Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTI: כחולה או לבנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבע כהה= השתעבדות לרכב לניקיון והתבאסות מכל דפיקת חניה שרואים בכהה יותר מאשר בבהיר.

בלי קשר, הכחול הזה לא משהו (ראיתי TSI160 בצבע הזה בדיוק היום בבוקר) ואם כבר כהה אז הייתי לוקח שחור.

לבן הרבה יותר יפה ל- GTI ועם חלונות כהים זה יהיה מוצלח יותר מאשר צבע כהה.

אין אפור עכבר כמו ה- 350Z?

אין כסוף?

הכחול השני שהראו כאן מדהים, מזכיר לי את הסקודה שהיתה לי.

3338b-car-volkswagen-golf-2.jpg

בר, האם הכוונה לצבע הזה? (לא נראה לי)

gti3o.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכחול גרפיט יפה לטעמי, אבל אחרי גולף דור 5 בצבע ירוק/עכבר, אין לי כוחות נפשיים לעוד רכב כהה. כל שריטה היא שריטה בלב. השאלה אם אתה כזה. בנוסף, אני לא נרדם בלילה אם רואים אבק/לכלוך על הרכב.

אם זה כן מטריד אותך - לבן.

מתי המשלוח צפוי להגיע? יש לך זמן להתלבט על צבע?

פורסם

אין לו זמן, כל רגע יכול להיכנס לסוכנות לקוח שירצה את הכחול ואז הכחול במשלוח הזה שמור לאותו הלקוח. בדיוק כמו שעכשיו את הלבן שהוא הזמין, אף אחד לא יכול לקנות כי זה משוריין בשבילו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רכב כהה זה באמת שעבוד , אני דיי סובל מזה. מצד שני זה מאוד מרשים.

מצד שלישי, כחול לא גרוע כמו שחור. היה לי פעם כחול כהה וזה לא כזה נורא .

אני לא מסכים שרואים כל מכה, יש לי מכה קטנה בכנף האחורית ואף אחד שראה את הרכב לא שם לב לזה אם לא כיוונתי אותו לשם.

הייתי לוקח בכל זאת כחול.

לבן זה בנאלי, משעמם ועל GTI עם 5 דלתות לדעתי מוריד ממנה את כל ה"רוע".

הכחול השני שהראו כאן באמת מדהים, מזכיר לי את הMK4 עם 3 דלתות שהיתה לי. (אותו צבע כמו בסקודה של כספר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הכחול גרפיט, הוא הצבע שיושב הכי יפה על הגולף!

זה נכון שרכב כהה משמע השתעבדות, אבל זה מסוג הצבעים ששווה להתאמץ בשבילם. לבן בסופו של דבר הוא פרקטי אבל הוא לא מיוחד. תראו פעם גולף בצבע הזה כשהרכב אחרי שטיפה יסודית (ווקס) ותראו איזה צבע מיוחד זה - משהו בין כחול לאפור כהה.

פורסם

כמובן שכחול כהה. גם ישתלב מאוד יפה עם הכהית חלונות מאחורה. גם יתן מראה יותר סליפרי ומיוחד לGTI וגם יהיה יותר מעניין כמשומשת בבוא היום.

פורסם

יש המון לבנות על הכביש בשנתון הזה, יהיה לך הרבה יותר קשה למכור.

יש אפשרות לעשות הזמנה מיוחדת לצבע הזה?

gti6_2.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין לי זמן להזמנה מיוחדת, והכחול הוא לא הכחול הבהיר, המיוחד יותר, אלא באמת הכחול/אפור כהה מטאלי גרפית, שאכן רואים עליו שריטות (לא מזיז לי) אבל גם עולה יותר, יש לזכור. אייל, אתה מתחייב לשלם גם את התוספת מטאלי? ;-) (ואגב, אני מקפיד למכור חודשיים לפני תום האחריות, כדי שהקונה המאושר ירגיש טוב יותר עם האחריות המלאה)

היום היה בחור לראות את שלי, אהב אותה (איך לא?), ומחר בדיקה. נראה מה הוא יציע ולפי זה אחליט על מה ודרך מי. כרגע, ההצעה של פליקס, למי שמתעניין, שופרה מעט. עוד לא החלטתי אם שופרה מספיק. בנוסף אשתי (שתחיה) מסכימה שיש איזה צרפתיה שנראית לא רע באפור, ואם אני מאוד מתעקש היא תהיה מוכנה לחיות עם גיר ידני ושלוש דלתות למשך שנה. אז נראה. כי בגולף זה היה מוזיל לי איזה 20K, אבל שם פרקטי יותר למשפחה ה- DSG + 5 דלתות. אה, שאלה תהיינה הצרות של כולנו ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הכחול הרבה יותר מוצלח מהלבן בMK6. בMK5 הצבעים הכהים היו קצת בעייתיים מבחינתי, בMK6 עם העיצוב הזוויתי שלה הקווים לא הולכים לאיבוד על צבעים כהים מה שפותח הרבה אפשרויות. הלבן טוב, הכחול הזה לדעתי קלאסי ומדהים. עם הג'נטים וכל השטויות של הGTI זה יראה אגרסיבי מספיק, TSI לא "סוחבת" את הצבע הזה באותה מידה (אותו דבר לגבי שחור, אגב).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אבארוני: הצרפתיה לא מוזילה לי, אבל בכל מקרה זה לא RCZ.

רועי: זו בדיוק ההתלבטות שלי - על TSI הכחול גרפיט נראה שמרני מידי, וכמעט שלא נראה... נדון בזה בקרוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...