Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car PC - אחריי הרבה זמן....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אחריי המון זמן החלטתי לקחת יוזמה ולבנות לעצמי גם מחשב לרכב.

יש לי רק מספר שאלות:

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על החלקים למחשב:

לוח אם

Atom D510MO

Kingstone 2GB

Lilipud 7'

M4-Atx

LG Slim DVD/R

אני מתקשה בבחירת ההארדיסק, איזה הארד דיסק מומלץ לשים במחשב רכב? כזה שגם יעמוד בכל הקפיצות וגם בתקציב נורמלי?

ועוד שאלה כשאני מחבר באוטו את כל המערכת - המסך מתחבר גם הוא לספק? ובאיזו צורה?

תודה

פורסם

לוח אם+מעבד-סבבה

זיכרון עדיף כבר של קורסאייר עם צלעות קירור בעוד כ-150 ש''ח.

lilliput לא Lilipud-על איזה דגם שלהם אתה רוצה ללכת?

ספק-מעולה.

כונן אופטי-סבבה

HDD-אני נוסע כבר כמה חודשים עם ''HDD 3.5 ואין לי שום בעיה(יש פה חברי פורום שנוסעים כבר כמה שנים עם HDD רגיל).

את המסך אתה יכול לחבר לספק דרך המולקס או פשוט להשתמש במתאם לשקע המצת שמגיע עם המסך.

בצע חיפוש עם CARPC,אתה תקבל שרשורים עמוסים מידע.

בשיפוצים...

פורסם

מחזק את תגובתו של גיל למעט עניין הזכרון, 150 שקל תוספת עבור צלעות זאת טעות, גם עבור שם.

יש 2GB של של מושקין בKSP עם היטסינק ב 175 שקל, לעומת רגיל של קינגסטון באותו מחיר, זה כבר נחמד.

אבל לא תמורת השקעה של יותר מכמה שקלים.

תבצע חיפוש, יש דיון אחרון שבאמת דננו במלא פרטים.

פורסם

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** כן סליחה על הטעות LILLIPUT הדגם הוא TS-619GL

מוכר למישהו? איך הדגם?

אני קראתי הרבה בשירשורים כל אחד ממליץ פה על הארדיסק שונה יש את אלו שממש ממליצים על הSSD או משהו כזה ביגלל שהם יותר יציבים אבל המחיר שלהם הוא בשמיים, וחלק אומרים שהארדיסק 2.5 או 3.5 או אפילו הארדיסק רגיל יעשו את העבודה, לכן פתחתי אם מישהו ספציפית תשובה סופית יכול להביא כי המחירים בין 2.5 3.5 והארדיסק רגיל הם לא הבדלים בשמיים אז רק רוצה לדעת על מה כדאי ללכת?

ולגבי הזכרון תודה רבה לכם על העצה.

לגבי החיבור לא הבנתי דרך מה אני יכול לחבר? מולקס? כן אני יודע שיש לו חיבור גם למצת הרכב אבל מה עדיף? דרך הספק או מצת? כי הספק הוא עם 250W עד כמה שזכור לי בשעה שכזאת....

לילה טוב ושבת שלום!

פורסם

SSD זה כמו דיסק און קי שלא משנה כמה פעמיים תזרוק אותו בעביר לא אקרה לא שום דבר לעומת 2.5 ו 3.5 עם אין לך הרבה כסף לזרוק ואין הרבה מקום תקנה 2.5.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

יש לך כסף? תקנה SSD-אין לך כסף? תקנה HDD רגיל.

ה-619 הוא מסך טוב.

עדיף לחבר את המסך לספק(אין בעיה של הספק,הספק צורך 10W)בחיבור לשקע המצת,יש ריצודים על המסך.

כך בחשבון שכבלים יעולו לך בערך 200 ש''ח(VGA,כמה כבלי USB מוגברים ועוד).

בשיפוצים...

• תוכן חדש...