Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3G internet connection sharing between 2 PC's

Wiking
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Hi guys,

Sorry that I write in English but I don't have a hebrew keyboard.

I need help to setup internet conncetion sharing:

1. Windows xp PC that connects to the internet with USB 3G dongle. That PC doesn't have a wireless adapter and only ethernet adapter.

2. Windows xp PC (notebook) that will be near the first PC so there is no need for wireless connection.

I want to share internet connection through the first PC. I managed to setup a home network and I see shared folders in both PC's (I connected the 2 PC's with lan cable). How do I share internet if the first PC connects to it by 3G USB dongle ? Also, I don't have a router. Just want to set that 2 people could use internet at the same time.

Thanks for the help.

Veni Vidi Vici

פורסם

לך ל Network Connections תמצא שם את החייגן דרכו אתה מתחבר לאינטרנט 3G , כפתור ימיני עליו ותבחר properties , כנס לטאב advanced ותסמן וי ב Allow other network users to connect through this computer's Internet connection.

בנוסף אם זה חייגן תסמן גם Establish a dial-up connection whenever a computer on my network attempts to access the Internet.

במחשב הנייד אם כיוונתה את הרשת לפי IP סטטי תוסיף את המחשב הנייח בתור GATEWAY.

אודי A4

דימה.

פורסם

Thanks for your answer but there is a problem: when I go to internet connections, I don't see this connection type.

In that PC, I run a shortcut from desktop that connects to internet.

In properties of that shortcut, I have no option for sharing. If I go to the main folder of 3G connection program, also I don't have sharing options in properties of the program (right click on the program).

Veni Vidi Vici

פורסם

אתה לא יכול לשתף את תוכנת ההתחברות רק את נקודת הגישה שנוצרת עלידי התוכנה.

בזמן שאתה מחובר תלחץ על האיקון של החיבור ויש שם את אותם המאפיינים של נקודת הגישה, את זה אפשר לשתף.

אפשרות נוספת תפעיל TeamViewer :)

אודי A4

דימה.

פורסם

ok, I change the main PC to notebook and there is a progress. I managed to do what you wrote but. - and for few seconds I was able to browse in internet in both pc's but after that no more. I think that this is an ip problem. I see a yellow limitation icon on the local area connection.

how to configure ip ? please write me which numbers to write or lets connect to me via team viewer

Veni Vidi Vici

פורסם

שני רוסים בפורום ישראלי שמדברים באנגלית. וואלה יופי. :-)

ליאור - לנוחותך, מקלדת וירטואלית. בחר את השפה מצד ימין.

לשאר המשתמשים, להלן תרגום הדברים עד כה:

הודעה 1 (Wiking):

שלום חברים,

מצטער שאני כותב באנגלית, אין לי מקלדת עברית.

מבקש את עזרתכם ביצירת חיבור לאינטרנט ושיתופו בין שני מחשבים, כדלקמן:

א. מחשב שמריץ Windows XP ומתחבר לאינטרנט באמצעות דונגל USB 3G.

מחשב זה אינו מצוייד ב-WiFi, אלא רק בכרטיס רשת רגיל (Ethernet).

ב. מחשב נייד שמריץ Windows XP והולך לעמוד בסמוך למחשב הראשון, כך

שאין צורך בחיבור אלחוטי.

אני מעוניין לשתף את חיבור האינטרנט דרך המחשב הראשון. נכון לעכשיו, הצלחתי ליצור רשת ביתית

ואני רואה תיקיות משותפות בין שני המחשבים (מחוברים עם כבל רשת). כיצד ניתן לשתף את החיבור

כאשר המחשב הראשון מחובר דרך הדונגל? יש לציין שאין לי נתב רשת. הכוונה היא רק לאפשר לשני

אנשים להשתמש באינטרנט בו זמנית.

בתודה מראש.

הודעה 2 (Ave): ניתן לראות למעלה.

