Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

היאריס התעופפה לה כמובן,

נשארה הסי4 מלובינסקי - 59.5K שתמורתם מקבלים סי4 שנת 2007 מליסינג יד ראשונה עם טיפולים לשנתיים,

בפינה מולה, בתחתון הכחול:

רנו מגאןII הדגם של ה-5 דלתות - לא בטוח אם זה הדגם של יורו3\4(מה ההבדל בכלל) - שנת 2006, יד ראשונה - פרטי(בלי סוחרים במקרה הזה) 24K קילומטרים(אמיתי אלא אם כן כמובן זוייף על ידי מוסך כלשהו), בעלת צמיגים חדשים ולאחר טיימינג תמורת 54K(כאשר מחירון משוקלל קילומטרג' וידיים הוא 60K).

עכשיו, אני לא בקיא בתחום הצרפתיות, וגם לא בקיא במכוניות שנסעו כל כך קצת..

אני מניח שאת טיב המנוע וכל הרכב והאם הקילומטרג' שונה יהיה ניתן לראות בבדיקה,

לעומת זאת אין לי מושג מבחינת עלויות ודומיהן - עד כמה המגאן בזבזנית? מבחינת דלק(לפחות לפי אתר KML) הנתונים לא שונים בהרבה מהC4 וכל שאר 1.6 המשפחתיות, אבל לה אין אחריות של שנתיים הכוללת חלפים וזמן מוסך - מה הנזק הכספי? והאם הוא שווה את זה - דעתי שלא מבוססת על כלום - כן אבל מה דעתם? שווה או ששוה לחזור לחזור ליאריסים\למגרשים הגדולים ובעלי השם?

בו"ז מתבצע חיפוש בכל הפורום על כל המידע שניתן למצוא על המגאן.

אשמח לדעות, כל המרבה הרי זה משובח

שוב תודה ענקית על העזרה!

פורסם

אם מגאן תקינה, הקילומטראז' אמיתי והיא לא עברה תאונות, הייתי בוחר בה.

מגאן נסעה פחות, היתה בידיים פרטיות, היא נוחה יותר, מרווחת יותר, לא יותר בזבזנית מ C4 ולטעמי יותר מהנה לנהיגה.

וגם לעתיד, כאשר תרצה למכור, יהיה הבדל בין מגאן פרטית עם קילומטראז' נמוך לבין C4 עם עבר של ליסינג .

בכל מיקרה, שני הרכבים לא שומרים טוב על המחירון, אבל מכונית צרפתית +ליסינג בעבר ( ויש אלפים כאלה) = בעיה במכירה.

הטיפולים למגאן כל 30 אלף ק"מ או פעם בשנה, לא זולים במורשה, אבל את הטיפול היקר (טיימינג) כבר החליפו - יתרון בשבילך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו תמיד תודה vladclar, על התשובה המהירה,

אני גם נוטה לכיוון המגאן, אמנם אני לא מקבל בה רשת בטחון,

אבל בה יש יתרון שזה הקילומטרז' והעובדה שלא הייתה בליסינג,

איך ניתן לדעת מה הקילומטרז' האמיתי של הרכב?

הבעלים טוען כי ביצע טיפולים במוסך מורשה, להתקשר ולשאול אותם? או שניתן לעלות על זה בבדיקה?

אגב עד כמה לא זול(ממוצע לשנה) ואם ניתן להשוות למכוניות אחרות אז יהיה בכלל מעולה(לדוגמא יאריס,סיריון,פיאטים למיניהם ומזדה3 - אלה דברים שאני לא מכיר ואני יודע שגם הטיפול ביאריס הוא "לא זול")?

פורסם

עוד לפני הבדיקה תיגש עם בעל הרכב למוסך מורשה שלו, ותבקש שיוציא תדפיס של הכל מה שנעשה ברכב.

תבדוק שכל שנה הרכב נכנס לטיפול ,גם הקילומטראז' יהיה רשום.

תוודא שהחליפו רצועת טיימינג + כל מה שמסביב (משאבת מים, מותחנים, רצועת מנוע, נוזל קירור). תראה, אולי הרכב נכנס למוסך לעוד דברים חוץ מהטיפולים (תקלות). רק בעל הרכב יכול לקבל מידע מהמוסך.

אם זה רכב פרטי, יש סבירות שבעל הרכב שמר קבלות מהטיפולים - שם תראה מחירים מדוייקים.

למיטב זכרוני, פעם בשנה בטיפול רגיל נפרדים מ 1000 ש"ח (בתנאי שלא צריך להחליף צלחות\רפידות בלימה).

מוסך מורשה לא מזייף קילומטראז' - כל המידע על הנעשה ברכב במוסך מורשה יבואן נרשם במחשב של היבואן.

שים לב בבדיקה\מידע מהמוסך על תקינות הגיר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי מוזר שהחליפו טיימינג במגאן והיא נסעה רק 24K ק"מ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נראה לי מוזר שהחליפו טיימינג במגאן והיא נסעה רק 24K ק"מ.

לפי הוראות היצרן מחליפים טיימינג אחרי 5 שנים, ולא משנה עד כמה הקילומטראז' נמוך.

זה שהחליפו טיימינג נותן אינדיקציה שהרכב טופל נכון ובזמן.

פורסם

תודה,

אני בהחלט אגיע קודם למוסך לאחר מכן למכון בדיקה,

האם יש אפשרות לבקש מהמוסך הצעת מחיר ליישור קו לפני הבדיקה במכון?

עוד דעות בעד נגד ובעד מכוניות אחרות?

• תוכן חדש...