Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכ"ז הייתי מחבר את המחשב הנייח בממ"ד בכבל לראוטר.

(בהנחה שיש איך להעביר את הכבל ללא קדיחה בקיר של ממ"ד)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מסכים, אבל זו בעיקר שאלה של עצלות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מתעלק על השירשור...

מישהו יודע אם באמת אחליף את האנטנות של הראוטר באנטנות חזקות יותר ,מה הסיכוי שתהייה קליטה גם בקומה התחתונה?

כרגע יש קליטה ,אך לא בכל החלק התחתון של הקומה...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

על קצבו של מזלג בנושאי קליטה ואנטנות:

האנטנות לא צריכות להיות חזקות יותר, הן לא נושאות בעומס, הן אולי יכולות להיות רגישות יותר

אם כי אני בספק שאפשר במקרה הזה.

האנטנות האלה מכויילות לאורך גל ספציפי, אנטנה ארוכה יותר לא אומרת טובה יותר.

זה רכיב פשוט ואין סיבה שהיצרן ישים אנטנה גרוע.

מה שקובע בעיקר את הרגישות הוא המגבר הראשון ואותו אי אפשר להחליף ודווקא הוא כן עולה כסף ולכן יש הבדלי קליטה ממכשיר למכשיר.

ברוב המכשירים האנטנה מרותכת לגוף ולא ניתנת להחלפה, בהנחה שלא אז אפשר למצוא אנטנה שמתחברת עם כבל ארוך ולנסות למקם אותה טוב יותר או/ו למצוא אנטנה כיוונית (אם יש ל WIFI כאלה אנטנות) וזה גם יכול לעזור.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הפתרון שעשינו אצלינו בבית, כשהנתב יושב בפינה של הקומה העליונה וישנם מחשבים בפינות אחרות בקומה התחתונה הוא התקנת רפיטר שמגביר את הטווח.

הרבה יותר פשוט מאשר להגדיר עוד נתב, פשוט מגדירים על זה את כל הגדרות של הנתב רק משנים את השם של הרשת מX לX_EXT, ואז יש לקומה השניה "רשת חדשה".

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2375098,00.asp

TFSI Power

• תוכן חדש...