Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3G internet connection sharing between 2 PC's

Wiking
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתם להתברבר.

באינטרנט הרוסי יש הרבה מהדורות מיוחדות של Windows, כאשר XP היא הפלטפורמה הכי נפוצה.

יש כמה מהדורות קומפקטיות, נקיות ומוקפדות - ZverCD היא אחת מהן. למרבה הצער, קיימות גם

הרבה מהדורות משופרות ללא בקרה, המכילות לפעמים שינויים קוסמטיים מרחיקי לכת. זה אך טבעי,

בהתחשב בכך שכלי הפריצה זמינים להורדה, וכל טמבל יכול להכין לעצמו "חבילה" ולפרסמה ברשת.

אני משתמש ב-ZverCD כבר מספר שנים, על כל המחשבים שלי ושל המשפחה. לאחרונה הפסקתי,

אבל רק משום שעברתי ל-Vista, בעוד ש-Zver רץ רק על XP. אני בספק אם זה מה שהיה שם.

פורסם
אני לא סובל את כולם באותה המידה

חבל, אולי כדאי שתנסה פעם. בגרסאות האיכותיות מוציאים הרבה מאד מהאלמנטים והשירותים הלא נחוצים ב-Win הרגיל, ומוסיפים הרבה תוכנות שימושיות שתתקין אח"כ בכל מקרה (כמו WinRAR וכד'), רק שכאן הן כבר פרוצות מראש ומוכנות לשימוש.

למה להעניש את עצמך עם ויסטה ?

אני לא רואה בזה עונש, אולי בגרסאות הפשוטות שלה כן. יש לי ויסטה ביזנס על הלפטופ של העבודה, ונמאס לי לשנות פאזה כל פעם שאני בא הביתה ומדליק את ה-IBM. אני מעדיף שזה יראה וירגיש אותו דבר בכל המחשבים שלי. למען האמת, אני כבר כמה חודשים עם ויסטה אולטימט בבית, ובינתיים לא שמתי לב לחסרונות משמעותיים לעומת ה-XP שהיה קודם (למעט אולי מסך הכניסה הסגול :-)).

חוצמזה, לא כולם מריצים סרבר תעשייתי בבית ומשחקים GTA בתלת מימד. יש אנשים עם דרישות צנועות יותר.

פורסם
ואדים אין לי שמץ איזו הפצה זו היתה, אני לא סובל את כולם באותה המידה :)

גם אני. אם כבר, תתקין מערכת הפעלה נקיה מההפצה הרשמית וזהו.

חבל, אולי כדאי שתנסה פעם. בגרסאות האיכותיות מוציאים הרבה מאד מהאלמנטים והשירותים הלא נחוצים ב-Win הרגיל, ומוסיפים הרבה תוכנות שימושיות שתתקין אח"כ בכל מקרה (כמו WinRAR וכד'), רק שכאן הן כבר פרוצות מראש ומוכנות לשימוש.

כן, שירותים ואלמנטים שמרכיב ההפצה לא יודע מה הם עושים, ומכבה אותם. על הדרך דוחף כל מיני תוכנות (כמובן חשובות ונחוצות לדעת המרכיב) שצריך לבזבז חצי יום כדי להעיף אותן (אגב, מאותה בעיה סובלים גם מחשבים ניידים שמגיעים עם מע"ה מותקנת מראש).

וזה במקרה הטוב. במקרה הגרוע ההפצה תשרוץ טרויאנים וספייוור שיתנו למרכיב ללא כל הפרעה לעקוב אחרי המשתמש.

נ.ב. אגב, הCUSTOM BUILDS יש לא רק של XP. יש גם של ויסטה וגם של 7.

אני לא רואה בזה עונש, אולי בגרסאות הפשוטות שלה כן. יש לי ויסטה ביזנס על הלפטופ של העבודה, ונמאס לי לשנות פאזה כל פעם שאני בא הביתה ומדליק את ה-IBM. אני מעדיף שזה יראה וירגיש אותו דבר בכל המחשבים שלי. למען האמת, אני כבר כמה חודשים עם ויסטה אולטימט בבית, ובינתיים לא שמתי לב לחסרונות משמעותיים לעומת ה-XP שהיה קודם (למעט אולי מסך הכניסה הסגול :-)).

למה לא 7?

לפותח השירשור - כנס לStart>Control Panel>Network Setup Wizard, ותעקוב אחרי ההוראות. זאת הדרך הכי פשוטה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...