Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוני יש לי רעיון לאן לעבור במידה עם יש גשם, אפשר לנסוע לצומת קרית אתא יש שם את החניה שמתחת לגג ליד בורג המפרץ למי שמכיר אני מאמין שבשעה 15:00 כבר לא יהיה שם אף אחד.

אבל כמו שיוני אמר תכנסו שעתיים לפני לפורום יכול להיות שמהתחלה נסע ישר לצומת קרית אתא במידה ויהיה גשם.

המספר שלי לברורים זה 0548362660 ויוני דבר איתי בבקשה גם.

פורסם

לפי תחזית למחר יש גשם קל, אז אולי ישר נסעה לצומת קרית אתא רק תן יותר פרטים לאלה שנוסעים דרך GPS.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

גם אני בעד להגיע ישר לצומת קריית אתא ולא לתל חנן להרגיש טפטוף ולחזור לקריית אתא, אל תשכחו שגם מחשיך מוקדם !

אגב זה הכתובת :

חלוצי התעשייה 3

קרית חיים

פורסם

לכל המגיעים או המעוניינים להגיע ולא יודעים מה יהיה אם המפגש במידה וירד גשם, להכנס בין 12:00-11:30 לשרשור ולהתעתכן לגבי המפגש ואיפה הוא מתקיים.

נכון לרגע זה הוא נשאר במקום הקבוע בנשר.

אני מאמין שלא ירד גשם, במידה וירד יש מקום חלופי עם קורת גג.

למי שצריך משהו מידע ,שאלות,תשובות, סתם לקשקש :-)

0523142134 יוני

פורסם

טוב יוני אני לפני שיצאה מראשון אבדות ובדרך כאשר יהיה לי משעמם אני אתקשר אליך גם ככה יש לי דרך ארוכה :)

יש אוד משהו שרוצה להצטרף אלי?

יוצא מראשון ב 12:00 ויוצאה חזרה בארך ב5 בערב.

0543064544 אלכס

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

בינתיים נשארים בנשר אם ירד גשם כלשהו ניסע לצומת קרית אתא.

עם במידה וירד גשם וניסע לצומת קרית אתא אפשר לברר אצלי איך להגיע

0548362660

פורסם

בכיף אני שמח לעזור !

יוני 14:30 אולי אפילו לפני אני כבר יהיה שם, אני אשמח אם תוכל לעזור לי לכוון את האלפיין ולהסביר לי מי נגד מי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...