Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הזכרונות שלי אני רוכש מיבואנים רשמיים אז אני לא כל כך מודאג.. בכל אופן סקרנת אותי אז אבדוק כמה מודולים של KINGSTON שיש לי ואעלה תוצאות.

כל זה יהיה מחר, אין לי חלקים בבית, הכל בחנות.

DAN, לא תהיה בעייה בזכרונות שתרכוש, אתה יכול גם לרכוש KINGSTON בשקט, מקסימום תבדוק אותם באתר שAVE העלה קישור אליו.

בכל מקרה ישנה אחריות על זכרונות אז אתה מכוסה בין כה וכה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תתחדש על הזכרונות, האם המחשב קבל אותם באהבה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חיברתי אותם והכל בסדר,החלטתי לנסות לשים את כל ה 4 סטיקים ולראות מה התוצאה,בנתיים אני לא רואה שום ההבדל במהירות או תגובה של דברים..כנראה כשאני יפעיל יותר דברים יורגש ההבדל ולא רק פיירפוקס עם ווינאמפ:lol:

כרגע יש לי 2.75GB זיכרון,ניכנסתי ל EVEREST וראיתי את כולם בפעולה..

מה שראיתי זה של-3 כרטיסים יש מהירות של 667 ואחד יש לו 533,האם זה ישפיע לרעה או שעדיף לשים רק את הקינגסטונים ולהישאר עם 2GB ולא לשבור את הראש יותר?

Scan Speak

• תוכן חדש...