Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 נפח 1100 - התיעצות קלאץ גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ לגבי הקלאץ הגבוה ביונדאי I10 .

עשיתי נסיעת מבחן במכונית והקלאץ היה גבוה כולל נקודת החיבור, בתחושה הראשונית זה עיצבן אותי וגרם למאמץ ברגל (כרגע אני נוסע על רכב אוטומטי אך בעבר נסעתי הרבה על ידני).

רציתי לשאול את כל אנשי הידני האם זה עיניין של הרגל ובמשך הזמן מתרגלים או שמצב זה פשוט לא נוח ?

האם ניתן לכוון במוסך את נקודת החיבור ?

בברכה

רן

פורסם

לדעתי אתה פשוט צריך להתרגל, בכל רכב נקודת החיבור שונה אך מתרגלים אליה במהירות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתרגלים מהר מאוד ממה שאתה חושב, בקליאו שהיתה לי הדוושה היתה באורך ז** של פיל והנק' שבה העברת ההילוך היתה מתבצעת בפועל הוא היה ממש כמה ממ' בודדים לפני סוף הדוושה. ממש ההבדל בין כיבוי הרכב/"זריקת קלאץ"/ העברת הילוך בזמן היה ממש ענין של ממ' בודדים בלחיצה על הדוושה השלישית.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן גם בסוזוקי אלטו. הקלאץ באלטו היה נמוך ותןך דקה התרגלתי לשימוש בו.

זה היה הרבה יותר אינטואטיבי לצערי הרב שאר הרכב ברמה נמוכה יותר מ- I10 .

אז מה אתם אומרים לקנות I10 ולהתרגל לקלאץ ? מה הסיבה שמיצרים קלאץ כל כך גבוה ?

רן

פורסם

גם אני עשיתי נסיעת מבחן ב-i10 וגם לי הקלאץ' הרגיש גבוה מדי ולוחץ על הרגל במנוחה, בין השאר בגלל זה אני יותר נוטה עכשיו לכיוון של הספארק. כרגע אני נוסע בטרנטע ונראה לי מגוחך לשדרג לרכב חדש ולהרגיש פחות נוח...

נראה לי שלאלו שהעניין מפריע להם כמונו היכולת להתרגל לכך מוגבלת, בזמנו נסעתי בחו"ל בלנצ'יה שכורה עם קלאץ' גבוה, ואחרי שבוע שכלל גם נסיעות של מאות קילומטר ביום אני לא יכול להגיד ש"התרגלתי", אם כי זה פחות הפריע מביום הראשון.

אם יש באמת אפשרות לכוון מכנית דבר כזה אני מניח שזה יכול לפתור את הבעיה.

• תוכן חדש...