Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לאוטו בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלו, רציתי המלצה לצבע טוב בחיפה..

כמו כן כמה יעלה תיקון שריטה לא עמוקה בצד דל הדלת 10 ב״ה ועוד תיקון צבע מעל הגלגל בסיבוב הזה.. צבע שחור מטאלי

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

בחיפה אני לא מכיר, אבל לקרוב משפחה שלי יש מוסך לפחחות וצבע ליד יקנעם, אם זה רלוונטי עבורך אשמח לתת לך את כל הפרטים ואת הטלפון שלו. גם אני עשיתי אצלו תיקונים לפאביה, ולא פעם ולא עשר פעמים הוא שיפץ רכבי אספנות.

פורסם
שלו, רציתי המלצה לצבע טוב בחיפה..

כמו כן כמה יעלה תיקון שריטה לא עמוקה בצד דל הדלת 10 ב״ה ועוד תיקון צבע מעל הגלגל בסיבוב הזה.. צבע שחור מטאלי

עד שפחח לא יראה בעצמו מהו הנזק לא ניתן לתת הצעת מחיר,יש מישהו בחיפה שאני מחיר,מבצע עבודות כאלה ויחסית לא יקר.

מחר יהיה לי מספר.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

• תוכן חדש...