Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, בקרוב אני משתחרר מצה"ל.

אני הולך לקראת מסלול הנדסאי באחת המכללות בארץ, ואחת מהדרישות שלהם זה מבחן פסיכוטכני.

חברים אמרו לי שהמבחן נורא קשה וחלק נכשלו בו, אז אני מחפש דרכים להיתכונן לקראת מבחן פסיכוטכני.

איך אפשר להיתכונן לקראת מבחן כזה? יש מקום שמלמדים? שיטות?

ודבר שני, שאני הולך להירשם במכללה, איזה שאלות אפשר לשאול ומה מומלץ לברר לפני שנירשמים?

לדוגמא:

מספר תלמידים בכיתות לימוד?

מספר סמסטרים?

תנאי כיתות ומעבדות? כישה עם רכב וחניה מסודרת לאופנועים?

שאלות עם נושאים שאני יוכל לקבל רושם טוב או לא על המכללה.

פשוט תמיד עולות לי שאלות אני שוכח לרשום ואני שוכח מה רציתי לשאול :roll:

בתודה מראש :-P

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הכל שאלה של מה אתה רוצה ללמוד.

ואז תשאל מה המיקום שלהם בתוצאות המבחנים החיצוניים.

מעבר לזה, פגשתי הרבה אנשים שרמת המשכל שלהם שווה לרמת משכל של ציפור שעפה אחורה במקום קדימה. והם עברו את הפסיכוטכני, לדעתי הוא נועד כדי שאנשים יראו רצינות, ולשלשל עוד כמה שקלים. באמת.

אין לך מה לדאוג. לא נתקלתי בעבר באדם שנכשל שם. (גילוי נאות, לפני כמה שנים הייתי מרצה באחת ממכללות ההנדסאים בארץ).

• תוכן חדש...