Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ראיתי את המבצע של סיאט לאון, אני בדיוק מחפש לרכוש רכב חדש.

יש את הלאון, מנוע TSI 1.8 ידנית עם 160 סוסים במחיר 119,990 ש"ח לפי אתר היבואן.

מה דעתכם הכללית על הרכב? בהתבסס על כך שכיוונתי ללכת על הGTI החדשה אבל היא יקרה לי.

אני מחפש רכב אמין כיפי וחזק, ולא יקר במיוחד לתחזוקה.

שאלה שניה, האם יש כאן אנשים שקנו לאחרונה רכבים מסיאט? מישהו יודע כמה מקדמה הם דורשים על רכב שעולה כמו הנ"ל?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני חושב שמבחינת יחס ביצועים לתקציב הלאון הנ"ל נותנת את התמורה הרבה ביותר.

לרכב לא חסר כח בשום הילוך ובמחיר הזה מדובר במציאה מצויינת.

אבי רכש לאחרונה את הלאון השלישית שלו ב4 שנים והמנוע החדש וכן הגיר מרגישים זריזים יותר מהלאון 2.0T הרגיש.

עם תוספת קטנה של אלפים בודדים הלאון תהיה חזקה בדיוק כמו GTI.

כמובן שמבחינת התנהגות הגולף בליגה אחרת.

תעשה נסיעת מבחן ותקבל הרבה תשובות.

לנו לקחו מקדמה של 2000 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הליאון עומדת לפני החלפה בגלל זה המחירים אטרקטיביים.

רכב עם כוח כזה במחיר של משפחתומטית לא הייתי חושב פעמיםם..

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נשמעת לי אחלה פשרה אם הכיוון היה גיטיאיי ואין ממון, אחרי זה תוכל לשלם באיזור ה3000 שקלים ולשפר את התוכנת ניהול ולהגיע לכ200 כוח, ואם מאוד תירצה גם מיתלים וצמיגים תוכל לשדרג כדי לקבל עוד אחיזה .

פורסם

האם המבצע רק לתיבה ידנית? כתוב שם גם DSG 7 הילוכים. זה ידני או אוטומט?

חוץ מזה ידוע אופן התשלומים? האם ניתן לפרוס? או שבגלל המבצע הם ירצו הכל בתשלום אחד?

פורסם

לגבי התשלומים, מבחינתם הם מקבלים את הכסף בפעם אחת.

איך אתה תשיג אותו, לא כל-כך מעניין אותם, הם יכולים לעזור לך עם מימון דרך חברת K.L.S (שעובדת עם מזרחי טפחות), כמו שאני עשיתי כשאני קניתי את הלאון לפני כשבועיים.

(המימון ב KLS מתבסס על ריבית פרייס+0, אפשרות לחלק ב 36 תשלומים וחלק לאחר 3 שנים)

ו DSG7 זה אוטומט.

פורסם

ב121K על הכביש אתה מקבל לאון ידנית בצבע לבן כולל את מערכת המולטימדיה ואגרת רישוי.

אם תהיה מעוניין בצבע מטאלי תצטרך להוסיף בסביבות 2K נוספים.

לגבי הDSG תצטרך להוסיף עוד עשיריה לסכומים האמורים.

הDSG היא תיבה אוט' הניתנת לתפעול ידני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סיאט במהלך עולמי החליטה להחדיר את הרכבים שלה בצורה אגרסיבית , ומפרסמת מבצעים הנחות בכל העולם ( רק אצלנו מבצעים והנחות זה חדש , בשאר העולם התחרות פורחת) גם אופל אסטרה טורבו לא כל כך יקרה וקרובה למחיר של הלאון , רמת הזיהום במכונית עם מנועי הטורבו ירדה וזה מאפשר ליבואן/יצרן להוריד מחירים.

הלאון החדשה תוצג עוד חצי שנה ותימכר קרוב או ב2012.

כך שזה לא השיקול

פורסם
לגבי התשלומים, מבחינתם הם מקבלים את הכסף בפעם אחת.

איך אתה תשיג אותו, לא כל-כך מעניין אותם, הם יכולים לעזור לך עם מימון דרך חברת K.L.S (שעובדת עם מזרחי טפחות), כמו שאני עשיתי כשאני קניתי את הלאון לפני כשבועיים.

(המימון ב KLS מתבסס על ריבית פרייס+0, אפשרות לחלק ב 36 תשלומים וחלק לאחר 3 שנים)

ו DSG7 זה אוטומט.

אתה יכול בבקשה להרחיב קצת על ההסדר שהגעת איתם?

כמה אחוז מימון קיבלת דרך ה KLS האלה?

וכמה זמן לקח התהליך כולו?

איזה גירסא קנית?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
אתה יכול בבקשה להרחיב קצת על ההסדר שהגעת איתם?

כמה אחוז מימון קיבלת דרך ה KLS האלה?

וכמה זמן לקח התהליך כולו?

איזה גירסא קנית?