הודעה 3 (Wiking):

תודה על הרעיון, אולם כאשר אני הולך ל"חיבורי רשת", אינני רואה את סוג החיבור הזה. במחשב זה,

קיים קיצור דרך ע"ג שולחן העבודה המפעיל את החיבור לאינטרנט. במאפייני קיצור הדרך אין אופציות

לשיתוף. כאשר אני הולך לתיקיית ההתקנה של החייגן ובודק את מאפייני התוכנה (בקליק ימני על קובץ

ההפעלה), גם שם אינני מקבל אפשרות כזאת.

הודעה 4 (Ave): ניתן לראות למעלה.

הודעה 5 (Wiking):

אוקיי, הגדרתי את המחשב הנייד כראשי, והצלחתי לעשות את מה שכתבת ולגלוש באינטרנט ע"ג שני

המחשבים במקביל. לדאבוני, החיבור החזיק מעמד רק מספר דקות, לאחר מכן שמתי לב שהופיע סימן

קריאה צהוב בסמלון הרולוונטי בתחתית המסך. אני חושב שמדובר בבעיית הגדרה של ה-IP.

כיצד היית מציע להגדיר (לקנפג) את ה-IP? אשמח אם תוכל לכתוב לי אלו מספרים להזין.

לחילופין, אפשר ליצור חיבור לשליטה מרחוק באמצעות TeamViewer ולהמשיך משם.

אם יש פה עוד מישהו שמבין את הבעיה וחושב שהוא יכול להציע פתרון, אנא עשו זאת.

עזרו לחברנו בתפוצות לפתור את הבעיה שלו, ותזכו למצוות. בשבילכם זאת עוד הודעה

בפורום, בשבילו זה המחRRRR...

YE0220590_a.jpg

פורסם

אין צורך. לא מדובר היה במחשבים שלי.

בכל מקרה, דימה, תודה רבה מקרב לב על העזרה. הבעיה נפתרה ככה שלא לחינם "נאבקנו".:-):-):-)

ואדים, מה הייתי עושה בלעדייך...:-)

Veni Vidi Vici

פורסם

Ave, זה באמת אחד האתרים הכי שימושיים אצלי בפייבוריטס. :mm_yeah:

האתר הזה עובד מצויין מאנגלית לרוסית... הקלדה סימולטנית לעברית קצת יותר בעייתית שם.

פורסם

לפעם הבאה, חיבור שניים או יותר מחשבים לאינטרנט כאשר אחד מחובר לאינטרנט ואחרים מחוברים ב LAN

- במחשב הראשי (שמחובר לאינטרנט) להגדיר בחיבור ה LAN כתובת 192.168.0.1 ו- SUBNET: 255.255.255.0. כמובן לסמן את ה SHARE INTERNET CONNECTION.

- במחשב השני להגדיר: IP Address 192.168.0.2

Subnet mask 255.255.255.0

Default gateway 192.168.0.1

אם יש מחשב שלישי, להגדיר אותו כמו השני רק IP שמסתיים ב 3, וכך הלאה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון במחשב הראשי אין את החיבור שאותו צריך לשתף :( או שזה המערכת הפעלה שמפוצת במודים מפה עד הודעה חדשה, לא ברור בכלל אם זה XP או 7 או שזה אשמת התוכנה של MTC שלא יוצרת התקשרות מסודרת.

בסוף הסתדר אם קישור דרך תוכנה חיצונית ופרוקסי, לא הפתרון הכי אלגנטי אבל בהחלט עובד.

אודי A4

דימה.

פורסם

זה מה שהיה ניתן לעשות מבלי להתחיל להחליף מערכות הפעלה.

היות ולא מדובר על מחשבים שלי, לא שינה לי איך העיקר שיעבוד כל פעם שצריך בלי שום בעיה.

בכל מקרה, דימה, מדובר שם על XP עם טוויקים של הרוסים. אישית שונא את זה ואצלי אין דברים כאלה.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...