Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כדי(=כדאי) שתפרט קצת יותר מה אתה מחפש, כמה כסף יש לך, איזה שנתונים רלוונטים עבורך, מה אופי הנסיעות והקילומטרז' השנתי שלך וכו'. אחר כך נוכל לעזור לך קצת יותר.

ביינתים, אתה מוזמן להיכנס לעמוד של פולקסוואגן פולו בקטלוג הרכב המשומש שלנו ולמצוא ימבה מידע על הדגם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אופי הנסיעה רגוע אני לא מתכוון לקרוע אותו, הרכב אמור לשמש אותי להגיע לעבודה וחזרה, משהו כמו 20 דקות נסיעה, אולי לפעמים אני אסע ליותר רחוק 2-3 שעות נסיעה.

התקציב שלי הוא משהו כמו 10-15 אלף שקלים, אני מנסה כמובן לקנות את הרכב במצב הכי טוב ובעל השנתון הכי גבוהה שאני אוכל (כנראה שזה באיזור 97-2000).

אני מחפש אוטו אמין, זה הקריטריון הכי קריטי מבחינתי אחרי זה חזק(כי יש לי לעלות כמה עליות :) ואז חסכוני ( לא כי אני קמצן אלא בגלל שאני צריך את הכסף למשהו אחר:)

פורסם

אני מחזיק בפולו קלאסיק, 1.6 בנזין, 1998, ידנית שעברה 150,000.

קצת קשה לי להגיד על האמינות של הדגם הזה, אני יכול להגיד שאצלי החלפתי מחשב ניהול מנוע ויחידת ABS שלמה. זה עלה הרבה כסף, אבל אלה תקלות לא צפויות שכנראה במקרה נפלתי עליהן.

המנוע והגיר לעומת זאת במצב מושלם וכמה שאני יודע גם קלאץ' לא דרש החלפה עדיין.

יש תקלה מוכרת עם המנוע של החלונות החשמליים - אני לא נתקלתי.

לגבי כוח - אני נוסע כל יום מירושלים למרכז וחזרה, הוא עובר את העליות בלי להתאמץ יותר מדי בהילוך רביעי\חמישי על 110-120 ומעולם לא ראה מה יש אחרי 4500 סל"ד. בשבילי זה מספיק חזק אבל זה עניין של טעם.

צריכת הדלק שלו (שוב - אצלי) היא 15-16 ק"מ לליטר, בין-עירוני עם פקקים.

שים לב שיש הבדל גדול בין פולו לפולו קלאסיק בשנים האלה (לקלאסיק יש מנוע 16V שנותן 100 כ"ס ולרגילה מנוע 8V עם 85 כ"ס).

מקווה שזה עוזר.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

הייתה הרשותי פולו קלאסיק מנוע 1.6 שנת 2000 בנזין,

רכב סבבה, חזק בתאונות (חחח יצאתי בנס נראה לי)

יש בעיה עם ה ABS הנורה דלקה תיקנתי חזרה התקלה וכו' וכו'

תבדוק את מערכת המים על כל כולה יש מתאם שמחובר למנוע וצינורות גומי שנוטים להיקרע,

טיפולים חשבתי שאעשה בבית אחרי שקניתי סט 10,000 של חלקקים לטיפול שהתחלתי לבצע אותו נדרש ממני מפתח מיוחד עם קפיץ אלכסוני להוצאת הפלגים.

בנוסף שעתיים עד שמצאתי את מסנן הדלק שהיה מוחבא באיזור האחורי של הרכב מתחת לציר האחורי.

דע מאין באת ולאן אתה נוסע

פורסם

לפםי הדרישות שלך (רכב חזק) וכמות הנסיעות שלך, אין לך שום סוגייה לגבי בנזין או דיזל.

אין לך מה לחפש בדיזל - הוא חלש, רועש מואד ולא תמצא פולו קלאסיק דיזל מתחת ל 300 אלף ק"מ (אמיתיים).

פעם החזקתי פולו דיזל בשביל 33 אלף ק"מ בשנה. הרכב היה אמין מאוד - למעשה הכי אמין שפגשתי.

אבל כל זה מתייחס לקילומטראז' מתחת ל 200 אלף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רק לציין שפולו קלאסיק וסיאט קורדובה זה אותו רכב. היתה לי קורדובה בנזין משנת 2000 והרכב היה אמין מאד. צריך לבדוק שאכן התקלה בחלונות תוקנה (בדרך כלל במסגרת האחריות) והעיקר, שברדיאטור יש נוזל קירור ייעודי של פולקסווגן.

לקורדובה היו שתי רמות גימור וכדאי לבחור את הרמה הנמוכה דווקא (סטלה) כי ברמה הגבוהה (סיניו) יש מסך שמרכז את בקרות הרדיו, המזגן וכו' וכשהוא מתקלקל, זאת הוצאה גדולה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ברכב ישן (יחסית), בכל יקרה העדפה לגיר ידני (במידת המוכנות של הנהג לנהוג על גיר רגיל) - יותר זול לקנות, פחות דלק לשלם, שיפוץ הגיר פחות כואב..

פולו לא שונה מרכבים אחרים במובן הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עניין של מיתוג. השם "פולקסווגן" עולה יותר מהשם "סיאט".

יש הבדל במחיר המקורי, לכן גם הבדל במחיר יד שנייה.

פולו רגילה לא אמורה לעלות יותר מקלאסיק, אבל יש פולו 16V, שנראית חיצונית כמו פולו רגילה ויש לה מנוע חזק יותר משל הקלאסיק - היא תעלה יותר.

חוץ מזה יש עוד דברים שמשפיעים על המחיר ויש כל מיני דברים לא ברורים בשוק :-)

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

• תוכן חדש...