Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה די הגיע הזמן להשתדרג לווינדוס 7 ואני צריך להחליף זיכרון במחשב (בלי קשר רק לווינדוס) ואני לא כ"כ מבין בעסק הזה לכן אני צריך עזרה עם קניית זיכרון מחברה טובה שמתאים ללוח אם שלי (שהוא ד"א די יישן)

הלוח הוא Gigabyte GA-8I945P Pro

וראיתי שרשום כאן:

http://www.pcstats.com/artvnl.cfm?articleID=1830

שאפשר להתאים לו כרטיסים עם מהירויות 533/800/1066

"The Intel 945P chipset does not support the! Edition dual-core processor however. The motherboard can run at 533MHz, 800MHz and 1066MHZ FSB speed with up to 4GB of II memory installed. A single PCI Express x16 slot provides the graphical interface."

ויש פרטים גם כאן:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128293

אשמח אם תוכלו לעזור לי בלקנות זיכרון שהוא די חביב ומהיר (לא חייב הכי מהיר אני לא מתעסק עם דברים שצריכים מהירות גבוהה כל כך) וכמובן במחיר נורמלי ולא השקעה גבוהה.

תודה.

Scan Speak

פורסם

חברה לא להתבלבל אני לא ביקשתי הצעות לזיכרונות כ"כ,אלה מה הכי מתאים בשבילי שאני לא יקנה משהו זבל ולא מתאים..

תודה.

Scan Speak

פורסם

אתה צריך זכרון DDR2 667, מהירות CL5 / 6 לפחות.

מקסימום זכרון לסטיק 1GB למחשב שלך לפי הלוח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עכשיו זה מובן לי יותר,ז"א שאני צריך לחפש 2 כרטיסים של ג'יגה אחד DDR2 באיזו מהירות הכי מומלץ בשבילי? שאני לא מחפש מהיריות של משחקים וכאלה..סה"כ אני באינטרנט,הורדות,ושירים..

לפי קליטת העין שלי הלוח שלי לא קורא מהירות של 667 ספציפי אלה כל השאר (533,800,1066?)

מה הכי מומלץ?

חברה זה די דחוף אני מחר פשוט רוצה ללכת לקנות כבר.

Scan Speak

פורסם

שניה, לא למהר... דבר ראשון, איזה מעבד בדיוק יש לך?

אם אתה לא יודע, הפעל את הקובץ בלינק הבא ורשום את סוג המעבד.

http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.57-32bits-en.zip

*זכרון 667 יעבוד בלוח הזה בתנאי שמותקן בו מעבד עם באס 1066/800. (יתכן ויעבוד גם עם מעבדים בתדר באס נמוך יותר בDOWNCLOCK של הזכרונות אבל בו נהיה על הצד הבטוח)

*המידע מספרות יצרן.

פורסם

סבבה, 800MHZ, אתה מסודר, זכרון 667 עדיין ניתן להשיג בקלות.

לידיעה, DDRII 667MHZ = PC5300.

הוספה של שתי סטיקים 1 גיגה צריכה לעבור בשלום. התקן אותם כאשר הם מותקנים על חריצים באותו הצבע, כתום וכתום או צהוב וצהוב.

פורסם

אני מאמין שאני לא צריך יותר מ 667 אך אני אשאל לגבי ה 800 MHZ(ד"א יש איזה דגם מסוים שאני צריך לחפש ל800?) ומה המחיר שלו לעומת ה 667,ישנה איזה חברה מועדפת שעדיף לקחת? או שכל קינגסטון או GSKILL טובים מספיק?

Scan Speak

פורסם

אותו מחיר פלוס/מינוס 10 שקל.

כול הקינגסון מזוייפים, אבל את זה אפשר לומר על כול חברה מוכרת במחיר רצפה.

אודי A4

דימה.

פורסם

רשמתי סבבה 800 לגבי תדר הבאס של המעבד שלך.. לא לגבי תדר הזכרון.

לא מצאתי מידע שאומר שניתן להתקין זכרון 800MHZ בלוח האם שלך.

קנה DDR2 667 ותהיה על הצד הבטוח, או שתבדוק עם זכרון 800MHZ של חבר אם זכרון כזה לפני שאתה קונה לראות אם עובד.

AVE,

מה זאת אומרת כל הקינגסטון מזוייפים? מאיפה הבאת את זה?

• תוכן חדש...