Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים.

לאחר קריאה בפורום הומלץ לבעלי סוזוקי בלנו במזג אוויר קר לשים שמן בצמיגות 10/40 וזה מה שעשיתי,

valvoline + תוסף לשמן - poladyne לאחר החלפת השמן התחילו להישמע כמו נקישות קלות מהמנוע .

יצרן הרכב ממליץ על שמן עם צמיגות 20/50 של חברת דלק רב דרגתי האם אני צריך שוב להחליף שמן ?

בברכת שבוע טוב גילי.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

אם אתה מדבר על רעש משסתומים , אני שמתי שמן 10/40 של פרסטון ואצלי זה נעלם .

לפני כן השתמשתי ב ליקוי מולי , ובAC DELCO והיה רעש .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

גילי 29 שלום רב !

צמיגות השמן תקינה במקרה שלך, בדוק אפשרות של מסנן שמן לא תקין, וללא שסתום אל חוזר.

אני מחדד את שאלתו של אייל צבי, האם הרעשים נשמעים על הזמן, או רק בשניות הראשונות לאחר ההתנעה?

האם נורת לחץ השמן, כבית שניה לאחר ההתנעה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
גילי 29 שלום רב !

צמיגות השמן תקינה במקרה שלך, בדוק אפשרות של מסנן שמן לא תקין, וללא שסתום אל חוזר.

אני מחדד את שאלתו של אייל צבי, האם הרעשים נשמעים על הזמן, או רק בשניות הראשונות לאחר ההתנעה?

האם נורת לחץ השמן, כבית שניה לאחר ההתנעה?

בברכה

צביקה

שלום רב צביקה

כמו שציינתי כשקניתי את הרכב לא היו רעשים מיוחדים, הרכב היה מטופל בשמן AC 10/40 .

לאחר החלפת השמן החלו נקישות קלות בהתנעה ראשונית וגם לאחר נסיעה.

אור נורת השמן נעלם שניה לאחר ההתנעה.

הרכב נסע על השמן החדש כ 1000 ק"מ ומקווה שזה לא גרם לנזק.

יש ברשותי שמן חדש בצמיגות 20/50 רב דרגתי של חברת דלק כמו שבספר רכב מומלץ האם

החלפת השמן בצמיגות שונה תעלים את הנקישות ?

פורסם
קודם כול תחליף לשמן 10/40 חצי סינטטי איכותי .

עשית כבר כיוון שסתומים ?

כמו שציינתי החלפתי את השמן + תוסף valvoline + תוסף לשמן - poladyne ספור איכותי אך עדיין ישנם רעשים.

לפי הבנתי אי אפשר לכוון שסתומים עם מרימים דרוולים.

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל שלל התוספים ששמת לא רק שהם לא מועילים הם אפילו פוגמים ביעילות השמן ובטח שלא בריאים למנוע.

החלף שמן 10W40 חצי סינטטי איכותי במרווחים קבועים ומחמירים מדרישת היצרן וסע לשלום.

אני מציע לך לבצע החלפת שמן + פילטר מקורי בהקדם האפשרי ולהוציא את כל הג'אנק שהכנסת למנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
צר לי לאכזב אותך, אבל שלל התוספים ששמת לא רק שהם לא מועילים הם אפילו פוגמים ביעילות השמן ובטח שלא בריאים למנוע.

החלף שמן 10W40 חצי סינטטי איכותי במרווחים קבועים ומחמירים מדרישת היצרן וסע לשלום.

אני מציע לך לבצע החלפת שמן + פילטר מקורי בהקדם האפשרי ולהוציא את כל הג'אנק שהכנסת למנוע.

איתמר.

valvoline 10/40 + תוסף לשמן - poladyne זה זבל ?????????

פורסם

הרעש לא חייב להיות מהשסתומים. אם זה רעש בודאות שלא היה לפני טיפול תחזור לצמיגות שמן הקודמת שהשתמשת בה לפני הטיפול לצורך בדיקה.

פורסם
אם אתה מדבר על רעש משסתומים , אני שמתי שמן 10/40 של פרסטון ואצלי זה נעלם .

לפני כן השתמשתי ב ליקוי מולי , ובAC DELCO והיה רעש .

אני אנסה את השמן של פרסטון ויעדכן אתכם תודה לכולם .

פורסם

חבל על הכסף שלך עם ישנם רעשים במנוע

לא משנה איזה שמן תמלא הרעש לא יעלם לא הצמיגות ולא סוג השמן

תיגש למכונאי שאתה מכיר שיאבחן לך את הרעש ותרשום כאן

כך יהיה לחברים כאן יותר קל לעזור לך או יכוונו אותך בצעדים

בברכה ניצן לוי

http://www.shaft.co.il

פורסם
valvoline 10/40 + תוסף לשמן - poladyne זה זבל ?????????

לא אמרתי שזה זבל, אמרתי שזה ג'אנק. ואלווליין היא חברה איכותית ואולי גם התוסף ששמת הוא מחברה איכותית, אבל שניהם לא הולכים ביחד.

אין שום צורך בתוספים לשמן. השמן מגיע מתוסף וכל תוסף חיצוני רק פוגע בתכונות השמן, לא משפר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הערה לגילי 29:

אני מסכים לחלוטין שפולודיין הוא תוסף איכותי,ומנסיון,אבל:

1. כפי שכבר כתבתי בעבר בשרשור שהתייחס לתוסף הזה,כאשר הוא נמכר בצורה מסודרת לציי רכב/טרקטורים נלקחת דגימת שמן מנוע ע"י נציג החברה לניתוח וע"פ התוצאות ניתנות המלצות טיפול,לא סתם מוסיפים והכמות והתדירות היא ע"פ ההמלצות ולפעמים ההמלצה/הנחייה היא לא להשתמש בתוסף אם מצב המנוע הנבדק אינו מתאים(מנוע "גמור").התוסף לא נועד להחיות מנועים גמורים אלא להאיט מאד את השחיקה,להגן על מכלולים ולשחרר סתימות וליכלוך במנוע שמצבו עדיין סביר ובמצב כזה מבצעים תהליך דומה לפלאשינג ורק אז מוסיפים את התוסף.

2. עד כמה שהתוסף הוא איכותי,הוא אינו תרופת קסם ואינו מיועד ויכול לפתור כל בעיה.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...