Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה, רציתי לקבל חוות דעת על הפולו, שנת 2008-09.

הרכב אמור לשמש כרכב שני, לנסיעות קצרות פה ושם אולי לנסיעות קצת יותר ארוכות או דברים בסגנון.

כמו שנאמר לא הרכב המרכזי.

נהיגה רגועה, בלי להשתולל. פשוט שיקח אותי ממקום למקום בלי יותר מידי שטויות.

אם אפשר לקבל קצת חוות דעת על הרכב, חסרונות, יתרונות, צריכת דלק, ביטוחים, טיפולים וכו'.

השאלה הכי חשובה, האם הרכב באמת שווה את הכסף שיושקע עליו?

תודה לכולם. :)

פורסם

לא יצא לי לנהוג אבל בהחלט הייתי בתוכו יותר מפעם אחת.

האוטו סה"כ אמין , אין איזה מחלה ידועה (אפילו המחלה של החלונות החשמליים תוקנה כנראה כי לא שמעתי שמישהו נתקל בזה בשנתונים האלו), האוטו נראה טוב ומשדר יוקרתיות לדעתי, בנוי טוב מבפנים ומאוד נוח.

צרכים דלק - לא חסכוני ולא בולע משהו כמו 1:12-1:13 משולב, יש לציין שיש 2 מנועים (1.4 ו 1.6 ) אך מבחינת צריכת הדלק אין הבדל גדול אבל דווקא מבחינת הגיר יש הבדל משמעותי.

ה1.6 מצויידת בגיר פחות "טיפש" ובעל 5 מצבי העברה מה שנותן לרכב תחושה יותר מהנה לנהיגה.

הרכב מרגיש מאוד איכותי! ולא קופסת סרדינים או פחית קולה כמו שאומרים, אתה מרגיש שאתה נוסע ברכב רכב ולא סתם בסופר מיני.

מבחינת מחיר אז הוא יחסית יקר מנוע ה 1.4 עולה כמעט 70 אש"ח ומנוע ה 1.6 לכייון ה 78 אש"ח (שנת 2008) כמו שאתה רואה המחיר הוא גבוה ביחס לשנתון אבל זה בגלל שפולו יש ירידת ערך "טובה" ושוק מעולה.

תעשה סיבוב על הרכבים (גם מנוע 1.4 וגם מנוע 1.6) כדי לראות אם משהו מפריע לך בהם, 2 האופציות מעולות לדעתי.

נ.ב

גם אני חיפשתי בדיוק את אותו רכב כי בעצם לא רציתי להתפשר על סופר מיני שהיא לא רכב רכב כדוגמת סיריון שהרגישה לי כצעצוע וממש הרגשתי כמו במשפחת פלינסטונס בגלל נהיגה ממה לא נעימה לדעתי לפחות (יש שיחלקו עליי כמובן)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

שלום,

פולו 2008 אוטומטית יש בעיקר עם מנוע 1400. אני לא זוכרת שראיתי מנוע 1600 אוטומט בשנים האלו.

בסך הכל הפולו היא מכונית די נחמדה וגם די מבוקשת. המחירון שלה באמת גבוה יחסית מה שעובד עכשיו לרעתך אבל כנראה יעבוד לטובתך בעתיד, כשתרצה למכור.

אם אתה מחפש מכונית פשוטה בשביל להגיע ממקום למקום ולא מעבר אז יש לך באמת את הסיריון או הגטס שיהיו קצת יותר זולות לאחזקה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

סמדר,

יש לא מעט מנועי 1600 דווקא משנת 2008 (למרות שיש יותר 1.4), אם כבר יורים משהו כזה עדיף לחפש לפני ולראות שאת טועה ולא סתם להטעות . (עשיתי סתם בדיקה קצרה ביד 2 ומצאתי 4 רכבים עם מנוע 1.6 למכירה באיזור המרכז)

בכל מקרה הם מצויידים ב 105 כ"ס ו15.6 קג"מ והאצה לא רעה, אחלה נתונים וגם בנסיעה עצמה מרגישים הבדל ניכר, השאלה זה מה פותח השרשור מחפש?

מחפש איכות? מכונית חזקה? יופי? (כמובן שיופי היא בעייני המתבונן) ורכב עם שוק טוב אז בהחלט הפולו היא בחירה מצויינת

אם הוא מחפש רק פשוט יותר אז יש שפע דגמים אחרים שיתאימו.

ושוב אני אומר אם ביצועים זה לא מה שאתה מכוון אליו אתה יכול לרדת מהמנוע 1.6, אתה תסתדר מעולה עם ה 1.4 הוא ממש לא עגלה

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...