Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופ"ש טוב לכולם,

רוצים לדעת האם מעל הראש שלכם יש אנטנה שמטגנת לכם את המוח? רוצים לראות מתי היא הוקמה, מתי נבדקה, באיזה רחוב היא ומה עוצמת הקרינה? קובץ אקסל אחד שמכיל את כל הפרטים, גזור ושמור (מצאתי בגוגל):

להורדה לחצו כאן:

http://www.upf.co.il/file/1217854.html

מוגש כשירות לציבור :)

פורסם

יש איזה אתר ממשלתי שמספק את השירות הזה, אתה רושם כתובת או גוש חלקה ומראה לך איפה האנטנות, מה שמצחיק שאני עשיתי את זה ואני רואה שיש בבניין שלי אנטנה סלולרית, אבל לא שידוע לנו על זה, זה יכול להיות או על הגג של השכן או אני זוכר משהו באחד העסקים למטה(העסק מקורר עם מזגנים כל הלילה)

העם מותר להתקין אנטנות סלולאריות ללא ידיעת השכנים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

1. אנטנה שנמצאת לי מעל הראש, לא מטגנת לי את המוח. הקרנה לא מגיעה אליי בכלל, היא עוברת לי... נו, מעל הראש.

2. אנטנות בכלל לא מטגנות לי את המוח, אם אני לא צמוד אליהן.

3. כמה שיש יותר אנטנות, הסלולרי מוציא פחות קרינה.

4. אף אחד עוד לא הצליח להוכיח שקרינה סלולרית קשורה באופן מובהק לתחלואה.

5. יש לי דברים יותר מהותיים לדאוג מהם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהנחה שהאנטנה לא תקועה לך מעל הראש (מרחק של כמה מטרים ממך - פעם פרסמו אני לא זוכר את הנתון המדויק), היא רק תועיל.

ככל שיש לך יותר קליטה בסלולרי בהנחה שאתה לא יושב על אנטנה סלולרית, הסלולרי שלך מטגן לך את המוח פחות.

• תוכן חדש...