Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשים סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך ברכב משפחתי "מלא" כי יש רכב מהעבודה בנוסף, אז חשבתי בכיוון של סופר מיני (האם זו טעות?).

הרכב לא יעבור הרבה ק"מ בשנה (פחות מ-10,000, אמא שלי הנהגת הראשית ואני בסופי שבוע) ומתוכנן להתחלף בעוד 3-4 שנים לכן השוק שלו חשוב מאוד.

עדיפות לרכב חסכוני, אבל אמין ובטיחותי או בקיצור מה שכולם מחפשים בערך :)

עוד שאלה, האם עדיף לקחת חדש מליסינג ולוותר על העניין של "השוק" של האוטו?

תודה רבה.

פורסם

אם לא הייתי ברור אז כמובן שהרכב יקנה חדש מהניילונים כמו שאומרים, תקציב עד 100K, אם יש משהו ששווה מאוד אז אפשר לזלוג בעוד 5.

פורסם

בוקר טוב,

יש היום לא מעט רכבי סופר-מיני שיכולים להתאים לדרישות שלכם, הבחירה בינהן היא באמת עניין של טעם אישי.

יש למשל את הפיאט 500 והפיאט 500C שיש להן עיצוב שחבל על הזמן. אם אתם מחפשים קצת יותר פרקטיות אז יש את הפונטו-איוו שהיא מכונית נחמדה מאוד.

יש סיטרואן C3 חדשה שהיא מכונית נחמדה מאוד.

יש יונדאי I20 שבתקציב הזה מגיעה מאוד מאובזרת.

וכמעט שכחתי את הניסאן מיקרה החדשה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
אין צורך ברכב משפחתי "מלא" כי יש רכב מהעבודה בנוסף, אז חשבתי בכיוון של סופר מיני (האם זו טעות?).

הרכב לא יעבור הרבה ק"מ בשנה (פחות מ-10,000, אמא שלי הנהגת הראשית ואני בסופי שבוע) ומתוכנן להתחלף בעוד 3-4 שנים לכן השוק שלו חשוב מאוד.

עדיפות לרכב חסכוני, אבל אמין ובטיחותי או בקיצור מה שכולם מחפשים בערך :)

עוד שאלה, האם עדיף לקחת חדש מליסינג ולוותר על העניין של "השוק" של האוטו?

תודה רבה.

כיום, עם עליית שווי השימוש לרכב ליסינג, עלות אחזקת רכב פרטי די דומה לעלות קבלת רכב ליסינג.

ככל שהקילומטרז' נמוך יותר, כך עולה כדאיות הבעלות על הרכב הפרטי (בהנחה שהנושא הכלכלי אינו משמעותי: רכב ליסינג אינו מצריך הון ראשוני אלא תשלום חודשי קבוע, בעוד שרכישת רכב מצריכה כמה עשרות אלפי שקלים).

על פי הפרמטרים שציינת, כדאי לך לרכוש רכב (משומש במצב טוב).

דאג לקבל עליו אחריות, התחייבות לטרייד אין עתידי, הקפד לבדוק אותו לפני הקניה כדי לדעת מה מצבו

– ואז כל נושא ה"שוק" פחות קריטי.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

אבא שלי ביקר היום בסוכנות של יונדאי להתרשמות ראשונית מה-i20 רק כדי לקבל הצעת מחיר, לא מעבר.

ה-i20 הכי מאובזרת עם מנוע 1600 עולה 117,000 שזה די חורג אבל ה-1400 אפשר להכניס אותה איכשהו לתקציב.

בתור אחד שנוהג בצבא על i20 של שלמהSIXT היא מרגישה לי קצת שותה דלק אולי אני טועה.

בכל מקרה עלו לי כמה שמות לראש, איך הטויוטה SPACE VERSO החדשה? איך הפולו 1.2 TSI?

• תוכן חדש...