Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי בבוקר לסידורים והשארתי את הרכב בבית (הרכב חונה ברחוב, צמוד לבית).

כשחזרתי ראיתי שהשכנה שפשפה את הצד השמאלי של הטמבון הקדמי:evil::evil:.

היא כמובן הסכימה לשלם את עלות התיקון ולא משנה לה איזה מוסך.

אני לא בעד לצבוע את כל הטמבון כי יהיה הבדלי צבע וגם זה צבע צהוב.

האם לדעתכם ניתן לתקן את השפשוף הזה מבלי לצבוע את כל הטמבון?

התכוונתי לנסוע מחר לצ'מפיון, יש המלצות אחרות?

תמונות:

http://www.siz.co.il/my/mgq2uwxnwjnq.jpg

http://www.siz.co.il/my/lytfngouwyuw.jpg

http://www.siz.co.il/my/ykzblth0tznj.jpg

יש שפשוף דומה גם בצד השני וגם באמצע מתחת לגריל (ככה קניתי את הרכב)

תודה לעוזרים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים פשוט מעצבנים!

מצטער לשמוע.

את השיפשופים עצמם אתה יכול להוריד עם ספרי חלודה ולנגב מהר ואחרי זה לשטוף, צבע שנפגע אין ברירה תהיה חייב לצבוע או להשאיר ככה, אני לא הייתי משאיר ככה.

לך לצבעי טוב הוא ייתן לך את התשובות הכי טובות בנוגע לצביעה.

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שצביעת טמבון תעלה רק 300 שקל ? למה לירות לעצמך ברגל, מזה העצה הדפוקה הזאת ? אם כבר אינטרס של הפוגע לעצה שכזאת ולא של הנפגע.

תתקן במוסך מורשה ומה לעשות אי אפשר לעשות חצי עבודה , שיצבעו לך את כל הטמבון וזהו

זו עצתי אליך (לגבי השינויים בצבע , זה קיים בכל אוטו השמש תפגע הכי הרבה בגג ובמכסה מנוע ואחר כך בשאר החלקים )

פורסם
גם אחרי פוליש ווקס יהיה הבדלי צבע?

לא יהיהו הבדלי צבע, אבל פוליש לא מוריד שריטות עמוקות.

בכל מקרה תצטרך לצבוע על מנת לקבל תוצאה טובה.

כדי שלא יהיהו הבדלי גוונים ממליץ לך לצבוע את כל טמבון.

S2000

פורסם

מה אתה בכלל מהסס אני לא מבין , הרכב לא שנת 2010 למיטב ידעתי אז כבר יש פגיעה של השמש בצבע הרכב , כבר בטח יש הבדלי צבע ברכב וצהוב זה צבע שאוהב לגוון את עצמו

תצבע את כל הטמבון ואל תעשה הנחות , תשאיר את זה לסופרמרקט

לך תצבע במקום איכותי וסע לשלום

פורסם

השיפשופים האלה יכולים להרוג בן-אדם. קרה לי פעם שחניתי את הרכב (תקופה קצרה לאחר שהוא יצא מהחברה) במרכז קניות, לאחר כמה שעות כשאני חוזר הטמבון מקדימה משופשף בשני הצדדים. ולא בקטנה, אלא שיפשופים עמוקים. בדקתי את המצלמות אבל לצערי אף מצלמה לא הייתה מכוונת על הרכב. כמובן שכל הטמבון נצבע. פשוט מרתיח החוסר איכפתיות של אנשים גם על רכבים אחרים וגם על שלהם!

פורסם

לך לפחח טוב.

אם אפשר להוריד את זה עם פוליש-וקס הוא יעשה את זה.

אם צריך לצבוע הוא יעשה את זה. ייתכן ויהיו הבדלי צבע, אבל אם הפחח טוב הם יהיו מינוריים, וזה בטח יותר יפה מהשפשופים האלו.

להמלצה על פחח תגיד לנו מאיפה אתה בארץ.

פורסם

אני מאיזור השרון, אבל גם לא אכפת לי לנסוע גם לאיזור ת"א וכדומה בשביל בעל מקצוע ברמה גבוהה.

הגעתי למסקנה שכמה שתשמור על הרכב, אפילו ברמה הכי קיצונית (כמוני) יבוא מישהו "ויעצב לך אותו מחדש", והכי מרתיח אותי שזה קרה מול הבית שלי..

יש טעם לנסוע לצ'מפיון או שיש יותר טובים מהם?

פורסם

חברים גם אני הייתי מתעצבן ואז נפל לי האסימון - אנשים לא מבינים שרכב זה גם עניין של אהבה :)

השכנה ששיפשפה לך את הטמבון יצאה נחמדה ואמרה שתכסה את הנזק - כי מבחינתה זה כמו שתשבר לך המקלדת. עוד חתיכת פלסטיק.

ככה שאין מה להתפלא, כשאדם לא מבין וברור לנו שגם לא יבין, אין עם מי לדבר.

Bimmer

פורסם

אותי הכי מרגיז , אנשים שטורקים את הדלת שהם יוצאים מהרכב , זה יכול לשגע אותי

או בקניון שפותחים את הבגאג' לבדיקה ואז הוא טורק לך את הבגאג' כאילו הוא עושה תחרות עם עצמו מי טורק יותר חזק

או הכי מעצבן אותי , שבמוסך בודקים לך משהו במנוע , ואז מגיע הסיוט שלי , בום זורק לך את המכסה מנוע ממצב של 90 מעלות טראח, זה פשוט יכול להטריף אותי , כאילו מה האוטו של אבא שלך שאתה ככה זורק את המכסה מנוע ? הרי אם זה היה מרצדס בחצי מיליון שקל לא הייתה מעז לעשות דבר כזה , אבל זה לא אכפת לי כי זה המרצדס שלי ! ככה אני אוהב אותן שנת 2002 עם צבע דהוי

פורסם

התכוונתי למוסך המרכזי בבני ברק, הם גם לא טובים?

אני אעבור גם באוטופיקס, למישהו יש נסיון איתם או עם צ'מפיון בבני ברק?

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות..

שאלה קטנה: האם מקומות כמו אוטופיקס וכדומה מכינים את הצבע לפי הקוד, כמו מוסך מורשה או בדרך אחרת?

• תוכן חדש...