Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקת רכב מסוג 523 Bmw

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי מספר שאלות תקפות עבור רכב זה.

אשמח אם תעזרו לי בעניין זה, כיוון שאני חדש בתחום ברכבי יוקרה.

אני אומנם נהג לא חדש, אך בעל שנתיים וותק בלבד.

ראיתי שבתקציב שלי עומד מס' רכבים, בניהם Bmw 523 i שנתונים 2003-2005.

אך אני לא יודע אם אצליח להחזיק ולתחזק אותו באופן שוטף.

מי יכול להושיט לי יד בעניין זה ?

התקציב שלי לאחזקת אוטו עומד על 15-20 אלף שקל בשנה כולל ביטוח חובה, דלק, טיפולים, תיקונים וכו'.

דרך אגב, ברשותי עוד שאלה.

איך סובארו Sti ? איך הוא מבחינת אמינות ועלות אחזקה?

תודה רבה לכולם.

פורסם

שאלת שאלות שקצת קשה לענות עליהן.

תבדוק לבד כמה יעלה לך ביטוח לרכבים כאלה ותוריד את זה מהתקציב.

הבמוו היא רכב מנהלים מפואר.

הSTI היא רכב ספורטיבי קיצוני יותר.

תיחזוק STI זה לא דבר זול בכלל, צריכת הדלק גבוהה מאוד כמו גם המערכות השונות שיש ברכב.

אתה צריך רכב משפחתי ?

מה התקציב שלך ?

אולי אם תגדיר מה בדיוק אתה מחפש ומה חשוב לך נוכל לתת עצות טובות יותר.

פורסם

אם התקציב השנתי שלך לאחזקת הרכב הוא 15-20 אלף - רד מהעניין (אגב, לא הזכרת את הביטוח המקיף, שאני מניח שתעשה וגם הוא יעלה אלפים רבים). בהנחה ששני הביטוחים יחדיו לב.מ.ו יעלו לך 6000-7000 (השערה שלי) + אגרת רישוי שנתית של 2000 ש"ח לפחות - זה משאיר לך 10,000 ש"ח שנתיים לדלק + טיפולים, וזה עוד לפני שלקחת בחשבון אפשרות לתקלות לא צפויות (ויקרות כשלעצמן). לא ריאלי לחלוטין. ובסובארו צריכת הדלק ועלויות הביטוח יותר גרועות מהב.מ.ו.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אם זה התקציב שלך אני חושב שאתה צריך לוותר, לדעתי על שתי האופציות.

באחזקה של STI לא התנסיתי, אבל לדעתי היא לא זולה משמעותית מה-BMW.

בקיצור, אל תתפתה למחיר קניה זול, האחזקה היא העניין האמיתי.

פורסם

אני לא יודע מה תקציב הקנייה שלך, אבל לפי תקציב האחזקה אולי כדאי לחשוב על "להשתנמך" בינתיים למשהו יותר פשוט

אתה נהג צעיר עם שנתיים רישיון, והביטוח יעלה לך הרבה. וזה עוד לפני שאר ההוצאות שברכבים כאלה הן גבוהות מהרגיל.

V5

פורסם

תפנה למוסך BMW ותשאל אותם כמה עולה טיפול שגרתי(קטן/גדול), תשאל אותם כמה יכול לעלות תיקון של תקלות יותר מורכבות(מנוע, מערכת קירור, מערכת חשמל וכו'...) תבדוק את הכל מול הקילומטרז' השנתי שלך, תוסיף ביטוח ודלק לפי הצריכה הממוצעת של הרכב.

• תוכן חדש...