Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה נחמדה לסוף השבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חלונות חשמל אוטומטיים (אלה שעולים או יורדים עד הסוף בלחיצה אחת על הכפתור)

לא בכל רכב יש חלון אוטומוטי, יש רכבים שאין בהם אפילו אחד כזה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מדמיין או שאין לרכב הזה מראות צד?

זה קונספט, ואם תשים לב לבליטה שבמשקוף זה מצלמה שמחליפה את המראה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

התשובה: מנוע. :-P

יש רכבים עם שני מנועים, יש רכבים עם מנוע חשמלי בכל גלגל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ערסים.

אחד - שנוסע לקחת את החברים שלו למועדון הזמר של אבי ביטר, שניים - שהוא באוטו עם חברה שלו, אף פעם לא שלוש - כי הם יתחילו לריב מי ישב מקדימה וזה יגמר בדקירות, וארבע - 2 ערסים מקדימה והחברות שלהם מאחורה, כשהנהג כל שניה מסתכל במראה לבדוק שהיא לא מאפרת לו על הריפודים החדשים שהוא קנה באוטודיפו.

וברצינות, אין לי מושג.:shock:

איש יקר אחד החזקים

טוב בכל מקרה הכוונה לאגזוז (כן למרות התמונה של הרכב החריג (למרות שמין הסתם זוהי יציאה אחת מחולקת לשלוש))

ברוב המכוניות יש אחד לפעמים שנים כמעט אף פעם לא שלוש ולעיתים ארבע לא ראיתי ברכב סטנדרתי יותר מ4.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשחושבים על זה, פנסי ערפל כמו שאמר GOLF זה התשובה הנכונה.

חייב להיות לפחות אחד מאחורה כי זה תקן, ואם יש לך 2 מקוריים מקדימה אז יש גם 2 מאחורה (לפחות במכוניות שאני מכיר, אין רק אחד מאחורה אם יש מקוריים מקדימה)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גל זיזים:roll:

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם
התשובה: מנוע. :-P

יש רכבים עם שני מנועים, יש רכבים עם מנוע חשמלי בכל גלגל.

לא נכון לדעתי להגיד 4 אגזוזים, כי יש כמה וכמה רכבי ספורט שכן יש להם. מצד שני, התשובה מעליי קצת יותר הגיונית לדעתי.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
אני מדמיין או שאין לרכב הזה מראות צד?

במהירות כזאת אתה לא צרך מראות צד :)

אגב פעם היו דמגים מסויימים שהיו מיוצרים בלי מראת צד ימנית ,כלומר הייתה מראה רק בצד הנהג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק בצד הנהג?

הייתי צריך לנסוע פעם רק עם מראה אחת, זה לא נעים להשתלב מהשמאל לימין כשאתה לא יכול לאמוד את המרחק שלך מהמכוניות אחריך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
כשחושבים על זה, פנסי ערפל כמו שאמר GOLF זה התשובה הנכונה.

חייב להיות לפחות אחד מאחורה כי זה תקן, ואם יש לך 2 מקוריים מקדימה אז יש גם 2 מאחורה (לפחות במכוניות שאני מכיר, אין רק אחד מאחורה אם יש מקוריים מקדימה)

לא בדיוק, יש תקן יפני (או אסייתי, לא יודע איך זה עובד), ותקן אירופאי (או סטנדרט מינימלי). אני בטוח שיש גם אמריקאי אבל אותו אני לא מכיר אז לא אתייחס אליו.

לפי מה שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה), ברכבים יפניים (ואסייתיים) תמיד יהיה מינימום של פנס ערפל אחד מאחורה (לדוגמא האלמרה ברמת הגימור הבסיסית, פרפקט, של ההורים שלי) ולפעמים מוסיפים גם שני פנסים מקדימה (ברמת גימור טקנה) אבל מאחורה משאירים אחד. משמע יש שלושה פנסי ערפל.

ברכבים אירופאיים עד כמה שאני יודע, תמיד יהיו ארבעה פנסי ערפל, שניים מקדימה (לאו דווקא בגוף תאורה נפרד, לפעמים בתוך הפנס הראשי עצמו) ושניים מאחורה.

אמיגר- המשולש (אליו התכוונת כ"אגזוז שלישי"?) הוא לא אגזוז, שים לב שהוא חסום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פנס ערפל אחורי אחד לפחות חייב להיות בכל רכב. פנסי ערפל קדמיים לעומת זאת, לא.

מצורפת רק דוגמא אחת למכונית אירופאית עם פנס ערפל אחד.

leon-rear-bumper-sp2m.gif

• תוכן חדש...