Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

ברשותי טויוטה קאמרי 2003 יד ראשונה GLI עם טיפולים סדירים ותקינים לאורך כל השנים.

לפני מספר ימים נתקעתי עם הרכב ללא יכולת להניע את האוטו. בבדיקה ראשונית נמצא ששלושה ברגים מתוך עשרה שתופסים את ראש המנוע לבלוק המנוע היו משוחררים וכתוצאה מכך המים ברחו והרכב התחמם ונתקע ללא יכולת התנעה.

האם מישהו יודע על איזושהי תקלה בייצור שגורמת לשחרור הנ"ל? האם מישהו שמע בעבר על תקלה דומה? אם כך, כיצד התקלה תוקנה?

לציין שהמנוע מעולם לא נפתח באופן יזום במסגרת הטיפולים שהאוטו עבר.

תודה למשיבים.

פורסם

ברגים לא משתחררים ככה סתם לאחר 8 שנים שהרכב על הכביש, בטח לא ברגי ראש מנוע שאם אכן היה פאק בייצור \ סגירה שלהם ראש המנוע היה הולך ביום הראשון שהרכב עלה על הכביש.

אני לא ממש קונה את ההסבר של המוסך. אם אתה יד ראשונה ומעולם לא היו בעיות קריטיות במנוע (כלומר מעולם לא פתחו את המנוע), תאונות או מכה חזקה שהרכב קיבל ההסבר של המוסך לכשל נשמע לי קצת מצוץ מהאצבע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום איתמר ותודה על התשובה המהירה.

הברגים המדוברים נתגלו כמשוחררים בזמן הבדיקה וניסיון לחזקם נכשל כי הברגים "הלכו על ריק". כל זאת לפני שהמוסכניק נגע ברכב.

מה לדעתך יכולה להיות הבעיה? האם זו רק "עייפות החומר"?

תודה.

פורסם

שאלה נוספת איתמר-

האם החלפת רצועת טיימינג מחייבת פתיחת ראש מנוע (נדמה לי שהחליפו לי בעבר רצועת טיימינג).

שוב תודה.

פורסם

אם הברגים הלכו על ריק ההברגה כנראה נהרסה

כאשר עושים טיימינג פותחים את מכסה השסתומים ולא את ראש המנוע

פורסם

הסיפור הזה נשמע מוזר מאוד, על אחת כמה וכמה שאתה הוא יד ראשונה. ברגים שהולכים על ריק = הברגות טחונות, וזה לא אמור להופיע ברכב שהכל בו מקורי מהיצרן. אני מאוד בספק שהרכב יצא מטויוטה עם הברזות \ ברגים טחונים או שלא נסגרו במומנט המתאים. כמו כן אם הרכב באמת היה עוזב ככה את המפעל הכשל היה מתגלה מהר מאוד ולא לאחר 8 שנים.

יש לי הרגשה לא טובה לגבי מה שאומרים לך במוסך. אני לא אתפלא אם המוסכניק הוא זה שטחן את ההברגה בשעה הסגירה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום לכל חברי הפורום.

ברשותי טויוטה קאמרי 2003 יד ראשונה GLI עם טיפולים סדירים ותקינים לאורך כל השנים.

לפני מספר ימים נתקעתי עם הרכב ללא יכולת להניע את האוטו. בבדיקה ראשונית נמצא ששלושה ברגים מתוך עשרה שתופסים את ראש המנוע לבלוק המנוע היו משוחררים וכתוצאה מכך המים ברחו והרכב התחמם ונתקע ללא יכולת התנעה.

האם מישהו יודע על איזושהי תקלה בייצור שגורמת לשחרור הנ"ל? האם מישהו שמע בעבר על תקלה דומה? אם כך, כיצד התקלה תוקנה?

לציין שהמנוע מעולם לא נפתח באופן יזום במסגרת הטיפולים שהאוטו עבר.

תודה למשיבים.

1. ברגי ראש מנוע הם מסוג TTY והסיכוי שברגים אלא ישתחררו הוא כמו הסיכוי שאריאלה ממפעל הפיס תתקשר אלי.

2. גם אם הייתה איזהשהי תקלה בייצור הרכב אז לאחר 8-9 שנים אין לך מה להתלונן אצל ייבואן הרכב או הייצרן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...