Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד לפני קניית רכב, הרכב העיקרי שעכשיו אני מחפש ומעוניין לקנות הוא איביזה FR שנת 2005-6.

יש לי כמה שאלות לפני שאני יהיה בטוח שזה באמת האוטו שיעמוד לי בקרוב בחניה.

חשוב לציין לפני שאני בן 18, נהג חדש עם שנה רישיון.

1. האם יקר לתחזק את האוטו מבחינת חלקים והאם הוא אמין בכלל.

2. בנסיעה ספורטיבית ואגרסיבית כמה קילומטרים הוא יעשה על כל ליטר דלק.

3. בנסיעה רגועה כמה קילומטרים הוא יעשה על כל ליטר דלק.

4. עניין הטורבו מאוד מדאיג אותי, אני מפחד לקנות את האוטו ואז אחרי חודש לגלות שהלך הטורבו, אז אשמח לשמוע גם חוות דעת בנוגע לאמינות הטורבו באוטו.

תודה לעוזרים ואשמח אם בעלי איביזה FR גם יביעו את דעתם לגבי הרכב.

תודה. :-)

פורסם
שלום לכולם.

אני עומד לפני קניית רכב, הרכב העיקרי שעכשיו אני מחפש ומעוניין לקנות הוא איביזה FR שנת 2005-6.

יש לי כמה שאלות לפני שאני יהיה בטוח שזה באמת האוטו שיעמוד לי בקרוב בחניה.

חשוב לציין לפני שאני בן 18, נהג חדש עם שנה רישיון.

1. האם יקר לתחזק את האוטו מבחינת חלקים והאם הוא אמין בכלל. יחסית למה שהוא נותן הוא לא יקר לתחזוקה, יחסית לפיאט אונו כן.

2. בנסיעה ספורטיבית ואגרסיבית כמה קילומטרים הוא יעשה על כל ליטר דלק.1-3 זאת תוצאה ריאלית בנסיעה מאוד מאומצת בגדישה גבוהה.

3. בנסיעה רגועה כמה קילומטרים הוא יעשה על כל ליטר דלק.במישור על 90 קמ"ש 1-16 זה לא מילה גסה עם תוכנה טובה.

4. עניין הטורבו מאוד מדאיג אותי, אני מפחד לקנות את האוטו ואז אחרי חודש לגלות שהלך הטורבו, אז אשמח לשמוע גם חוות דעת בנוגע לאמינות הטורבו באוטו.לא כזה נורא, K03S במצב טוב- 2500 ש"ח+700 ש"ח עבודה בערך. בכללי הטורבו אמין.

תשובותי באדום.

פורסם

אישית, לא נתקלתי בFR סטנדרטית שעשתה 1 ל 3 בשום נסיעה, אלא אם אתה נוסע 65 בהילוך ראשון בלבד. וגם אז, אני בספק.

1 ל 6 זה בנסיעה מ-א-ו-ד אגרסיבית וטכנית

פורסם

ביום מסלול הגעתי ל1-4 בזמן נהיגה "מבצעית" :-P

רוב הזמן הייתי בהילוכים שני שלישי בפול בוסט.

בנהיגה יום יומית משולבת עיר-פקקים-בין עירוני פתוח אני עושה ממוצע של 1-11 ואני לא נוהג עדין.

בזמן האחרון הורדתי את המהירות הממוצעת גם בתוך העיר ובעיקר בבין עירוני מ130 ל110 וזה משמעותי לצריכת הדלק המשוקללת.

פורסם

אצלי הFR המצ'ופצ'פת שתתה 1:6.5 עם רגל ימין כבדה.

אני בטוח שבסשן חזק היא תאכל 1:4 כמו כלום.

בנהיגה משולבת עשיתי 1:9.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

1. האם יקר לתחזק את האוטו מבחינת חלקים והאם הוא אמין בכלל.הרכב אמין מבחינה מכנית, לא יקר לאחזקה, רק פלסטיקה פחות להיט בנוהל אבל לא משהו נורא.

2. בנסיעה ספורטיבית ואגרסיבית כמה קילומטרים הוא יעשה על כל ליטר דלק.ראה תשובותיו של EDANJ.

3. בנסיעה רגועה כמה קילומטרים הוא יעשה על כל ליטר דלק.

4. עניין הטורבו מאוד מדאיג אותי, אני מפחד לקנות את האוטו ואז אחרי חודש לגלות שהלך הטורבו, אז אשמח לשמוע גם חוות דעת בנוגע לאמינות הטורבו באוטו.לא רואה סיבה אמיתית שילך טורבו אלא אם כן עבר התעללות קשה, נכון גם לרכב חדש יותר.

בסה"כ, רכב כיפי לנהיגה, ליגיטימי לכל כיס ולטעמי אחלה חבילה בעד המחיר. צריך להבין שלא מדובר ברכב הרדקור עם נטייה מוגברת לתת היגוי ובייחוד אם הוא משופר.

לסיכום: ממליץ בחום.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...