Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת Flat cable למסך של לפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

בלפטופ שברשותי מסוג לנובו N200 3000 המסך חדל לעבוד .

ברגע שהמסך נדלק , מופיע בצדדיו אור לבן אך לא מוקרנת תמונה , חיברתי אותו למסך חיצוני והוא עובד מצויין .

הייתי במעבדת מחשבים ( יש לציין שלא התרשמתי מהמקצועיות שלהם ) ונקבע שם כי יש להחליף מסך , המסך שהוצע לי אינו מסך מקורי ובעלות של 700 ש"ח .

חבר נוסף שבדק את הלפטופ טוען כי האינורטור תקין והבעיה הינה ב Flat Cable .

היכן ניתן למצוא חלק זה ? האם הוא סטנדרטי לכל יצרן או שלכל דגם הוא שונה ?

תודה.

פורסם

הFLAT CABLE הוא שונה בצורה ובאורך מיצרן ליצרן, גם בפלאג עצמו שמתחבר ללוח האם יש שינויים בין דגמים.

האם המסך כעת במצב פתוח שאתה יכול לראות את הFLAT CABLE?

האם יש עליו מדבקה עם PART NUMBER?

אם כן רשום לי אותה כאן או בה"פ ומחר אבדוק מול לנובו.

נא רשום גם את הTYPE של המחשב שלך - אתה הופך אותו ורשום במדבקה בצד ימין למטה

TYPE 0769-B5G או משהו דומה..

עדיין לא בטוח שמדובר באמת בכבל אבל שווה לבדוק, איך החבר שלך בדק את האינוורטר לתקינות?

(ואם במסך עסקינן אז המחירים שלי הרבה יותר טובים)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה צריך משהו כמו החלק הבא:

http://www.machinaelectronics.com/store/buypart/41R8448

תיקח בחשבון שניתן להזמין מEBAY מסך LCD חדש תחליפי בעלות של 85$ לא כולל למשלוח.

השאלה אם אתה בטוח שהבעייה היא אכן בכבל?

מה שאני ממליץ לך לעשות הוא למסור את המחשב לIBM לבדיקה זה לא עולה כסף. הם יאבחנו את הבעייה ותוכל לדבר איתם ולברר אם ניתן להחליף את הכבל בלבד בכל מקרה גם תוכל לקבל מהם את המק"ט המדוייק של הכבל ושל המסך.

למען הסר ספק,

לפני כשנה מסרתי מחשב דומה ללא אחריות לIBM החשד שליה היה HD תקול. לאחר שIBM אימתו שזאת אכן התקלה קיבלתי הצעת מחיר מאוד גבוהה לתיקון, החלפתי את הHD בעצמי. על הבדיקה IBM לא לקחו שקל.

(kesha eta ti?)

• תוכן חדש...