Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני חושב שהגיע הזמן לטפל בבעיה שיש לי כבר המון זמן וזה , אי התחממות הרכב

יש לי איביזה 2001-02 עם מנוע 1.6SR והיא פשוט לא רוצה להגיע לטמפרטורה הנכונה , רק לאחר נסיעה של רבע שעה היא מגיעה וזה גם במזל. ובכביש מהיר בכלל המחוג על 60 מעלות. הייתי רוצה לדעת כמה עולה תרמוסטט מקורי?

(לאחר שהבנתי מהפורום שתחליפי לא עושה את העבודה כמו שצריך )

האם ניתן לעשות את ההחלפה בעצמך ללא ציוד מיוחד קרי החלפה קלה ? או שזה רכיב שדורש מוסך ?

ואם ניתן לבצע בעצמך , האם אפשר בבקשה הוראות הכיצד למי שכבר עשה זאת באיביזה.

אבקש במיוחד את חוות דעתם של רון , מרק וכל שאר המומחים

בתודה מראש

בן

פורסם

הנה סרטון שמדגים כמה קל באמת להחליף תרמוסטט ברגע שמזהים אותו ,

לפי הבנתי, ההחלפה דורשת 4 רכיבים :

-נוזל קירור - ברגע שמפרקים את התרמוסטט אז כל הנוזל בבלון ( אצלי נוזל וורוד ) נשפך החוצה ?

-גומיה לאיטום המכסה- לא מציג את זה בסרטון אבל אמרו לי בג.ג.ג שצריך לשים אחת כזאת בעת ביצוע ההחלפה

-מכסה התרמוסטט - בסרטון הוא כבר ממליץ לשים אחד חדש שיהיה אטום כמו שצריך

-תרמוסטט איכותי בדרישה למקורי אפילו אם צריך לשלם קצת יותר העיקר להיות עם ראש שקט

שאלות :

מהיכן ניתן להשיג את הרכיבים ובמחיר הכי טוב ?

יש לי חשבון Ebay ככה שאין לי שום בעיה להזמין בדרך הזאת.

הנה תמונות שתוכלו להגיד לי איפה התרמוסטט אצלי ברכב

יש 2 חלקים שדומים לתרמוסטט או לפחות למכסה שלו תגידו לי אתם מה אתם חושבים איזה אחד הוא התרמוסטט

גם בסרטון התרמוסטט זה החלק שצמוד לאלטרנטור האם גם אצלי החלק שצמוד לאלטרנטור זה התרמוסטט ?

14km5tjadgnz.jpg

או שזה התרמוסטט

omfudmiw0jzy.jpg

הנה תמונה קרובה ממה שנראה לי התרמוסטט

dmizyzzjjqdy.jpg

באיזה נוזל קירור אני צריך להשתמש והאם צריך לערבב אותו עם מים או שפשוט שופכים את הנוזל לתוך המיכל עד שהוא מגיע לקו המדידה ?

ejgwmuydzxz2.jpg

בתודה מראש

לכל העוזרים

• ספונסר פורום
פורסם

בתמונה הראשונה זהו מכסה הטרמוסטט שאתה צריך לפתוח את שני הברגים שלו

ומתחתיו נמצא הטרמוסטט ,כדאי גם להחליף את הגומיה שבין המכסה לטרמוסטט עצמו .

טרמוסטט גרמני OEM עולה אצלנו 140 שח לפני מעמ וכולל נוזל קרור ועבודה זה יוצא

כ 400 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

1. התרמוסטט בקישור שצירפת ללא אבא ואמא לכן אני אישית הייתי נמנע מלרכוש את התרמוסטט הזה.

שים לב שהמוכר עובד עלינו בעיניים ! הוא רושם במכירה איכות OE ולא OEM כלומר המוצר לא שווה ערך לתרמוסטט המקורי.

2. המוכר לא שולח לארץ את המוצר.

איזה כייף לי :)

פורסם
מטריף איך בג.ג.ג. טרמוסטט עולה 440 שקל ותראו כמה טרמוסטט לרכב שלי עולה

http://www.micksgarage.ie/proddetails.aspx?pid=456627&pk=5C3BD

עם מה שיש לך זה מה שבתמונה אז זה כמו מה שיש לגולף אני קניתי אחד תוצרת הארץ 50 שקל במדביק עושה את העבודה כמו שצריך אבל עם תמצא מקורי בעוד איזה חמישים שקל עדיף.

לגבי העבודה אתה גם צריך לפרק את האלטרנטור בשביל גישה לטרמוסטט.

שלחתי לך עודה בפרטי.

פורסם

זה היה הפחד שלי , שבשביל גישה לטרמוסטט צריך את פירוק האלטרנטור שעם זה באמת שאין לי כוח וידע להתעסק , אבל זה נראה כאילו יש מרחק של סנטימטר מהאלטרנטור למכסה הטרמוסטט, ומפרקים את הברגים ומוציאים קצת את המכסה ומושכים אותו ימינה מהאלטרנטור וכך הוא יוצא מכוון ימין . האם אתה בטוח שהיה צריך לפרק את האלטרנטור ?

רון אתה לא ממליץ להחליף את המכסה עצמו ? האם הוא נשאר אטום גם אחרי פירוקו והחלפת התרמוסטט הישן ?

פורסם

עלות של טרמוסטט + נוזל קירור לבד יעלה לך בסביבות 250-300 ש"ח בחנויות החלפים

אתה יודע לבצע את העבודה לבד?

אם שווה לך לך על זה.

אם לא קיבלת כאן הצעה מרון שהיא יותר מסבירה.

למה סתם להסתבך?

פורסם

אביתר , תרמוסטט מקורי גרמני עולה 12 $ מעצבן אותי העיניין שאני צריך לשלם 150 שקל לטרמוסטט שלפי השקלול שלי זה פי 3 מההצעה של רון וזה עוד לפני מעמ כמו שהוא ציין, אין ספק שאם לא הייתה את סוגיית פירוק האלטרנטור בכלל לא הייתי שוקל את זה ומזמין את החלקים מחול מבצע את הפעולה הפשוטה הזאת בעצמי , אבל לאור המצב שאני צריך לפרק את האלטרנטור על מנת להגיע לתרמוסטט כנראה שמה שאני יעשה באמת זה יגש לרון

פורסם

אתה כותב שטויות בקצב מתגבר. זה שכתוב שהטרמוסטט תוצרת גרמניה זה לא מעיד מאומה על איכות המוצר.

ראה תגובתי הקודמת לתרמוסטט איכותי תוצרת חברות המייצרות ציוד מקורי עבור ייצרני הרכב.

רון מייבא תרמוסטטים תוצרת חברות מוכרות שהאיכות שלהם ידוע לרון ולכן והוא יכול לתת לך אחריות לשנה על החלק.

בעצם תמשיך ללכת עם הראש בקיר ולחפש מציאות באינטרנט.

איזה כייף לי :)

פורסם

בסדר מרק אני הבנתי באיזה מחנה אתה נמצא ואל דאגה אני לקוח של רון כבר 4 שנים והאוטו מטופל רק אצלו.

סך הכל אני מנסה לדאוג לאינטרס שלי שזה הכיס שלי ואם אני יכול לצמצם עלויות , אין סיבה בעולם שאני לא יעשה זאת .

לאור המצב שבוא אני צריך לפרק את האלטרנטור בשביל שתהיה לי גישה לטרמוסטט אני נאלץ לוותר על לעשות זאת בעצמי ואפנה לרון בשבוע הבא

אפשר לסגור את התרד

ותודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...