Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אוטו כדאי להחליף אץ המאזדה 3??

זה אוטו לי ולאמא שלי חשבתי על סיאט איביזה איזה עוד תמליצו לי..:twisted:

פורסם

זה יותר אוטו של אמא שלי אבל אני רוצה משהו שיסע יותר טוב ממאזדה 3 1600

בגלל זה חשבתי על סיאט איביזה יש עוד הצעות??

יש תקציב לעשות טרייד אין על מאזדה 3 2010 אז לא חסר..

פורסם

התכוונתי אוטו שנוסע יותר מהר מהאזדה 3 1600.. למה איזה עוד דברים יכול להיות בנוסע יותר טוב??

באיזה מכוניות הייתם מחליפים את המאזדה?:twisted:

פורסם

אם אתה מדבר על רכב חדש מהסוכנות, הייתי אומר סיאט לאון 1.8TSI DSG במחיר 130,000 אחלה תמורה למחיר אם בכלל נשאר המבצע/רכבים.

או שאתה רוצה להישאר במשפחת מאזדה, ולקחת את ה-3 עם המנוע 2.0 שהיא תהיה יותר מהירה מה-1.6 תהיה בטוח :twisted:.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אחשליי אנחנו רוצים לעשות טרייד אין ולקחת משהו יותר טוב..

איזה עוד יש חוץ מהלאון ומאזדה 2 ליטר??

פורסם

בוגאטי ויירון מגיע היום עם יותר מ1000 כ"ס

ואתה יכול בשקט לעשות טרייד אין ולקבל מחירון על הרכב שלך (זה נראה לי המקום היחיד בו תקבל מחירון חוץ ממאזדה)

שיהיה בהצלחה אחחחחחחחשלייייייייייייייייייייי

:shock:

Confidence In Motion

פורסם

גבר חוץ מהאופציות האלה אין הרבה דברים, אולי תנסה את השברולט קרוז מנוע 1.8 נסעתי עליה השבוע היא עברה עדכון בגיר האוטו מגיב יותר טוב מהקודמת וגם לפי דעתי נראת מצויין בצבע שחור מטאלי.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

יש עכשיו מבצע על הונדה סיוויק האצ'בק (מנוע 1800 סמ"ק).

נוסעת יותר מהר מהמזדה שלכם וצורכת דלק פחות ממנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...