Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם : קאדילק

דגם משנה : CTS

נפח מנוע : 2800

שנה : 2008

או

דגם : טויוטה

דגם משנה : קאמרי היבריד executive 2.4

נפח מנוע:2400

שנה:2010

פורסם

איך בדיוק אתה רוצה לקבל ייעוץ אם לא נתת בכלל פרטים?

תגדיר מה הציפיות מהרכב, תרשום מה הנתונים על כל רכב (אני מבין ששניהם יד 2) וכמובן מחיר.

2 הרכבים שונים מאוד, אחד הנעה קדמית ואחד אחורית.

אחד נחשב רכב יוקרתי ואחד נחשב משפחתית גדולה פלוס.

ככל הנראה הקאמרי תציג אמינות טובה יותר עם היסתייגות מהנושא ההיברידי ואחזקה זולה יותר.

פורסם

קדילק בן שנתיים מיד ראשונה פרטית הוא עסקה יותר טובה.

הקונה קדילק חדש ודאי כבר לא בגיל ההורס את האוטו ויש לו אמצעים לתחזק אותו לפי הספר.

נפילת הערך הגדולה היא הבונוס העיקרי בניגוד לטויוטה שיורד פחות ומצוי לא מעט בידי ילדים נהגי בוסים.

(אני אישית גם לא מחזיק מאגדת האמינות שלו לאחר שנתקעתי בתנועה של לגוס עם קמרי 3.5 . אמרו לי שזה הדלק הניגרי אבל אני איבדתי אימון וחזרתי לפטרול האמריקאי - V8 5.6 -הוא משום מה לא נעמד עם אותו דלק מלוכלך)

פורסם

כמה ילדים "נהגי בוס" כבר יש בארץ.

עשיתי את העבודה הנ"ל בגיל 18 ולא פגשתי עוד מישהו עד היום שעבד בזה.

יש לציין שלאף אחד מהבוסים שלי לא היה קמרי :lol: (ולמה שיהיה דווקא קמרי שלא בדיוק יוקרתית)

פורסם

קמרי, החל מצבאי ,דרך מנכל"י משרדי ממשלה וחברות ועד חברי כנסת ,הוא בהרבה יותר מקרים מקדילק רכב של גוף גדול שהוצאותיו,תחזוקתו,מצבו וירידת הערך שלו למכירה כמשומש לא יוצאים מכיסו של המשתמש בו . לידי, ממש שכן שלי , יש דוגמא של אחד שכמעט כל יום מוזכר בחדשות. כשאתה רואה איך הוא מתעצל לחנות ברברס ,עולה ויורד מאבן השפה במכה,אתה מבין איך זה שמתלוננים ש "רכב יו"ר הכנסת/שר/ח"כ וכו נתקע ברכב שלו ולכן כבר מזמן היה צריך להחליף לו את הגרוטאה " - והאוטו בן 3/4 - שרובנו היינו שמחים לקבל.

פורסם

בארץ לא מוכרים קאמרי היברידית. סביר להניח שמדובר ביבוא. ככלל, למרות שהיו לנו כמה וכמה רכבים מיבוא, אני תמיד מעדיף גרסה שיועדה לשוק ישראלי. זה מתבטא במד מהירות מעצבן עם מיילים, רדיו שלא מתאים, gps בלי מפות וכדומה.

פורסם

יש מה להשוות כי הבחור מתלבט בין קאמרי 2010 לCTS 2008, שזה הגיוני מאוד.

מבחינת מימדים הקאדילק ארוכה ב2 אינץ', בסיס גלגלים ארוך ב4 אינץ', רחבה יותר בפחות מאינץ' אז המימדים די קרובים.

אני אישית הייתי בוחר בקאדילק. במידה וצריכת דלק היא פרנטר חשוב אז הקאמרי תהיה בעדיפות ראשונה.

haters will hate

פורסם

לגבי הקאמרי

הדגם האחרון מחזיק בשיא מכירות בארה"ב כבר הרבה מאוד זמן - זה אומר המון על הרכב הזה.

אם זאת מייחסים לרכב הזה בעיות גיר וצריכת דלק שלא נותנת לו יתרון גדול על המתחרים שלו אבל מדובר במקרה הזה על דגם היברדי ולכן צריך להיות יתרון משמעותי לקאמרי במקרה הזה.

מעבר לכך בדגם המאובזר והמפואר והספורטיבי של הקאמרי יש לא פחות מאבזור ממה שניתן למצוא ברכבי יוקרה גדולים ממנו - זה לפחות נכון לארה"ב, בארץ אני מאמין שהמצב הרבה יותר עגום.

לגבי הקאדילק - לא מכיר את הרכב הזה בכלל בעצם אבל אני מתאר לעצמי שכרכב - הוא יהיה הרבה יותר "מעניין" ו"מעשעשע" מאשר עוד סוס עבודה של טויוטה.

אם הדלק והתחזוקה הם לא ממש שיקול הייתי הולך על הקאדילק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...