Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שמי איתי ובבעלותי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2000.

יש לי בעיה מאוד מעצבנת.

1. בנסיעה ארוכה (30 דק' בערך) או בנסיעה איטית(פקקים) האוטו פשוט נכבה, ואפשר להניע שוב רק אחרי המתנה של 10-20 דק'.

2. בימים חמים זה קורה 3-4 פעמים ביום ובימים קרים 0-1 פעמים ביום. כשזה קורה בימים קרים אז בזמן ההמתנה כשאני פותח את המכסה מנוע, אני מצליח להניע יותר מהר (5-7 דק') מאשר עם מכסה מנוע סגור(10-20 דק').

3. הייתי במוסך מורשה של מאזדה בירושלים, חיברו את האוטו למחשב ולא מצאו שום תקלה.

4. הייתי גם אצל המכונאי שלי, הוא אומר שרוב הסיכויים שהחיישן קראנק לא תקין וגורם לבעיה, הבעיה שהחיישן הזה עולה 900 ש"ח ולפי המכונאי שלי "לא בטוח שזו הבעיה, אל תתפוס אותי במילה".

5. החלפתי משאבת דלק (זה הדבר הראשון שאמרו לי כולם, גם במוסך המורשה, לפני הבדיקת מחשב) וזה לא עזר, החלפתי גם חיישן קמשאפט וגם זה לא עזר.

האם מישהו נתקל בבעיה כזו??

ואיך פותרים אותה???

תודה מראש!!!

פורסם

אתה יכול לבקש שיחליפו לך חיישן לצורך בדיקה בלבד, ורק במידה וזאת באמת הבעייה תשלם.

או לחילופין יש לך את האופצייה לקנות מפירוק אבל פה אתה לא בטח מה אתה קונה.

בעקרון אתה יכול לעשות ניסוי ברגע שאתה מגיעה למצב שהרכב לא מניע, תבדוק האם יש ניצוץ, אם אין כנראה שזה באמת החיישן קראנק, לחילופין אם יש ניצוץ כנראה שהבעייה במערכת הדלק.

פורסם

היה לי גם בפיאט פונטו ספייס שלי את מה שאתה אומר, החלפתי אותו לבד זה הרכבה בדיוק שתי דקות ,

אני יכול להגיד לך כמעט בוודאות שזה מזה, אבל לפני שאתה מחליף אני ממליץ לך להחליף פלאגים אולי זה גם קשור,

תנסה להשיג את החיישן בפירוקיות או בחלקי חילוף ותנסה אתה להרכיב זה בסך הכל חוט עם מגנט שמתחבר עם פלאג

אני נותן לך אתר שמוכר את זה ותראה איך זה נראה אולי תעשה את ההרכבה לבד ותחסוך את העבודה.

http://www.warco.co.il/ תיכנס לחיישני גל ארכובה

פורסם
היה לי גם בפיאט פונטו ספייס שלי את מה שאתה אומר, החלפתי אותו לבד זה הרכבה בדיוק שתי דקות ,

אני יכול להגיד לך כמעט בוודאות שזה מזה, אבל לפני שאתה מחליף אני ממליץ לך להחליף פלאגים אולי זה גם קשור,

תנסה להשיג את החיישן בפירוקיות או בחלקי חילוף ותנסה אתה להרכיב זה בסך הכל חוט עם מגנט שמתחבר עם פלאג

אני נותן לך אתר שמוכר את זה ותראה איך זה נראה אולי תעשה את ההרכבה לבד ותחסוך את העבודה.

http://www.warco.co.il/ תיכנס לחיישני גל ארכובה

תודה רבה על העזרה...והחלפתי לפלאגים מקוריים מההתחלה.

• תוכן חדש...