Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אם יש לך חנייה פרטית (!) שלך ושלא כול שמ*ק יכול להתקרב ולהסתכל לך בתוך האוטו , אחרת , רק בחוץ ולבחור את המקום טוב טוב 8)

קח דוגמא מאצלי , אצלנו יש חנייה מקורה לכול הבניין וככול הנראה שריטות מפתח שקיבלתי על ארבעת הדלתות היו שם.

ואם ממש חשוב לך , תוריד שניה את המס' רכב שלפנייך\מאחורייך ותהיה יחסית רגוע .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר לחניות, אז אני גר בבית פרטי, ברחוב ללא מוצא, יחסית שקט, לא צפוף ויש חנייה מסודרת בתוך הבית, אבל היא תפוסה ע"י לאון קופרה, לכן לא חשבתי שצריכה להיות לי איזושהי בעיה עם החנייה.

אני כבר שמעתי הרבה מקרים של ונדליזם בתוך חניונים של בניינים, ושם לדעתי זה אחד המקומות הכי מסוכנים שיש.

אביתר, השתתפת בהוצאה על הג'אנט?

פורסם

דניאל אני שמח שהסתדר לך. לבנתיים הייתי ממליץ לך לעבור על זה עוד פעם עם הצבע שקיבלתה כדי להוסיף שכבה נוספת. יצא לך דווקה יפה לעומת השחור שהיה. לגבי הפוליש ואקס זה יכסית יקר בעוגן אבל אני יודע שעושים שם פוליש ואקס קריסטאלים עם חומרמיוחד אז זה לשיקולך .

נ.ב. הלאון הכסופה היתה עם גנטים 18 שחורים אם כן אז הוא חבר טוב שלי הרכב נוסע ממש טוב והוא לפני כיוונים עם טורבו גדול.

פורסם

תודה, אני כנראה יעשה פוליש ווקס אצל יבגני (NESS DETAIL), זה יוצא בערך אותו מחיר והוא גם יעבור על השפשופים עוד פעם ויעשה בנוסף כמה תיקוני צבע קטנים וגם הוא נראה לי יותר יסודי, אגב הבקבוק עלה לי 50 ש"ח במוסך.

בקשר ללאון הכסופה, היא אכן הייתה עם ג'אנטים שחורים וקאליפרים סגולים.

פורסם

כן היא של חבר מאוד קרוב והיא אחת השמורות. נדרש לו רק קיוונים והוא נוסע כמו שד בגלל זה האש שיצא לו מהאגזוז.

יללה תבוא לנתניה נעשה פגישה של לאונים. יש בנתניה קרוב ל5 לאונים שמורים מאוד, אז אתה מוזמן להצטרף תגיד יום ונערגן את החברה.

פורסם

מתאים לי אני יעלה את הרעיון לחברה שמנתניה. בתקווה שיזרמו כמו שזרמו לטיול שעשינו לאחרונה, לכיוון צפון היינו כמה לאונים וBMW 2800 שנת 98 קופה, נסענו עד לצפת בדרך ההררית והיה ממש כיף . מה גם אביתר אתה מוזמן לבוא יש לנו פינגאן וקפה נדיר, אצלנו יש 3 לאונים כסופים אחת עפור עכבר ואחת צהובה, אריאל היה אצלנו לא מזמן הבחור עם הלאון עפור עכבר מהאיזור שלכם כרגע הוא מוכר אותה או שמכר כבר.

פורסם
עדכון: הייתי היום גם ברפי ובניו וגם במוסך העוגן. אני רוצה לציין שהיחס והשירות במוסך העוגן היה יוצא מן הכלל.

לבסוף, במחלקת הצבע במוסך העוגן, הכינו לי במקום בקבוקון עם הצבע ועברו על השפשופים, תוצאות:

http://www.siz.co.il/my/j3czz2nmuycx.jpg

http://www.siz.co.il/my/ti2zzntm1m4m.jpg

http://www.siz.co.il/my/ymjlolyzd22z.jpg

האם לדעתכם יצא מוצלח או לא וכדאי לצבוע שוב?

כדאי לעשות פוליש ווקס? ועד כמה ניתן לשפר את התיקונים?

תודה רבה לכל אלה שעזרו!:-)

נ.ב

בדרך חזרה מנתניה ראיתי לאון טורבו כסופה שיצא לה אש מהאגזוז בכל העברת הילוך:shock:

לדעתי התיקון בוצע בצורה לא נכונה ,כפי שצויין כאן, אבל המצב עדיף על מה שהיה קודם ולא הייתי נוגע מעבר לזה.

תודה, אני כנראה יעשה פוליש ווקס אצל יבגני (NESS DETAIL), זה יוצא בערך אותו מחיר והוא גם יעבור על השפשופים עוד פעם ויעשה בנוסף כמה תיקוני צבע קטנים וגם הוא נראה לי יותר יסודי, אגב הבקבוק עלה לי 50 ש"ח במוסך.

בקשר ללאון הכסופה, היא אכן הייתה עם ג'אנטים שחורים וקאליפרים סגולים.

הייתי אצל ייבגני הנ"ל לקבלת הצעת מחיר ולא אהבתי את העובדה שהוא לא מקום מסודר אלא עובד במגרש חניה צפוף מאוד של מרכז מסחרי עם הרכב שלך בתוך שורה של מכוניות חונות, אבל גובה מחיר שמתאים למקום מסודר.

מכיוון שאין לו ממש מקום מסודר, אולי עדיף לנסות להזמין אותו לעבוד אצלך בבית , רחוק מכל הבלאגן שם בראשל"צ.

אותי גם הרגיז שלמרות שסוכם עימו על מחיר קבוצתי ל10 רכבים מהפורום ,ברגע שהוא ראה גולף GTI חדשה יחסית, המחיר הוכפל ביחס למחירים שקיבלו אצלו חברי הפורום - לכן ירדתי מהעניין לעת עתה.

עם זאת אני חייב לציין שהתרשמתי מאוד מהתוצאות באתר האינטרנט שלו .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת התיקון הזה לא היה מתוכנן, הייתי אצל רפי ובניו והיה שם מישהו מבוגר שהתסכל על הרכב, והוא אמר לי להשאיר את זה ככה וכשבכל זאת שאלתי אותו מה ניתן לעשות אז הוא אמר לצבוע את כל הפינה של הפגוש, שאלתי אותו מה לגבי צביעה של הקשת של הגלגל אז הוא אמר שזה לא ייצא טוב. הוא גם לא אמר לי שום דבר על מילוי או משהו כזה.

במקרה ראיתי שמוסך העוגן נמצא בהמשך אז החלטתי לעבור גם שם וקיבל אותי בחור בשם אבי ובמקום עשו לי את התיקונים.

האם עדיין ניתן לתקן את השפשופים בצורה נכונה?

אשמח לשמוע המלצות אחרות על פוליש ווקס מקצועי.. למרות שראיתי שהרבה מחברי הפורום המליצו עליו.

אצלי בבית זה בעיה לעשות את הפוליש ווקס כי אין לי חניה מקורה.

לפחות יצא משהו טוב מהשרשור הזה..

תקבעו מקום וגם אני בא (אין לי בעיה להגיע גם לבאר שבע), אבל רק אחרי הפוליש ווקס:-)

• תוכן חדש...