Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוט (ROOT)- היינו לפרוץ כדי לקבל הרשאות ניהול מערכת.

ADFREE - כדי להיפטר מהפרסומות המעצבנות באפליקציות

LAG FIX - תוכנה שמתקנת את כל עניין התקיעות שקיימות במכשיר זה ספציפי עקב מערכת ניהול קבצים של סמסונג.

למעשה זה מה שנדרש, מבחינתי כמובן, כדי להתחיל להשתמש במכשיר. שני סעיפים הראשונים פלוס תוכנת גיבוי טיטניום וחבילת כלים בשם BUSY BOX וגם ASTRO שהיא תוכנת ניהול קבצים כמו סייר בחלונות, הם הקו התחלתי. שוב. הכל מבחינתי.

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר בקטע של התקיעות, וזה דיי מציק בשלב כלשהו.

אם זה מציק לי, אבל ידע בפריצה ובהטמעת רווט אין לי אז אין ברירה ואני אשאר איתו ככה?.

(אישית עוד לא קיבלתי את המכשיר, התעסקתי עם מכשיר של ידידה )

פורסם

החברות הישראליות מגבילות שליחה בחיינם, אולי אתה יכול דרך ICQ (אני לא יודע אם יש לאנדרואיד ואם אפשר לסמס בו). לארה"ב אני מסמס ומתקשר חינם עם גוגל ווייס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש תוכנה לשליחת SMS בחינם ( לא חייב WIFI ) , כמובן שאפשר לשלוח רק למי שיש אותה גם. אבל, היא רצה ברקע המכשיר כל הזמן וגם אם אינה דלוקה ושלחו לך הודעה דרכה ההודעה תתקבל .

היא נקראת WHATSAPP

תהנו

פורסם
יש תוכנה לשליחת SMS בחינם ( לא חייב WIFI ) , כמובן שאפשר לשלוח רק למי שיש אותה גם.

אז זה לא SMS.

למה התשובה המפגרת הזו כל הזמן צצה?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

G-backup Full - שולחת את הסמס, שיחות, תמונות, וידאו לתיקיות בחשבון gmail. אוטומטית לגמרי.

Dropbox

tunein radio - להאזין למאות תחנות רדיו מהעולם דרך האינטרנט.

record my call - מקליטה את השיחות שלכם (למרות כל מה שנאמר בעבר בפורומים שונים על היכולת הזו - זה עובד לא רע אצלי).

power control plus - וידג'יטים להפעלת wifi, gps, bluetooth ועוד. במקום להיכנס לתפריטים שונים.

Veni Vidi Vici

פורסם

יש ווידג'טים ייעודיים של אנדרואיד להפעלת BT, GPS, 3G, WIFI, מצב טיסה.

לחיצה ארוכה על המסך -> widget -> Settings -> בוחרים את הווידג'ט הרצוי ובבקשה! קוביה קטנה שמראה ומפעילה / מכבה את הדברים הנ"ל.

אם במקרה אני טועה קטסטרופלית וזה קיים רק במכשירי HTC עם סנס UI (כמו הדיזייר שלי8) ) אז יש את הווידג'ט של power control שעושה פחות או יותר אותו דבר, רק שהוא שורה שלמה שאי אפשר להפריד בין ה"קוביות" אינדיבידואלית.

בנוסף לזה, כמו שציינתי בפוסט הקודם שלי, יש את אליקסיר (elixir) שמאפשרת לך לשים על מסך הבית ווידג'טים בגדלים שונים ובהם להכניס כל מיני הפעלה כיבוי של שירותים ואפליקציות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הווידג'טים שאתה מדבר עליהם הם רק של סנס, והווידג'ט המקורי לא מכיל 3G ואי אפשר להפריד אותו מדברים לא מועילים שיש בו.

אבל יש לזה פתרון פשוט והוא הווידג'טים של CurveFish שכתבתי עליהם, יותר יפים משל סנס אפילו ועושים את אותה הפעולה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אתה לא צריך לסגור את התוכנות שרצות ברקע. ברגע שהזיכרון יתחיל להיגמר מערכת ההפעלה תדע לבד לסגור את התוכנות אשר כבר לא בשימוש. היו על זה המון דיונים בפורומים של XDA ואפילו כתבה ב LifeHacker נראה לי.

זה נכון לגרסאות 2 ומעלה.

בגרסאות הישנות יותר אנדרואיד לא ידעה לטפל בזה.

יש לי את הI1 של מירס ובהתחלה השתגעתי למה המכשיר נתקע למרות שלכאורה המערכת יודעת לטפל בעניין.

גם הסוללה נגמרה אחרי שעות ספורות.

אחרי שהתקנתי את ה TASK KILLER המצב השתפר בצורה חדה.

המכשיר לא נתקע והסוללה מספיקה ליום שלם של עבודה.

אגב מירס ממליצים בספר ההוראות לכבות את המכשיר כל ערב כי ככה זה באנדרואיד..:roll::roll:

פורסם
התנ"ך - hebrew bible

אני יכול להבין למה צריך משדר FM.

אני יכול גם להבין למה צריך USB הוסט וBluetooth on the go

אפשר גם בקלות להבין למה במכשיר עם 8GB זיכרון מובנה יש סלוט לכרטיסי זיכרון

גם A2DP, גם מצלמת HD בפלאפון.

כנ"ל 802.11BGN

וגם מאיץ גרפי ויכולת להציג סרטי H264 ללא צורך בהמרה ודחיסה

גם שני שקעי הטענה שונים

וגם 3 תוכנות ניווט שונות.

(את כל אלה יש לי בנוקיה ואני משתמש בהן, וכגיק אני חש צורך בכולם)

אבל למה צריך אפליקציית תנ"ך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...