Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטית קטנה ב-10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה ראשונה אחרי שאני חבר פה כבר מעל שנה לפי דעתי...8)

בכל מקרה הגיע הזמן לרכב הראשון שלי.

התקציב הוא עד 10K מוכן לקנות אך ורק אוטומטית (נסיעה מרובה מאוד בתוך עיר עם המון כיכרות ורמזורים).

החשיבות העיקרית היא מן הסתם אמינות ובטיחות, כל השאר די שולי מבחינתי.

חשבתי על כמה מכוניות עיקריות:

קיה פרייד.

מאזדה 121 (שמעתי שאין אוטומט עם הגה כוח.. נכון?)

דיהסטו שרייד

והסוויפט

אני די בטוח שהמאזדה עדיפה על כולם אבל בלי הגה כוח לא בא בחשבון.

בעיקרון גם הטויוטה סטארלט מצאה חן בעיניי אבל היא יקרה מדיי והדגמים שמצאתי ב10K היו גמורות לחלוטין.

מה שכן, קיה פרייד אני יכול למצוא במושב פה בסביבה מאדם מבוגר שבקושי נגע בה והוא רוצה 8K עלייה שווה בדיקה? או לוותר על הקיה?

תודה רבה חברים!

פורסם

אני סבור שבתקציב הזה, עליך לקחת את הרכב במצב הכי טוב ושתוחזקו הכי טוב (מכאן נגזרת גם האמינות, עד כמה שניתן לבקש זאת מרכב לא כ"כ חדש), ופחות משנה סוג הרכב, ככה שדווקא אם אתה אומר שהקיה שמורה, כדאי לך אולי לבדוק לגביה.

(ד"א אתה חבר בפורום מ-2005, וזה רשום ע"י שם המשתמש שלך, בכל הודעה שלך. קח רק בחשבון שהמנהלים אינם אוהבים כותרות כגון זו הסתמית שבחרת).

alfa 156 2.5.

פורסם

בטיחות באמת חשוב לך? כי יש הרבה שסתם אומרים את זה, ולא באמת אכפת להם.

בתקציב הזה, סיטרואן קסרה הוא הרכב הבטיחותי ביותר, ואם אוטומטית,מומלץ רק הדגם בנפח 1800 בלבד, ועם קילומטראג נמוך ככול האפשר.

כול השאר הסוזוקים ודייהטסויים למינהם- קופסאות מוות.

פורסם

בתקציב הזה, סיטרואן קסרה הוא הרכב הבטיחותי ביותר, ואם אוטומטית,מומלץ רק הדגם בנפח 1800 בלבד, ועם קילומטראג נמוך ככול האפשר.

כול השאר הסוזוקים ודייהטסויים למינהם- קופסאות מוות.

לדעתי האימפרזה "גראנד לאונה" תוכל להיות אופציה לא רעה (ואמינה) ..

הבוז לך.

פורסם

אוכל להמליץ לך מניסיון אישי על היונדאי אטוס.

הרכב העירוני המושלם... (ב10K...:wink:), קטן,מרווח,שדה ראיה מעולה,כושר תמרון פנטסטי,נכנס לכל חור,נוח יחסית לשאר הגרוטאות המקבילות,אמין מאד,עלויות אחזקה סבירות מאד,הגה כח,חלונות חשמל קדמיים,נעילה מרכזית,כרית אויר אחת,מזגן יעיל יחסית וזריז למדי במהירויות עירוניות.

לנו יש אטוס 1998 ואנחנו מאד מרוצים,בעיר אנו כלל לא נוסעים ברכב השני הגדול יותר (אוקטביה).

ניתן למצוא אטוס שמורה במחיר קרוב לתקציב שלך.

חסרונות? האטוס לא מתאימה לנסיעות בין עירוניות (כמובן שאפשר אבל זה לא התחום שלה...) הדגם האוטומטי-כמו רוב הקטנות האוטומטיות המיושנות לא הכי חסכוני בדלק אבל כאמור חסכוני בשאר העלויות. עיצובה שנוי במחלוקת...יש האומרים חמודה8) ויש האומרים מכוערת:shock: והאמת היא כנראה שילוב של השניים..

הקיה פרייד היתה סוסון עבודה לא רע אבל מזדקנת שלא בכבוד,אם בזו שאתה מתייחס אליה הקילומטרז' סביר,אם טופלה כפי שצריך ואם הכל בה תקין ניתן לחשוב עליה כאופציה,קח בחשבון שהרכב מאד מיושן בתכנונו וזה מורגש בכל תחום.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בכל מקרה הייתי במצב של נעול על הקיה פרייד אבל המצב התהפך לגמרי, רוב האנשים ששאלתי אמרו לי שזה כמו שאמרו פה ייצור מאוד ישן ולא האוטו הכי רציני שיש.

בקשר לבטיחות מן הסתם שזה מאוד חשוב.

הגראנד לאונה גדולה מדי.. אין לי צורך באוטו כזה גדול.

והאטוס יקרה מדי, הגרוטאות שביניהן עולות 15..

האופציות שנשארו הם 205, מאזדה 121 (שאני די בטוח שאין באוטומט הגה כוח).

יש למישהו ניסיון עם הבלאגן הזה?

תודה!:lol:

פורסם

ברשותך, אני אענה רק בציטוטים.

בקשר לבטיחות מן הסתם שזה מאוד חשוב.

האופציות שנשארו הם 205, מאזדה 121

:?

• תוכן חדש...