Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי 4 צמיגים בשבוע שעבר, והוא עשה לי שם איזון גלגלים.

האם הוא גם צריך לעשות כיוון פרונט?האם זה קשור ?

רק היום יצא לי להגיע למהירות של 90 ... והרגשתי ממש רעידות מפחידות וגם ההגה קצת ברח לי.

לפי כן אפילו במהירות של 120-130 הרכב והגגה לא רעדו

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

שאלתי אותו אם צריך לעשות כיון פרונט הוא אמר שלא צריך שהוא עושה איזון ..

מראשון

החלפתי ב"גלגלי העיר" באיזור תעשיה ישן

פורסם

הוא ביצע איזון לכל הגלגלים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא ביצע איזון לכל הגלגלים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן,

ישבתי שם וראיתי שכל גלגל הוא שם על מן מוט כזה, שמחובר למחשב

וזה סיבב אותו כל פעם שהוא סגר עליו גגון מגועל כזה

פורסם

תחזרי לבחור ותגידי לו שיעשה שוב איזון כנראה היא עשה עבודה חאפרית

נ.ב. אל תסעי 130 זה מסוכן:roll:

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

בדרך כלל כשיש רעידות בזמן נהיגה מחלקים זאת לשני דברים:

1. הגה שרועד עדמהירות 90-100 קמ"ש בדרך כלל מעיד על איזון גלגלים לא תקין בגלגלים הקידמיים של הרכב.

2. מעל 100 קמ"ש האיזון בגלגלים האחוריים.

מכיוון שביצעו איזון גלגלים, כל שנותר הוא לבדוק לחץ אויר בגלגלים לפי הוראות יצרן.

במידה ועדיין לא מסתדר, כיוון פרונט.

ל'

פורסם

ממש לא הרגשתי שהייתי על 130, ובלי לנתייפיף או משהט, כששמתי לב הורדתי את המהירות

והלחץ אויר הוא 28 במקום 32

זה הבדל גדול ומשנה הרבה? הוא אמר לי שפעם ב3 חודשים לבוא אליו ולבדוק לחץ אויר כי המכות האלי בתחנת דלק לא מכוילות נכון ..

וגם, הוא מילא לי 28 כי ציינתי בפניו שאני לא רוצה להרגיש את מהצורות הכביש

פורסם

כדאי קודם כל לנסות ולמלא לחץ אויר נכון.

המשאבות בתחנות דלק תקינות, ואם אין לך אמון בהן ניתן לרכוש מד לחץ איר בסכום זעום כדי לבדוק כי אכן הצמיג עם לחץ איר נכון.

ל'

פורסם

אמלא מחר לפני העבודה,

למרות שיצא לי לנסוע במהירות גבוהה כשהלחץ אויר בצמיגים הקודמים היו פחות מ-32 ולא היו רעידות ..

אאעדכן מחר בערב

פורסם

יש פנצ'ריות בהן בעל הפנצ'רייה מזניח את המכשור ולא דואג לכייל אותו. התוצאה היא שהמכשיר מראה שהגלגל מאוזן בעוד למעשה הוא לא.

בהנחה שאין פגם בצמיגים, ברגים לא מתאימים, ג'אנט עקום או כל בעייה אחרת במערכת הקפיצים או ההיגוי - זה מקור הבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש פנצ'ריות בהן בעל הפנצ'רייה מזניח את המכשור ולא דואג לכייל אותו. התוצאה היא שהמכשיר מראה שהגלגל מאוזן בעוד למעשה הוא לא.

בהנחה שאין פגם בצמיגים, ברגים לא מתאימים, ג'אנט עקום או כל בעייה אחרת במערכת הקפיצים או ההיגוי - זה מקור הבעייה.

איתמר.

היום מילאתי לחץ אויר תקין בכל הגלגלים,

בצמיג אחד היה 28, ובשאר היה 30

לא יצא לי לנסוע על 90 היום בגלל הפקקים הארורים..

אבל כן הגעתי ל80 ולא היו רעידות... אבדוק שוב מחר אם זה קורה

פורסם

מעדכנת

הגעתי היום ל90 קמ"ש

והרעידות הן יותר בחלק שאיפה שהרגליים שלי נמצאות, ולא בהגה

לא רעידות חדות, אבל מרגישים רעידות גם באופן כזה שיש הרגשה באוזניים כאילו הן נסתמו ...[ממש מצחיק התיאור אבל לא מצאתי דרך אחרת]

• תוכן חדש...