Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה למי שכבר ענה על נושאים כאלה.... אבל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי תשובה.

אני מעוניין בקיט טורבו לאודי A3 עם 1800 סמ"ק, ואימפרזה עם 1600 סמ"ק. מי המומלצים - הן יצרן, והן מתקינים? מה העלות? איך מעבירים טסט באופן חוקי?

תודה

הכי טוב FSI!

פורסם

מדובר ב2 דגמים שיש להם מקבילה עם טורבו, יהיה הרבה יותר זול למכור את הA3 1.8, ולקנות A3 1.8T ולשפר אוה עם צ'יפ, כנ"ל עם אימפרזה, תמכור את ה 1.6, ותקנה GT טורבו, גם חזקה מאוד (גם פה אפשר לשפר) וגם הנעה כפולה שאין בדגם 1.6.

אם אתה רוצה לקבל מושג על עלויות באופן כללי, תעיין פה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=34887&highlight=%E8%E5%F8%E1%E5

גיא.

פורסם

אני ארד מהעץ. נחפש שיפורים זולים יותר לצערי.... גם המעבר לרכב טורבו מקורי הוא בעייתי - תוספת של כ-120K בכ"א מהרכבים שציינתי...

הכי טוב FSI!

פורסם

ואם מדובר ברכב שאין לו מקבילה עם טורבו - לפחות לא בארץ?

הרכב הוא מיצובישי סופר לאנסר 96 1600

פורסם
אני ארד מהעץ. נחפש שיפורים זולים יותר לצערי.... גם המעבר לרכב טורבו מקורי הוא בעייתי - תוספת של כ-120K בכ"א מהרכבים שציינתי...

לא הגיוני. מחירון של GT הוא נמוך יותר מ120K, אז איך זה תוספת של 120K? :?

לגבי הבחור ששאל על סופר לנסר - חבל על הכסף לדעתי. קראת את העלויות ב106? הן יהיו דומות גם אצלך.

גיא.

פורסם

GT הוא מודל 99... כידוע סובארו מייצרים כיום WRX וSTI שהזול מביניהם עולה 280K. WRX מודל 2002 עולה כ160K לעומת אימפרזה 2002 שעולה כ70K. ההבדל מאוד משמעותי

הכי טוב FSI!

פורסם
GT הוא מודל 99... כידוע סובארו מייצרים כיום WRX וSTI שהזול מביניהם עולה 280K. WRX מודל 2002 עולה כ160K לעומת אימפרזה 2002 שעולה כ70K. ההבדל מאוד משמעותי

אימפרזה 2002 עולה 70 אלף? אני בספק.

מי שכל כך רוצה טורבו, שירד בשנתון ויקנה GT משומשת. (זה גם מה שאמרתי קודם, אין לי מושג למה התייחסת לWRX).

גיא.

פורסם

א. מחירון הרכב עלה מודל, 2005 הוא העדכני. לכן מחירי 2002 (ושאר הדגמים) ירדו חזק החודש. כמובן שדיברתי על אימפרזה ידנית, כך שהפרש המחיר אף גדול יותר.

ב. GT לא מיוצרת משנת 99 אם אני לא טועה. בחודשיים האחרונים ראיתי רק אחת כזו למכירה, וגם היא הייתה יד 4. לא מציאה...

הכי טוב FSI!

פורסם
א. מחירון הרכב עלה מודל, 2005 הוא העדכני. לכן מחירי 2002 (ושאר הדגמים) ירדו חזק החודש. כמובן שדיברתי על אימפרזה ידנית, כך שהפרש המחיר אף גדול יותר.

ב. GT לא מיוצרת משנת 99 אם אני לא טועה. בחודשיים האחרונים ראיתי רק אחת כזו למכירה, וגם היא הייתה יד 4. לא מציאה...

אתה מוזמן להתעורר.

השקעתי ובדקתי בשבילך, אימפרזה 1600 NEW AGE ידנית שנת 2002 , מחירון - 86K, לא 70K כמו שטענת. היא גם לא תרד בטירוף בסוף החודש הזה כי זה לא עובד ככה, הן לא מאבדות את הערך השנתי שלהן החודש. היא איפלו לא תתקרב ל80K בסוף החודש.

ב. אתה טועה. הGT יוצרה בשנת 99 (היתה לי אחת), וגם בשנת 00 (וגם יובאה ב00). זה שראית אחת יד רביעית למכירה לא אומר כלום. אף פעם לא קל למצא רכב ספורטיבי משומש במצב טוב בן 6 שנים. אם תחפש מספיק תמצא GT במצב טוב מספיק. גם היא תצטרך מעט השקעה בשביל להיות במצב מושלם, היא תהיה עדיפה בכל מצב על 1.6 הנעה קדמית עם טורבו. אגב תפתח עיתון, יש תמיד כמה וכמה (בטוח יותר מאחת) למכירה. תנסה ב YNET.

גיא.

פורסם

the imperza turbo was imported to israel since 1995 !

take a look at "luach focus". there's a wide variety of subarus

with nice mileage and owners.

A good impreza is not out of reach.

Daniel

MCS 2008

פורסם

גיא - תודה. המחיר שנתתי היה לדגמי 2001, אז יובאו אימפרזה ואימפרזה ניו-אייג' במקביל בתקופה מסויימת. צדקת...

דראגסטור - תבדיל בין גרסת הGT לגרסת הWRX והSTI שהחליפו את הGT. כל מה שיש בלוח פוקוס זה WRX - הצורה המרובעת יותר. מחיריהם עדיין גבוהים מ120K

הכי טוב FSI!

• תוכן חדש...