Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי שאם יש במגבר חיבור HI LEVEL אז בעצם לא צריך מנחת כדיי לחבר אותו לר"ד מובנה מקורי של הרכב.

האם זה נכון?במגבר הנ"ל נראה כאילו יש את החיבור HI LEVEL,האם אני אוכל להתקין את המגבר הזה בלי מנחת למערכת המקורית של הרכב?

http://www.sonicelectronix.com/item_3581_Kicker-KX650.4.html

פורסם

אני חיברתי עם המנחת של המגבר ושמעו על הפנים הרעשים שהיו שמה ברמה כזאת שהייתי מכוון את המראה בצד שומעים בדיוק אותו רעש ברמקולים, מאותת שומעים את האיתות ברמקולים זה פשוט הגביר לי את כל מערכת החשמל ברכב, שלא נדבר על רעשי אלטרנטור אני שם גז היה רעש כאילו אני ממריא לשמים :D.

כמובן שהחלפתי לרדיו דיסק עם כמה יציאות למגבר זה מה שאני גם ממליץ לך לעשות !

אבל אם אין לך תקציב ואולי טיפה מזל תנסה לא בטוח שהרעשים יהיו לך כמו שלי היה, להרוס זה לא כי זה מיועד להחליף את המנחת.

פורסם

אוקיי תודה רבה.

השאלה שלי היא אם מנחת ב150 שקל שווה משהו?ישמעו יותר טוב מהכניסת HI LEVEL הזאת?

ואם אני ישים מנחת ב500 שקל לדוגמא של אודיסון יעלמו כל הרעשים וההפרעות?

הלוואי והייתי יכול להחליף את המערכת המובנית אבל באיביזה 2002 גם המזגן ועוד כל מיני נתונים מופיעים במסך המקורי ככה שאם אני אחליף למשהו במחיר שפוי הוא לא ייתן לי את כל האפשרויות האלה.

תודה.

פורסם

בעבר כשאני חיברתי את המגבר ל HU המקורי באמצעות כניסת ה HI LEVEL לא היו בעיות של רעשים בכלל.

אני מאמין שזה גם תלוי באיכות המגבר.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

מגבר מעולה, חזק ואיכותי יש לי אחד כזה וכל פעם הוא מפתיע אותי מחדש ביכולות שלו.

החיסרון שלו שהוא צריך מערכת חשמל בריאה מאוד, מינימום זה 4 G אם פיוז 80 אמפר.

פורסם

איזו סמטוחה :?

חיבור HI LEVEL = אותה פעולה בדיוק שמבצע מנחת חיצוני אבל איכותי זה לא. גם מנחת וגם כניסת HI LEVEL במגבר מקבלות סיגנל מעוות וברוב הפעמים קטום מלמעלה ומלמטה, ואולי, רק אולי, פרוססור טוב מצליח לשפר את המצב.

לא אמורים להיות שום רעשים דרך חיבור HI LEVEL. מי שהתלונן כאן על רעשים יש\הייתה לו בעייה אחרת ברכב, חיבור HI LEVEL לא מכניס רעשים.

אם אתה קונה מגבר חדש בעל כניסות HI LEVEL אמורים להגיע איתו קונקטורים עם צמות כהכנה לחיבור המערכת המקורית. במידה ואתה קונה מגבר משומש והוא מגיע ללא הקונקטורים האלה אתה קצת בבעייה, למרות שניתן לאלתר די בקלות קונקטורים או חיבור פרוביזורי במקום קונקטור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכול לנסות את מזלך אצל מתקינים, לרשום הודעת קנייה כאן בפורום, להריץ חיפוש באי-ביי או לגשת עם המגבר למקבץ חנויות האלקטרוניקה שבשד' הר ציון בת"א. גם אם לא תמצא שם קונקטור אני מאמין שהם יוכלו לספק לך נעלי כבל במידה הדרושה לחיבורים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...