קניתי גרסת 1.4TSI ידנית (עלתה 120 על הכביש כולל מיגון וחיישנים).

לקחתי 70% מימון.

כאשר 20% פרוסים ל 36 חודשים ושאר ה 50% אני משלם בתום ה 3 שנים (עם אפשרות לפרוס אותם לעוד 3 שנים).

כל עסקת המימון לוקחת כיומיים-שלוש.

פורסם

בדוק עוד אפשרויות מימון (בנק וחברות מימון אחרות)- אם אתה לקוח טוב יתכן שתוכל לקבל ריבית יותר נמוכה, ותביא בחשבון שריבית הפריים צפויה לעלות.

כמוכן - דחיית תשלום של מחצית מחיר הרכב ל-3 שנים נראית נוחה כעת, אבל האם צפוי שבעוד 3 שנים הסכום יהיה בידך? אחרת אתה נשאר קשור לחברה מסויימת שלא בהכרח תרצה להיות קשור אליה, הקלפים יהיו בידה והיא תוכל להכתיב תנאים לא נוחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בדוק עוד אפשרויות מימון (בנק וחברות מימון אחרות)- אם אתה לקוח טוב יתכן שתוכל לקבל ריבית יותר נמוכה, ותביא בחשבון שריבית הפריים צפויה לעלות.

כמוכן - דחיית תשלום של מחצית מחיר הרכב ל-3 שנים נראית נוחה כעת, אבל האם צפוי שבעוד 3 שנים הסכום יהיה בידך? אחרת אתה נשאר קשור לחברה מסויימת שלא בהכרח תרצה להיות קשור אליה, הקלפים יהיו בידה והיא תוכל להכתיב תנאים לא נוחים.

אני כמובן לא משווק של KLS ולא משווק של שום דבר,

אבל ההלוואה לרכישת רכב היא דרך בנק מזרחי. KLS סה"כ מתווכת בינך לבין הבנק לריביות טובות יותר.

בלי KLS אני קבלתי פריים+0.6/1% עם KLS קבלתי פריים+0.

פורסם

אתה מבין - לפני 4 חודשים קיבלתי מהבנק שלי הלוואה בפריים מינוס 0.5% ל-5 שנים. שמבחינת הבנק אני לקוח יציב. אם אתה נחשב, מבחינת המלווה, ללקוח פחות יציב הריבית ושאר תנאי ההלוואה יהיו בהתאם.

הרעיון של דחית תשלום חצי ערך הרכב בעוד 3 שנים נראה לי מטריד, במיוחד אם הסכום לא נמצא בידך כעת. האם צפוי שהסוכם יהיה בידך בעוד 3 שנים ? אם לא - או שתצטרך לקחת הלואה נוספת באותה חברה\בנק, ומי יודע מה יהיו התנאים בעוד 3 שנים, או להחליף רכב לאחר של אותו יבואן - שוב, מגבלה קשה.

מעבר לכך - מה דעתך לנסות לגשת לבנק ולקבל את ההלוואה בלי כל מיני מתווכים שגוזרים את הקופון שלהם על חשבונך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מסכים שבבנק יש הצעות מעולות להלוואות, אני זוכר שפעם בדקתי את זה והיו הצעות אטרקטיביות יותר מדרך המקומות שבו רציתי לקנות אבל כנראה שיש לקוחות שבבנק לא נותנים להם הצעות טובות כל כך ( תלוי כמובן עד כמה אתה לקוח יציב) אז אם הוא עשה בדיקה בכל המקומות וזה ההצעה שהוא קיבל אז בכללי זאת הצעה טובה.

בנוסף הוא רשם שאם אחרי 3 שנים לא יהיה לו את כל הסכום או שהוא לא ירצה לשלם את כל הסכום הוא יוכל לפרוש את זה שוב ל 3 שנים ככה שזה באמת מעולה! יוצא שזה בעצם הלוואה ל 6 שנים עם נקודת "בריחה" באמצע, לדעתי האישית זה אחלה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

מישהו רשם לך על הלוואה במזרחי, אני ביררתי שם לפני חודש על הלוואה לרכב וקיבלתי תנאים די טובים טיפה יותר ממה שהציעו לי במקומות אחרים.. כמעט סגרתי איתם אבל בסוף הצלחתי להתעקש לשמור אצלי את הרכב מהעבודה לעוד כמה חודשים... אז אני דוחה את הקץ עד הרגע שאני אהיה חייב להוציא כסף על רכב

בכל מקרה אני חושב שזה עדיין בתוקף שאני התעניינתי היה בנוסף על התנאים מבצע שקשור לחבילת טיפולים ושירותים לרכב חדש (כל מיני הנחות בהחלפת גלגל, מצבר ושירותים 24 שעות אם אתה נתקע בלי דלק או במקרה של תאונה) בכל מקרה זה נשמע שווה תבדוק את זה אם אתה באמת מחליט לקחת בסוף הלוואה

• תוכן חדש...