Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

כשימאס לך לנסוע הלוך וחזור לתחנת הדלק ולעשות ניסויים בלחץ האוויר, תני קפיצה למקצועים במעבדה לרכב. שם יוכלו לפתור לך את הבעיה בקלות, בין אם מדובר באיזון גלגלים או בכיוון פרונט. לפעמים גם צריך לעשות איזון גלגלים מיוחד כשהגלגל על הרכב או לאתר בעיות שנגרמות מעיוותים בג'אנט. בכל מקרה, המעבדה לרכב היא הכתובת.

פורסם

אם לא היו לך רעידות לפני ההחלפה וכרגע לאחר ההחלפה יש - כנראה שמדובר באיזון לקוי. גם לי זה קרה בעבר והפתרון בא בדמות נסיעה לפנצ'רייה אחרת עם ציוד מכוייל וביצוע איזון חדש לכל ארבעת הגלגלים (100 ש"ח). לאחר מכן גם אני ממליץ בחום על גיחה לעידן וצוות המעבדה לרכב בחולון לשם כיוון פרונט. אני לא חושב שקיים עוד מקום עם יחס ומקצועיות כזאת בתחום הפרונטים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...