Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש השפלה - יום שישי 11/2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כהרגלנו התאספנו במקום המפגש בנס - ציונה, קריר, קרני השמש האחרונות אפילו לא מחממות את הכסאות של הבית הקפה.

מה כן חם - הסחלב והקפה - כיף ונעים לשתות משהו חם ולשהות בחברותא.

חבורת היסוד מתפקדת ומי חסר לנו - אחראי למפגש - ג'קי ידידנו, הסיבה מוצדקת - אירוע משפחתי - בת מצווה לבת החמודה.

מעל במת הפורום - כל חברי המפגש מאחלים למשפחת בן-ניסן ולבתכם היקרה, כלת השמחה - מזל טוב .

נחת ושמחה שתשרה בביתכם לעד - ושתהנו מילדכם היקרים ולכלת השמחה נאחל - מזל טוב להיכנסך לעול המבוגרים.

מ ז ל ט ו ב

מאחלים כל חברי המפגש.

מצא משה

פורסם

חברים יקרים,

גברוש ואני נהיננו מאוד מחברתכם, מקבלת הפנים החמה למרות שזו לנו הפעם הראשונה במפגש.

הסחלב היה נהדר, והסיפורים לא פחות. תודה לאסף שטרח לנסות לנקות מעט את גברוש לפני הפגישה איתכם.

ניפגש בפעמים הבאות, בהנחה שגברוש יהיה כשיר לנסיעה. כאשר מזג האוויר יתחמם, אני מבטיח להגיע עם ההונדה ואולי אפילו עם הדרבי.

שבת שלום.

שלומי (וכמובן גברוש הסובארון)

פורסם

קובי, מזל טוב

רק שמחות

אסף

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לקובי, למשפחת בן-ניסן ובתכם, כלת השמחה - מזל טוב !!

fb5bc607.gif2858313_12.gif

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

שלום.

איזה חוצפה!!!

חראי של מיפגש השפלים לא מגיע וכולם מברכים!

אז מה אם לבת המקסימה יש בת-מיצווה זו סיבה לקחת חופשה ולהפקיר את כול השפלים?

לבת מגיע חופש לה יש בת-מיצווה אבל אתה?

אתה צריך לעבוד ולממן אותה!!!

חכה שאני אתפוס אותך.

בקיצקץ הרבה מזל טוב עושר ונחת ועל תקרא את התחת

מאחלים :

זהבה ובני החתולים והכלב פונץ

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חברות וחברים.

תודה רבה על הברכות החמות, כאן, במייל בטלפון, אני מאד מעריך אותן.

מזמן לא הפסדתי מפגש שבועי והפעם באמת מסיבות טובות.

שיהיו לנו הרבה סיבות כאלו ושנמשיך להפגש ולעשות למען התחביב והאנשים!

קובי

פורסם

מזל טוב למשפחת בן ניסן, לחברי המועדון, הרבה זמן לא הגענו(צעירי המועדון) אבל אנחנו תיכננו להגיע מחר (19) רק תגידו איפה המפגש.

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם
מזל טוב למשפחת בן ניסן, לחברי המועדון, הרבה זמן לא הגענו(צעירי המועדון) אבל אנחנו תיכננו להגיע מחר (19) רק תגידו איפה המפגש.

המפגש מתקיים ,בנס-ציונה רח' חיל השריון 1, ברחבה של היכל התרבות של נס-ציונה, החל משעה 16:00.

מצא משה

• תוכן חדש...