Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום לכולם :

חבר הרכיב ברכב מערכת סאונד מלאה של רוקפורד

המורכבת מ-2 סטים של קומפוננטים+ מונו בלוק+מגברואם חשבו אז גם כבל (אם חשוב לכם הדגמים המדוייקים, אני אשאל ואציין)

וכן מערכת של אלפיין ומכשיר אימפרינט.

כאשר הבנתי שאת האימפרינט יש צורך לכוון על ידי חיבור למחשב נייד וכן בעזר מכשיר רמקול מסויים.

נקבע תור אצל יבואן אלפיין מספר פעמים על מנת לכוון את המערכת הזו, אך בכל פעם שהגענו הייתה תקלה במחשב שלו/ התוכנה ומשהו אינו תקין.

ונכון לעכשיו, 5 חודשים שיש סחבת עם נושא הכיוון של המערכת (שהושקע בה המון כסף) מהסיבות האלו.

האם יש פה מישהו שמכיר כיצד לכוון את האימפרינט, שיוכל לעזור/ שנוכל להעזר בו/ להגיע אליו על מנת לכוון אותה כמו שצריך ?

אשמח לעזרה שלכם

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

בוקר טוב

למיטב ידיעתי (אני לא בטוח במאה אחוז) יחידת האימפרינט עולה 149 $ באי ביי

אני יודע זאת כי יש לי לקוח שרכש ממני את ה 9887R והחליט שהוא מזמין את האימפרינט וזה המחיר שהוא אמר לי

אני מניח ששוה להוציא עוד 600 ש"ח כדי להחזיק את היחידה ביד כשהיא שלך ולהשתמש בה לפי רצונך מאשר להיות תלוי באפריל טקליין

בכל אופן אם תרצה תדאג להיות איתי בקשר אני אודיע לך מתי הלקוח שלי מקבל את היחידה אני מניח שלא תהיה לו בעיה אם תגיע ותעשה את הכיוונים בעזרת האימפרינט שלו

דרך אגב גם אני אצטרך אימפרינט לכיוונים סופיים של הרנו מגאן

דרור

פורסם

לי אישית ולבעל הרכב, אין ידע כל כך כיצד מתעסקים עם האימפרינט, ללקוח שלך/ לך ישנו המושג כיצד מתעסקים ומכוונים זאת ?

אם כן אשמח אם תודיע לי, על מנת שאוכל להיעזר בכם.

יש לך צפי מתי הוא אמור לקבל את שלו ?

אכן ליהיות קצת תלוי באפריל טקליין, זה סרט שלא כל כך נגמר . (חמישה חודשים כמו שכבר ציינתי)

פורסם

האימפרינט עצמו, נשאר קבוע ברכב.

את הכיוון מבצעים בעזר מחשב ניד עם תוכנה מסויימת השיכת למכשיר,וכן מן רמקול שמציבים אותו ברכב, שבעזרתו מכוונים את הצלילים.

את האמת שגם לא הבנתי את האופן המדוייק שבו הרכיב הזה של המערכת עובד.

כעקרון מהו בעצם תפקידו של האימפרינט ? בגדול הבנתי שזה קשור באיכות סאונד, חידוד צליל וכו'.

אשמח למעט אור על מה בעצם הוא מבצע.

פורסם

מדובר על פרוססור בסיסי שאלפיין בנו על מנת לשפר את איכות הסאונד ברכב. לפי כל מה שקראתי, מדובר בעוד מעבד. הPXA-H100 הוא בסיסי יותר ממה שהיה ה701 ובעתיד ה800 והוא מגביל אותך ברמת הכיוונים. בעצם האימפאינט עצמו בעזרת המיקרופון והתוכנה הנדרשת מכוונים הכל ונותנים לך כמה פרה-סטים. לפי הזכור לי אין לך יותר מדי אופציות לכיוונים עצמאיים שם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...