Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכל חברי הפורום, אני זקוק ליעוץ ולחוות דעת על הרכב סקודה רומסטר.

אני יתחיל ממה שדרוש לי מהרכב.

הרכב חייב להיות אוטומטי, חייב שיהיה בעל תא מטען יחסית גדול, ובנוסף שימש למשפחה בעלת 4 נפשות כרכב משפחתי לכל דבר.

כרגע יש לנו את הרנו קנגו, בדגם האוטומטי, הרכב מדהים ועושה את העבודה שלו כמו שצריך.

הסיבות למחשבה לעבור לסקודה רומסטר הן:

1. תמיד העדפתי רכבים מבית גרמני, לעומת זאת סלידה מוחלטת מהצרפתיות.

2. AL4 (צריך להוסיף?)

3. רצון להשתדרג.

בנוסף לכך, הצריכת דלק של הקנגו לא הכי חסכונית בשבילנו, כאן הייתי רוצה לדעת מהי הצריכה של הרומסטר? (הכיוון הוא לרכב יד שניה מהשנים 08-09)

למה לעזאזל הן נמכרות מתחת למחירון? (10 מתחת למחירון זה המחיר ההתחלתי של אנשים)

כל כמה זמן צריך להכניס לטיפול? (חייב לשאול, הקנגו נכנסת כל 30K, כמובן שכל 10K נכנסת לריענון)

האם יש הבדלים בין השנתונים? (הבנתי משהו על בעיות רעש, בידוד, וכו בדגמים של 08)

והאם בכלל שווה לי להיכנס לכל זה?, בסך הכל אין לנו שום בעיה עם הקנגו, האם זה באמת יהיה שדרוג או שאני סתם מחפש הרפתקאות.

פורסם

איזה מודל הקנגו שלך וכמה ק"מ יש עליו ?

האם התא מטען של הרומסטר יספיק לך ?

קח בחשבון שהרומסטר יותר צרה ולכן אם מאוד נוח לכם בקנגו, לא בטוח שברומסטר תהנו ממימד הרוחב. הרומסטר היא גם ללא ספק מכונית של 4 מושבים כי לדחוף 3 נוסעים מאחור זה התעללות בנוסע האמצעי - שבמקרה זה דינו כדין פרוסת נקניק בתוך סנדביץ'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי, לא כדאי להחליף - רומסטר לא תהיה משמעותית יותר חיסכונית, היא משמעותית פחות נוחה (במיוחד מושב הנהג), פחות מרווחת, בגאז' הרבה יותר קטן.

בידוד רעשים ברומסטר פחות טוב משל מגאן, רומסטר גם לא תהיה יותר חזקה\זריזה.

והדבר האחרון - כדי למכור את הקנגו שלכם, תצטרכו לרדת חזק במחיר.

המחירון של הרכבים המסחריים לא קשור למחירים בפועל, לרוב מסחריות נמכרות ב 25-30% מתחת למחירון יצחק לוי (אני מדבר על רכבים במצב טוב). אולי המצב של קנגו אוטומטית בנזין יהיה קצת יותר טוב.

גילו נאות: לפני שנה וחצי מכרתי קנגו 2007 (ידנית דיזל).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הקנגו שנת 2007, כרגע עומדת על 81K.

האמת היא שהגודל בקנגו הוא פשוט תענוג וכולנו נהנים ממנו, בקיץ עשינו עם הרכב נסיעה לצפון 5 אנשים + ציוד, והיה פשוט תענוג, לא צפוף, יש מקום להכל, נסיעה שעם הרכב הקודם (גולף) בחיים לא היינו מצליחים לעשות.

פורסם

במידה ואפשר ידני, הרומסטר TDI תיתן יותר בביצועים. היא גם שקטה ונינוחה מהבנזין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...