Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין הטיפולים השוטפים אני בודקת שמן כל שבוע וממלאה אם חסר.

אני משתמשת בשמן מפירמה מסוימת ואני מעוניינת להחליף לפירמה אחרת - זו השאלה בכותרת.

תהיה נוספת - מה ההבדל בין הפירמות השונות כשמדובר באותו סוג שמן (נגיד 40/10 חצי סינטטי)

כשהבדלי המחירים בין הפירמות השונות יכולים להגיע ל-100% ?

פורסם

באם תקפידי להשתמש בשמן מאותה צמיגות, ומאותו סוג(מינרלי/סינטטי/חצי סינטטי),

לא אמורה להיות בעיה לערבב ביניהם, אם כי תמיד עדיף לשים שמן מאותו סוג צמיגות ופירמה,

כיוון שכל חברה שמה תוספים שונים בשמנים אותה היא מייצרת.

פורסם

תלוי בנסיבות, אם השמן שיש ברכבך הוא מהשמנים הזולים מאוד (ולא נגיד חברות) אז כדאי ללכת למוסך שתמורת סכום סימלי יחליף לך את השמן לשמן איכותי, 5 דקות עבודה.

אם השמן אצלך הוא באיכות סבירה, מותר להוסיף מדי פעם כשחסר קצת אבל בגדול הייתי ממתין עד לטיפול הקרוב להחליף אותו.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

קחי המלצה מאחד שכבר נכווה פעם, בנוגע לשמן ולמרכיבי מנוע למיניהם, שימי אך ורק מה שהיצרן ממליץ לך בספר הרכב.

רוב העונים בפורום לא מהנדסי רכב, ולא מתמחים ברכב שלך כמו יצרן הרכב, וגם אני לא מהנדס רכב מטעם יצרן הרכב, ולכן לא אוכל להמליץ על משהו אחר ממה שיצרן הרכב המליץ בספר הרכב שלך.

נזק במנוע הוא דבר שנבנה לאורך זמן רב, ושמן מנוע הוא גורם חשוב ומהותי באורך חיי המנוע.

יצרן הרכב מחזיק מהנדסי רכב שמתאימים בהתאם לדרישת המנוע הספציפי לרכבך את השמן והפורמולה של התוספים שבו המתאים בדיוק למנוע ולמאפיניו על מנת שיחזיק כמה שיותר זמן (בעיקר לאור האחריות שנותן לרכב בתחילת דרכו).

עם כל הכבוד לעונים בפורום (ויש כבוד), הספיקה לי פעם אחד להפגע בעקבות הצעה שקיבלתי ולשלם הרבה מאוד. כמובן שישנם רבים שגם עזרו, אבל הבנתי שבמנוע ומרכיביו כאשר שמים משהו זול ולא איכותי, משלמים ביוקר.

ולכן, אני ממליץ לך ולכל מי שמחפש לשים ברכב שלו משהו זול, הזול בסוף עולה ביוקר ואף אחד מהממליצים לא ישלם במקומך את הנזק...:?

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

שלום רב גבירתי !

ההמלצות שקיבלת עד עכשו מחברי הפורום המכובדים, כולם נכונות, ויש להתייחס לכולם כלשונם.

לכן אמנע הפעם מלהוסיף המלצה, משום שבמקרה זה כל מילה נוספת מיותרת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
LA יצרני רכב לא ממליצים על חברה כזאת או אחרת. הם ממליצים על צמיגות ותקנים.

לא ידוע לנו על איזה רכב מדובר אבל חלק גדול מהיצרנים ממליצים בפרוש.

לדוגמה, ל- VAG יש רשימה של מעל 8 עמודים, לדגמים של שמנים מומלצים.

הונדה ממליצה על השמנים "של" הונדה.

פורסם
עם כל הכבוד לעונים בפורום (ויש כבוד), הספיקה לי פעם אחד להפגע בעקבות הצעה שקיבלתי ולשלם הרבה מאוד.

אשמח לשמוע על המקרה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...