Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע יש ברשותי רמקולים אחוריים מדגם Pioneer TS-A6973E 400W והתגדנות של 4 אוהם.

רציתי לקבל המלצה לרמקולים חזקים יותר ונצילים יותר.

רצוי שיהיו חזקים יותר מהדגם הנ"ל, ראיתי שיש גם קומפוננט, וגם 6X9 מה עדיף?

אני מחפש עוצמה בעיקר, רמקולים שיוכלו לצעוק עד כמה שאפשר בתקציב נמוך יחסית ושיהיו נצילים.

עוד דבר, יש אצלי סאב מדגם Crunch GT-R 400W והתנגדות של 4 אוהם. שוב אני מחפש משהו שיהיה נציל יותר. לגבי החוזק האמת שהוא די מספק אותי, אם אפשר משהו חזק יותר ונציל יותר שוב במחיר שפוי (עדיף עד 500 ש"ח).

פתוח ורצוי יד שניה.

יש כרגע 2 מגברים ברשותי, הדגם לא רלוונטי אז אל תשאלו, מה שחשוב שגם הרמקולים וגם הסאב יהיו נצילים ועוצמתיים ככל האפשר.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

הרבה כח תמצא בפיוניר 600W החדשים.

JBL 100W RMS

ובאופציה האיכותית DLS 1269 שזה סט שיעיף לך תאוטו.

פורסם

היה לי את הדגם הזה של פיוניר והוא פשוט העיף אותי!

שומעים אותו כשאתה נכנס לרחוב, הוא כל כך עוצמתי.

הקישור:

http://www.romiphone.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=118&category_id=46&manufacture_id=17

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

רמקולים כמו שדודי אמר הפיוניר 600W מה נעשה הם מאוד מאוד נצילים ויעשו המון רעש פחות איכות (זה מה שאתה מחפש).

בקשר לסאב לך על JBL 1202GTO.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תודה רבה על העזרה, אני ארכוש ואעדכן :)

דרך אגב, אני יודע שחרשו על הנושא אך מה עדיף ה JBL GTO 1202D או Kicker CVR12 ?

מצד אחד אני מחפש עוצמה, מצד שני לשמוע רק בומים לא עושה לי את זה כ"כ. צריך סאב שיהיה הרמוני, שישתלב ולא יהיו דומננטי.

יש לציין שההגברה די גרועה בלשון המעטה, אבל כל דבר בזמנו.

פורסם

הCVR דורש מונובלוק נקודה,הוא ממש לא נציל ובטח לא יתאים להגברה שלך,לך על הJBL הוא נציל יותר וישמע יותר חזק.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תגיד ג'ינו מה לגבי P3? הוא יוכל להתאים בהגברה חלשה יחסית?

פורסם

חשבתי למכור את הסטפ-אפ הקיים ולהתחיל מחדש.

קודם כל חשבתי לקנות מגבר חדש מדגם Steg K2/02.

הבנתי שהוא יכול להתאים גם בתור מונו, אך מה עדיף?

בנוסף איזה סאב/קומפוננט רצוי לשדך למגבר כזה?

• תוכן חדש...