא פח כפול.

פורסם

עדיין לא ראיתי מקומות שמבצעים את זה סה"כ הסט השלם בערך עולה כ 300$ כמובן גם דרוש ידע

הסרטון מדהים!!

אני בספק אם יש בעלי מקצוע ברמה כזו בארץ!

סער.

• תוכן חדש...