Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תפגע אני פשוט עצבני עלייך... אתה טועה, אני בצד של האיכות, מתחילת האשכול המלצתי לך איזה תרמוסטט מומלץ לרכוש.

אתה יכול לחפש ב-EBAY תרמוסטט תוצרת החברות שציינתי המתאים לרכב שלך ואני בטוח שרון ירכיב לך את התרמוסטט שהבאת מהבית.

אביתר הבחור לא מכיר אותי לכן אני מציע שתסביר לו מי אני :x

איזה כייף לי :)

פורסם

תאמין לי אביתר לא בסדר , לא מתריע לפני מי העצבנים פה בפורום ומי לא :wink:

כמה שאלות:

-איזה חברת טרמוסטט מקורי יש לרון?

הנוזל - מחליפים לגמריי את כל הנוזל או שרון אומר נוזל זאת אומרת מוסיפים לקיים ?

לפי מה שהבנתי מומלץ להחליף את המכסה ואת הברגים שלו שמגן על הטרמוסטט בשל עליותו הנמוכה יחסית וכך מקבלים ראש שקט שבעקבות הפירוק לא נוצר איזה סדק או משהו כזה , האם זה מומלץ ונכון גם להחליף את הכיסוי ?

פורסם

לפי מה שהבנתי מומלץ להחליף את המכסה ואת הברגים שלו שמגן על הטרמוסטט בשל עליותו הנמוכה יחסית וכך מקבלים ראש שקט שבעקבות הפירוק לא נוצר איזה סדק או משהו כזה , האם זה מומלץ ונכון גם להחליף את הכיסוי ?

עם מרק אמר לך שאין אבא ואמא לחלקים האלה לא כדאי לגעת וחוץ מי זה הפלסטיק לפי דעתי מאוד חזק אני לא רואה איך זה ניסדק כמו שאתה אומר אני חושב תעזוב את את זה בשקט תחליף רק את הטרמוסטט

פורסם

ילדים לא לריב :-o

מרק הוא אחד הגדולים בכל מה שקשור לרכבי וואג מבחינת ידע טכני ספרות ומה לא!

אני הולך בדרכו של מרק, ומשפר אותה תוך כדי למידה של ביצוע העבודות בנוסף לרקע הטכני :)

למדתי ממנו המון ומאד הרבה אנשים בפורום, אז קח את זה לתשומת ליבך ידידי.

אל תתעסק עם חלפים לא ידועים.

מבחינת האלטרנטור גם ב1.8T הבית של הטרמוסטט יושב אחרי האלטרנטור אבל זה ממש לא בעיה לפרק את הבית בלי לפרק את האלטרנטור, אני לא יודע איך המצב אצלך אבל צריך לראות טוב טוב.

יכול להיות שיספיק לך רק ראצט עם מספיק מאריכים + זוית עם בוקסה והבית בחוץ :)

פורסם
תאמין לי אביתר לא בסדר , לא מתריע לפני מי העצבנים פה בפורום ומי לא :wink:

כמה שאלות:

-איזה חברת טרמוסטט מקורי יש לרון?

הנוזל - מחליפים לגמריי את כל הנוזל או שרון אומר נוזל זאת אומרת מוסיפים לקיים ?

לפי מיטב זיכרוני רון מחזיק תרמוסטט חליפי שווה ערך למקורי תוצרת חברת WAHLER הגרמנית.

כאשר מחליפים תרמוסטט רצוי להחליף באותה הזדמנות את כול תכולת נוזל הקירור שהיא בסביבות 5 ליטר ברכבך.

במידה והחלק החיצוני של התרמסוטט (חלק מספר מס' 3 בשרטוט) סדוק או אכול מומלץ להחליפו בחדש.

לפני 5 שנים הייתה ברשותיי גולף עם מנוע זהה למנוע שברכבך AKL תרמוסטט תחליפי שווה ערך למקורי החזיק 5 שנים ויותר (עד שמכרתי את הרכב).

A19-0042.png

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, האם צריך לפרק את האלטרנטור בשביל לבצע את החלפת הטרמוסטט ?

והאם אתה יכול לתת לי את המקט של הטרמוסטט אצלי ברכב ?

פורסם

אביתר זה בול נראה ככה , אפילו יותר פשוט אין את החלק הראשון שהוא פירק , ישר אני יכול לגשת ולפרק את הפלנג'ה (נראה לי שקוראים לזה ככה ) הפחד שלי שהטרמוסטט עצמו ארוך מידי ולא יהיה אפשר למשוך אותו החוצה כי הוא יפגע באלטרנטור.

למרות שהוא לא דיבר על זה פה , כנראה שזה לא פוגע ופשוט שולפים את זה החוצה

אביתר אתה תותח !

פורסם

האתר שפרסמת בו יש את התרמוסטט ב15 דולר ,המשלוח הכי זול בו הוא 30 דולר.

400 שקל זה לא בשמיים, לא שווה להתעסק בכלל . זה לא חלק של 1000 שקל שאתה קונה ב300 ואז כן שווה להזמין מאיביי.

נוזל קירור יעלה לך בערך 120 ש"ח לזוג בקבוקים של החומר המשובח G12PLUS

התרמוסטט עוד 140 כמו שרון רשם ,ואז בשביל עוד 100 שקל שווה לשלם עבודה למישהו שמבין ולסגור עניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל הפרטים הרלוונטים של הרכב נמצאים בדף הראשון של התרד, והנה שלא תגיד שאני מתעצל לאלה שעוזרים לי

המנוע =

1600cc SR 8v 100bhp . code engine: AKL

מספר הכיסוי של הטרמוסטט זה 06A121121C

פורסם

לא הבנתי רק איזה שנה הרכב שלך

מנוע הבנתי.

עריכה מצאתי סוף סוף עשית לי חיים קשים

המקט של הטרמוסטט הוא 050-121-113C

אטם של הטרמוסטט 038-121-119B

עריכה על עריכה

זה אותו טרמוסטט שמורכב אצלי בלאון, שאתה מפרק תשים לב שאתה מרכיב בדיוק כמו שמורכב באותו רגע. כי לפי תרשים הוא נראה לי מורכב הפוך.

טרמוסטט חליפי איכותי עולה 100+ ש"ח בחול הוא עולה בסביבות 20 דולר מקורי.

פורסם

טוב זה יוצא יותר יקר מצאתי מקום בול שמוכר בדיוק את מה שצריך

http://www.ecstuning.com/Cart/?utm_source=LBesse&utm_content=link2cart&utm_medium=email&utmr=http://us.mg4.mail.yahoo.com/dc/blank.html?bn=555&.intl=us&.lang=en-US

אז כנראה שאני כבר יעשה את זה אצל רון ונסגור את הסיפור הארור הזה כבר

• תוכן חדש...