Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו שאלה שלא מצאתי עליה תושבה בפורום אבל דיי עזר לי הת'רדים שנכתבו כאן בעבר (תודות לחיפוש), אני מעונין בקרוב לבצע טיול שיתחיל מרומא ויסתיים בברצלונה, השאלה היא האם אפשר להשכיר רכב ולהחזיר אותו בספרד או שאני חייב להחזיר אותו באותה המדינה בה הרכב הושכר ?

המסלול הוא איטליה - צרפת - ספרד

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כשאיטליה נמצאת בסיפור, זה לא תמיד אפשרי.

חלק מהחברות לא ממש אוהבות שהרכבים שלהם יכנסו לאיטליה. אבל אני לא יודע אם זה בעייתי באותה מידה אם שוכרים רכב מההתחלה באיטליה.

עריכה: אכן יהיה עליך לשלם מין קנס מסויים על העיסקה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
כשאיטליה נמצאת בסיפור, זה לא תמיד אפשרי.

חלק מהחברות לא ממש אוהבות שהרכבים שלהם יכנסו לאיטליה. אבל אני לא יודע אם זה בעייתי באותה מידה אם שוכרים רכב מההתחלה באיטליה.

איטליה היא בעיקרון נק' המוצא הראשונית

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אתה יכול להכנס למשל לאתר של שלמה סיקסט, למלא נקודת מוצא ונקודת החזרה של הרכב, את מספר הימים ולראות איזה דרגות של רכבים והמחיר שיעלו לך לשכירה שכזו.

so far so good so what

פורסם
יש איזשהו קנס שמצורף לענין הזה (תוספת כסף זה גם סוג של קנס) ?

יש סיבה מיוחדת שזה לא משתלם במיוחד ?

יש תוספת משמעותית, וזאת בדיוק הסיבה שזה לא משתלם.

מישהו יצטרך לשלם על הדלק והלוגיסטיקה של החזרת הרכב לאיטליה, וזאת לא תהיה חברת ההשכרה. :rolleyes:

פורסם
זו שאלה שלא מצאתי עליה תושבה בפורום אבל דיי עזר לי הת'רדים שנכתבו כאן בעבר (תודות לחיפוש), אני מעונין בקרוב לבצע טיול שיתחיל מרומא ויסתיים בברצלונה, השאלה היא האם אפשר להשכיר רכב ולהחזיר אותו בספרד או שאני חייב להחזיר אותו באותה המדינה בה הרכב הושכר ?

המסלול הוא איטליה - צרפת - ספרד

בהחלט אפשר לקחת רכב במדינה אחת ולהחזיר באחרת.

במדינות מסויימות (מז' אירופה, לדוגמה) קיימות מגבלות בנוגע לחציית גבולות, אך במסלול שציינת לא אמורה להיות בעיה.

קח בחשבון שבמקרים מסוימים תידרש לשלם "דמי החזר" (תשלום שאמור לפצות את חברת ההשכרה על הצורך להחזיר את הרכב בחזרה לתחנת המוצא) – פרטים מלאים תוכל לקבל במוקדי ההזמנות של חברות ההשכרה השונות.

לגבי המסלול רומא ברצלונה-

מכיוון שאין תנועה גדולה של רכבי השכרה בין ברצלונה לרומא דמי ההחזר גבוהים יותר, בניגוד לערים אחרות (פריז- אמסטרדם) שהתנועה בינהם היא גדולה יותר ולכן דמי ההחזר נמוכים יותר.

גיל מאוויס

פורסם

אפשרות נוספת (שאמנם לא עשיתי אותה, אך שמעתי עליה בניו-זילנד ואולי יכולה לעזור)

תשלח מייל לחברות ההשכרה ותבקש מהם להחזיר רכב מתחנה במדינה ב' לתחנה לתחנת המקור במדינה א'.

יכול להיות שיש חברות שיש להן רכבים במדינה מסויימת ומעדפים תרמיאלים או הרפתקנים שיחזירו

להם את הרכב למדינת המוצא שלו.

בניו זילנד למשל זה היה אפשרי עם חברות השכרה של קראוונים. הן היו מחכות לאנשים שיחזירו

להן את הקרוון לנקודת ההתחלה.

אם זה עובד- תדווח בבקשה בחזרה בפורום.8)

• תוכן חדש...