Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתאים למיילסטון ? לא ניסיתי.

ביקשתי מהבחור שהביא לי את הקישור להורדה להעלות לפה, אני לא מוצא מאיפה אני הורדתי.

תתקין את הMOTONAV שנתנו בדף קודם, ותראה אני מאמין שזה מספיק(לא ניסיתי אותה).

פורסם

יש ניווט קולי בעברית, יש בניינים בתלת מימד, ולא דורש אינטרנט כמובן

דרך אגב, אני ישמח לנסות את ה IGO 2010 מיולי ולהשוות ביניהם ( למרות שזה צריך להיות זהה )

פורסם

ה IGO עובד על מסך מלא אצלך? כי אני ניסיתי IGO והוא עבד לי על שליש מסך.

תציין מה יש ב IGO ואני יאמר אם זה קיים ב MOTONAV. ( למרות שכמו שאמרתי, הם אמורים להיות זהים )

פורסם

IGO פועלת בכמה גרסאות של רזולוציה שונה, לכן זה עבד לך על שליש מסך.

אצלי זה עובד על מסך מלא וזאת בעצם גרסת AMIGO.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

את שלי ביקשתי מתומר שהגיב כאן למעלה.

אם לא מסתדר עם הMOTONAV , אחפש זמן להעלות אותו לשרת אחסון ואז לשים כאן קישור.

כרגע יצאתי לסיבוב רק כדי לבדוק אותו (פעם ראשונה שהשתמשתי ולא מצאתי חיסרון .)

דרך אגב, אפליקציה לRTA בחינם יש למישהו ? שמה : rta pro analyzer והיא עולה 20 שח. יש אותה חינמית ?( לא הגרסא הקטנה).

המכשיר פרוץ אם זה משנה.

תודה

פורסם

AMIGO

יש IGO מסוג אחר לאנדרואיד?

גיא, התקנתי את התוכנה של מוטורולה, היא נעימה יותר לעין, אבל אני לא מוצא שם איפה משנים את התפריט לעברית וגם את המקלדת. עברית\ישראל לא מופיעה לי במקלדות ובשפות. הדבר היחידי שכן זה הקול הדרכה בעברית לא מעבר לזה.

ידוע לך גם איך מפעילים שם את עניין המצלמות מהירות?

in the face

with a chair

פורסם

למקלדת בעברית אתה הולך ל"הגדרות", "שפה ומידות", "מקשים". ומשנה לעברית.

באיזה שפה התפריט שלך? אם שמת את הקובץ של העברית בתיקיה ( כמו שמוסבר בהוראות ההתקנה ) התפריט אמור להיות בעברית גם.

דרך אגב - איזו גרסה של IGO AMIGO זאת? ומהיכן ניתן להוריד?

פורסם

עשיתי לפי ההתקנה העברתי תיקיות אבל משום מה לא מופיעה לי מקלדת בעברית. איפה יושבות שם המפות? זה לא עובד כמו עם IGO שהכל יושב בתיקיה הראשית

את האמיגו לא יודע מאיפה אפשר להוריד, שלחו לי אותה פשוט. iGOMyWay_8.4.2.139242_Android_800x480

in the face

with a chair

פורסם

מקלדת בעברית זה בתוך התפריט במכשיר ( כמו שכתבתי בהודעה האחרונה ). הצלחת?

לגבי הגרסה של IGO מצאתי אותה, אבל אין בה קבצים של שפה עברית, אין בה מפה של ישראל, ובטח גם ללא בניינים תלת מימד בישראל.

מישהו יכול להעלות את הקבצים האלה לאתר? ( מהתוכנה שלו )

• תוכן חדש...