Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב אני קונה אוטו חדש ויכול להיות שזו תיהיה Mr2.

עוד לא יצא לי לנהוג על רכב עם הנעה אחורית, ולכן רציתי לדעת, האם אתם ממליצים לקחת קורס נהיגה מתקדמת על מנת להכיר את האוטו? הבנתי שההנעה האחורית והמנוע המרכזי זה משהו שצריך לדעת לטפל בו...

אם כן, בלי פרסומת, איפה אפשר לעשות את הקורסים באזור הדרום? עדיף עד תל אביב ולא מעבר...

ודבר נוסף, האם הקורסים מתקיימים בשעות היום בלבד? אחרי הכל אני חייל ולא כזה פשוט לפנות בוקר...

תודה מראש.

פורסם

קורס נהיגה מתקדמת חובה אם אתה רוצה ללמוד את היסודות של שליטה ברכב כזה על המגבלות (וגם הרבה לפני האמת). אם אתה בדרום אתה יכול לעשות את הקורס באזור ערד. בקשר לאיזה מדריכים - יש כמה טובים מאד, תחפש שרשורים קודמים על הנושא הזה יש עשרות כמוך ששאלו לפניך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תשמע, בנסיעה רגילה הנעה קדמית או אחורית הן אותו הדבר, השאלה היא מה קורה שאתה מעלה את הרמה?

ההבדל הגדול הוא שהרכב ''זורק תחת'' ולדעתי זה עניין של ניסיון כי אחרי שאתה לומד את המגבלות של הרכב שלך ואת התפעול הכי נכון שלו אתה כבר יכול לעשות לנהוג בו בצורה בטוחה גם ברמה גבוה.

החיסרון הכי גדול של הנעה האחורית מתבטא בחורף ששם האוטו יכול ''להשתגע'' וזה באמת מסוכן, כל האצה הכי קטנה לפני פניה אתה בסיכון גבוה להחליק ושם צריך להיזהר, תמיד טוב לעשות קורס לנהיגה מתקדמת, אם אני לא טועה גם פרסמו בפורום כמה חברות שעושות את הקורסים האלו.

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם
קורס נהיגה מתקדמת חובה אם אתה רוצה ללמוד את היסודות של שליטה ברכב כזה על המגבלות (וגם הרבה לפני האמת). אם אתה בדרום אתה יכול לעשות את הקורס באזור ערד. בקשר לאיזה מדריכים - יש כמה טובים מאד, תחפש שרשורים קודמים על הנושא הזה יש עשרות כמוך ששאלו לפניך.

אפשר עוד פרטים לגבי קורסים בערד?

• תוכן חדש...